Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.) | Vítkovice – Havířov 3:2 (kon.) | Plzeň – HC Litvínov 6:2 (kon.)
Olomouc – Třinec 4:8 (kon.) | K. Vary – Chomutov 7:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
HC Kometa Brno
Úterý 04.01.2022, 15:00 • Malá hala ČPP Arény, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 25. kolo
Partner:
     
    Z mé strany je to dnes vše, přeji vám krásný zbytek pracovního týdne a někdy příště se budu z Hradce těšit na počtenou! (17:04:01)
     
    Klíčovým momentem v duelu 25. kola se ukázala druhá třetina. Zatímco po té první měl Hradec jednoznačně navrch a vedl o jedinou branku, Kometa se v prostřední dvacce výrazně zvedla a rázem to bylo po dvou třetinách 1:3 z domácího pohledu. Ačkoliv do toho Východočeši na startu třetí třetiny šlápli, měli i některé šance, tak klíčovým hráčem duelu byl Michal Postava, který Kometu několikrát podržel. V závěru navíc hradeckou powerplay potrestal Jan Holemý a Kometa si tak odtud veze výhru 4:1!
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Jan Sedláček drží kotouč za brankou a už se vůbec nic neděje. Ani nečeká na prostřídání, přestal hrát, stejně tak jako všichni hráči na ledě.
     
    59:05
    Na začátku poslední minuty Postava rozehrává vyhozený kotouč na své spoluhráče, Brno ještě zkusí přidat pátou branku v zápase.
     
    58:24
    Brněnský tým dohrává zápas ve velkém klidu. Střela Iva Sedláčka od modré skončila jenom na Tichém, ale skutečně se ze strany Komety už jenom dohrává.
     
    57:53
    Lvi navíc dohrají utkání v oslabení. Marek Pelda (MHK) je 127 sekund před koncem vyloučen za držení.
     
    57:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sečteno, podtrženo! Kometa si z Hradce odveze tři body. Domácí powerplay vytrestal JAN HOLEMÝ trefením prázdné branky přes celé kluziště – 1:4! Bez asistence.
     
    57:03
    Naar podél mantinelu nezahrál přesně na Kašpara, Hradec i v šesti drží pásmo, zatím se však nedostal ke střele.
     
    56:45
    Hradec už nemá na co čekat. Bere oddechový čas a Tichého nechává na střídačce!
     
    56:44
    Přesto to ještě mohlo být drama! Odražený puk před brankou Postavy našel jako první Šimek a z první pálil, Postava je ale klíčovou postavou Komety a díky němu je to stále 3:1 pro hosty!
     
    55:36
    Naarův pokus od modré skončil ve změti těl před brněnskou brankou. Hosté sice měli posléze dlouhé střídání, dokázali ale vyvézt puk do útočného pásma, kde se jej vzdali. To jim zatím stačí.
     
    54:38
    Michal Beneš pomohl zdvojit Iva Sedláčka a obrat jej o puk ve vlastním pásmu, nic víc z toho ale ale domácí už nevytěžili. Hosté vypadají sebevědomě a utkání pravděpodobně dotáhnou do vítězného konce.
     
    54:24
    Skrýt ve své výstroji jej musel Postava až nyní, po pokusu Havlíčka z modré čáry.
     
    53:16
    Bělohlav v souboji s Pinkasem neuspěl, následně z toho bylo vyhození přes všechny čáry až k Postavovi, který nepřikrýval a rozehrával kotouč.
     
    53:08
    Pajer se zkusil dostat do šance z levé strany nájezdem do brankoviště, Postava ale měl o kotouči přehled a bez potíží lapil.
     
    52:16
    Matěj Beneš ztratil kotouč na útočné modré a situaci 3 na 3 bleskově vyřešili hosté střelou Iva Sedláčka z pravého kruhu. Razance pokusu nechyběla, zato přesnost ano.
     
    51:46
    Šedivý získal puk za vlastní brankou a je vidět, že do toho Hradec solidně šlápnul. Další střelu od modré Postava srazil holí do ochranné sítě.
     
    50:49
    Pajer nabral na pravé straně velkou rychlost, s tím ale přišlo i vyjetí z optimálního střeleckého úhlu a střela tlačená na zadní tyč proletěla jenom do oblouku.
     
    50:08
    Ivo Sedláček využil své rychlosti a v klidu objel Idžana ve středním pásmu. Kometě moc času na využití přesilovky nezbývá, avšak zatím je na nejlepší cestě za třemi body.
     
    49:29
    Meluzin se nabídl na levé straně a Jan Sedláček mu tam poslal kotouč, střelu na prostředek branky ale má Tichý v moci.
     
    48:29
    Jakub Tichý (MHK) se i jako gólman zapíše do kronik vyloučení. Ačkoliv se snažil zahrát vyhozený kotouč, hůl strčil pod nohy rozjetému soupeři a obdržel menší trest za podrážení. Trest odsedí Lukáš Pajer.
     
    48:09
    Jan Sedláček se na pravé straně uvolnil bez kotouče a v nejlepší moment mu tam přistála přihrávka, následní zakončení ale brněnský kapitán napálil jenom do Tichého!
     
    47:35
    Herně se domácí jednoznačně zvedli, to bez debat. Postavu ostřelují, co to jde, ale gólman s velkými zkušenostmi s dospělým hokejem působí velice jistě.
     
    46:52
    Šimek nejprve odjel od obránce, aby se dostal na puk, následně z Řeháka udělal kužel a šel do bekhendového zakončení, které Postava vykopl betonem.
     
    46:08
    Kašpar v situaci 2 na 2 vyzval krásnou přihrávkou za beka Budinu, který měl před sebou už jenom gólmana. Postava toho však moc udělat ani nemusel, neboť jej Budina trefil pouze do hrudi!
     
    45:23
    Po sérii šancí na domácí straně přichází uklidnění do hry. Svoboda prošel snadno až mezi obránce nad kruhy a vystřelil, což mělo za následek zásah Tichého a přerušení hry.
     
    44:28
    Lvům se toho nabízí na snížení mnohem více, ale kontaktní branku prostě dát nemohou! Šimek mohl po zmatcích před brankou dorazit do odkryté klece, místo toho ale puk letěl napříč celým brankovištěm až do hrazení!
     
    43:13
    Dvě velké šance Hradce na snížení! Nejprve to byl Pinkas, který ze své pozice vylítl až do zakončení zblízka na levém kruhu, to Postava vytěsnil ramenem. Hned záhy zkoušel překonat hostujícího gólmana Budina Forsbergovkou, jenže na brněnského brankáře si nepřišel!
     
    42:30
    Hradci zbývá z přesilovky 14 sekund a zatím nebylo příliš poznat, že má o jednoho hráče na ledě více. Kometa tak směřuje za úspěšným odbráněním dvou minut.
     
    41:49
    Perička posunul na Šedivého, kterému včas klepl Naar. Proto dostal možnost jít do individuální akce, kterou mu ale čistě zarazil Svoboda.
     
    41:10
    Hradec však provází nepřesnosti při přechodu do útoku. Po jedné takové hráli hosté na kotouči dobrých 15 sekund, až poté beztrestně vyhodili za Tichého.
     
    40:47
    Eduard Šalé (KOM) otevírá účet vyloučených ve třetí třetině. Po souboji ve středním pásmu dostává dvojku za vysokou hůl.
     
    40:06
    Třetí třetina začíná a Hradec se hned usadil v útočném pásmu. Malý se pokusil vyhodit, jenže přihrávku zachytil Šedivý a pokračoval ve hře. Domácí jsou k tomu všemu ve výhodě.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    A tak se nakonec i stalo. Druhá třetina byla diametrálně odlišná od první a důsledkem toho byly tři branky v hradecké síti. Kometa zlepšila pohyb, hrála více s kotoučem a zejména ve druhé části třetiny zcela dominovala. V klíčovém momentu hry si navíc pomohla přesilovkami. Nejprve srovnal v 28. minutě Jakub Malý překvapivou střelou na bližší tyč, na což v signalizované výhodě navázal gólem z modré Ivo Sedláček. Hradecký zmar ve vlastním oslabení dokonal Sebastian Bartes a hosté pomalu směřují za třemi body.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Domácí jsou sice před koncem třetiny nastěhovaní v útočném pásmu a ostřelují branku, ale nevypadá to na nějaké snížení.
     
    39:05
    Malý nahazoval z oblouku na branku a cinkla tyč, Tichý si nebyl vůbec jistý v tom, zda puk má pod kontrolou. Nakonec mu pomohl v tomhle ohledu Pinkas, který mu odpálil puk pryč.
     
    38:08
    Šalé nahrával v útočném pásmu pod sebe na modrou, tam už však dojel včas Budina a kotouč získal na svoji hůl. Následný výpad ale nepředstavoval pro Postavu větší nebezpečí.
     
    36:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa herně zcela dominuje a v oslabení přidává třetí branku ve druhé třetině! Šalé rozjel další výpad a v ideální chvíli přihrál SEBASTIANU BARTESOVI, který sice povyjel ze střeleckého úhlu, ale Tichého překonal na otevřeném prostoru bližší tyče – 1:3! Asistence: Eduard Šalé.
     
    35:40
    Ivo Sedláček (KOM) dlouho na svobodě nepobyl. Za stejný prohřešek jako předtím, tedy podrážení, dostává další dvě minuty.
     
    35:15
    10 sekund před koncem oslabení hostí vznikla další chyba Východočechů a Šalé s Ivem Sedláčkem byli sami před domácí brankou. Šalé poslal kotouč jenom do Tichého betonu, blokující obránce však hodil kotouč zpět do hry a rozhodčí přerušil až v momentě, kdy kotouč skutečně neviděl. Tady dělily Kometu od třetí branky centimetry!
     
    34:26
    Teď se již hraje 5 na 4, ani v této situaci však Hradec nedokázal nějakým způsobem zásadněji ohrozit Postavu v brněnské brance, který práce za druhou dvacku moc nemá.
     
    33:42
    Naar poslal z modré střelu jenom do plexiskla za brankou, Kometa pak navíc hned stihla vyhodit. Domácím zbývá asi jenom 13 sekund na využití dvojnásobné výhody.
     
    33:25
    Vyloučených přibývá a Lvi mají 29 sekund 5 na 3. Za brankou se totiž střelec druhého brněnského gólu, Ivo Sedláček (KOM) dopustil podrážení a jde ven.
     
    33:18
    Ve hře 4 na 4 toho moc už pak k vidění nebylo, Hradec dohrává přesilovku 5 na 4, ze které má zhruba 45 sekund.
     
    31:54
    Avšak zanedlouho přišel od Erika Meluzina (KOM) zásah holí v útočném pásmu do obličeje Matěje Beneše a bude se tak chvíli hrát ve čtyřech.
     
    31:08
    Za jíž zmíněný zákrok předcházející signalizované výhodě dostává Pavel Šimek (MHK) dvě minuty.
     
    31:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí vývoj zápasu v signalizované výhodě, tudíž následuje i přesilová hra! Všechno to začalo krosčekem Šimka před brankou na ležícího protihráče a situací, která by posílala Hradec do tří. Mezitím ale IVO SEDLÁČEK na modré sebral vyhozený puk a poslal jej na branku, načež překvapivě zapadl pod betonem Tichého až do branky – 1:2! Bez asistence.
     
    30:41
    Právě Meluzin pak byl u další velké příležitosti, když po rychlé souhře na jeden dotek zakončoval z mezikruží, kotouč ale poslal vedle tyče!
     
    30:02
    Michal Beneš natlačil Meluzina na mantinel, souboj ale ztratil, navíc přišel o hokejku. Proto po Meluzinovi sáhl, aby mu zhoršil start na puk. Za tohle ale dostává dvě minuty, klasifikace držení.
     
    29:40
    Havlíček dokázal vyhodit, ale bylo to ještě z vlastní poloviny. Teď je pod tlakem Hradec, Kometa výrazně zlepšila do druhé třetiny svůj výkon.
     
    28:44
    Perička nevěděl, že je posledním hráčem, proto byl hodně překvapen, když došlo ke ztrátě puku a Meluzin mohl jít do brejku. To se také stalo, nakonec byl vracejícím se obráncem vytlačen na pravý kruh a následné zakončení měl Tichý.
     
    27:49
    A hosté mohli hned jít do vedení, když kuriózní odraz od mantinelu dal tutovku Bartesovi, jenže Tichý betonem tentokrát hradecké hokejisty podržel!
     
    27:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru narozdíl od domácích hosté využívají a zaslouženě srovnávají! JAKUB MALÝ nechával dlouho hrát kombinaci na pravé straně, následně si sjel blíže k hradecké brance a měl dvě možnosti. Buď střelu na bližší tyč, nebo nahrávku do prostoru. Vzal zavděk prvním řešením a přes mezírku mezi Tichého betonem a tyčí srovnává stav – 1:1! Asistence: Eduard Šalé, Jan Sedláček.
     
    27:08
    Šalé se už nabízel ve volném prostoru na pravé straně a šla mu tam přihrávka krosem, do přihrávky ale v poslední chvíli vložil hůl Boukal a puk letěl do ochranné sítě.
     
    26:43
    Radek Pilný (MHK) musel rychlejšího Bartese nějakým způsobem zastavit a zvolil cestu faulu. Za hákování je už na trestné a přesilovku má i Kometa.
     
    26:09
    Idžan sice protáhl hru do útočného pásma. na nějaký pořádný útok to v přesilovce ale už nevypadá (i vzhledem ke zbývajícímu času v početní výhodě).
     
    25:26
    Zatím to vůbec jako hradecká přesilovka nevypadá. Kometa hraje prakticky neustále v útočném pásmu a tahá čas, což je pro ni v této fázi nejdůležitější.
     
    24:49
    Zatím se ale domácím v první fázi přesilovky nedaří tak, jak by asi chtěli. Naar na modré dokonce na dlouhou přihrávku nedosáhl a Lvi tak musí hrát v útoku znovu.
     
    24:14
    Další laciná ztráta na modré od hostujícího beka a Pajer mohl jít do úniku, neměl však potřebnou rychlost. Ještě předtím ale došlo k seknutí od Jakuba Malého (KOM) do hokejky, za což dostává hostující útočník dvě minuty.
     
    22:56
    Meluzin obral o kotouč Havlíčka jako posledního hráče a šel přes celé útočné pásmo sám na Tichého. Zkoušel to přes vyrážečku, ale Tichý si tuhle oblast pohlídal!
     
    22:06
    Kometa výrazně zlepšila do druhé třetiny pohyb a je to hned znát. Šalé však z druhé vlny nešel do střelby, ale situaci zamotal do kličky a ve finále z toho byla ztráta puku.
     
    20:59
    Budina s Michalem Benešem po propadu brněnské obrany letěli 2 na 1, první přihrávka šla na Budinu, který ale posléze řešil situaci návratem přihrávky zpátky na Beneše, což bylo již navíc.
     
    20:40
    Lang si povyjel mimo obránce a z vrcholku kruhů pálil, Postava pokus na bližší tyč vyrazil ramenem.
     
    20:06
    Kometa sice vyhrála úvodní buly, ale kotouč záhy ztratila. Proto Perička ze středního pásma jenom poslal oblouček do útočného.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hradec odehrál výbornou první třetinu, avšak sám cítí, že z toho šlo vytěžit asi o něco více. Kometa se dostávala do útoku sporadicky a narozdíl od svého soupeře v něm netrávila mnoho času, šance pak nebyly téměř žádné. To samé však platilo i o domácí straně, co se vytváření šancí týče. Hodně čistých střel vychytal Postava, na dorážku Daniela Šedivého z 11. minuty ale byl již krátký.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:55
    A to bude nyní více než jisté, neboť kvůli útočícímu hráči v brankovišti se hra vykazuje do středního pásma.
     
    19:32
    Tvrdé souboje v útočném pásmu Komety, která končí třetinu v tlaku, Hradec ale směřuje k tomu, aby první periodu zakončil s náskokem.
     
    18:58
    Sražený kotouč měl Lang jako první a na dlouhou hůl ještě stihl zakončit, Postava musel být opět v permanenci a vyrazit betonem.
     
    17:32
    Hradecká pětka měla výborné střídání, neustále kombinovala v útočném pásmu a snažila se dostat do šance. Následně ale došlo k souboji o puk u mantinelu, rozhodčí jej ztratil z dohledu a přerušil hru. Poté ležící Otava ještě na ledě strčil do protihráče pod sebou a vznikla drobná rozmíška, avšak žádné tresty z toho nejsou.
     
    17:02
    Lang se dostával podél mantinelu okolo střídaček do útoku a Eich si na něj počkal, načež mu dal tvrdý bodyček, který nechtěně schytala i čárová rozhodčí Hájková.
     
    16:36
    Hosté se po delší době dostali na puk a Holemý táhnul hru dopředu. Jenže útočníci byli rychlejší a vznikl z toho ofsajd.
     
    16:16
    Idžan se od mantinelu na levé straně tlačil k brance, před něj se však dostal včas Boltvan a odpravil puk směrem k Postavovi, který přikryl lapačkou.
     
    15:43
    Začíná to být na jednu bránu. Pelda vybojoval na pravém kruhu puk a dával jej pod sebe na Michala Beneše. Jeho tvrdý pokus od modré má Postava ve výstroji.
     
    15:18
    Hradec stále drží kotouč, tentokrát byl u vlastní branky a čekal na prostřídání. Nakonec se spokojil s následným nahozením do útočného pásma a nechal tvořit hosty. Jenže ti poslali puk opět na zakázané uvolnění.
     
    14:10
    Matěj Beneš dostal krátkou, ale přesnou přihrávku do předbrankového prostoru, kde se nabídl pro puk. Přes vyrážečku Postavy obloučkem zakončoval na zadní tyč, jenže těsně minul!
     
    13:06
    Ulbricht se na modré napřáhl a propálil všechno před sebou, načež odražený puk měl jako první Nesvadba a tlačil se do zakončení. Nadvakrát sice kotouč na branku poslal, pro Tichého to ale nebyl problém.
     
    12:23
    Matěj Beneš posunul v útočném pásmu po prknech na Pilného, který strhl hru zpoza branky směrem k Postavovi a při vybruslování se s gólmanem Komety střetl. Proto je hned přerušena hra, navíc vykázána do středního pásma, neboť to bylo posouzeno jako útočící hráč v brankovišti.
     
    11:39
    Dobrou minutu se hrálo výlučně v pásmu Hradce, domácí ale veškeré náznaky ubránili a vyhodili jenom do středního pásma, aby mohli rychle prostřídat.
     
    10:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde do zaslouženého vedení! Ačkoliv vyhodili domácí na icing, buly před vlastní brankou vyhráli a šli vpřed. Lang obstaral první část koncovky, z pravého kruhu vypálil na Postavu, který betonem poslal puk na protější stranu. Tam dojížděl DANIEL ŠEDIVÝ a pohodlně dorazil do odkryté branky – 1:0! Asistence: Kryštof Lang.
     
    09:43
    Matěj Beneš sice prohrál souboj u mantinelu, hned jej však zachránil Idžan, který přejmul puk na hůl a mohl přihrávat spoluhráčům v útočném pásmu.
     
    09:20
    Další zakázané uvolnění ze strany hostujícího týmu.
     
    08:43
    Ivo Sedláček naskočil do hry a hned mu přistál na hokejce puk. Po přechodu do útočného pásma střílel na betony Tichého, domácí gólman vyrazil.
     
    07:29
    Pilný dostal dlouhou přihrávku a využil toho, že byl na druhé straně oproti střídačkám, tudíž jej naskakující hráči Komety snadno dohnat nemohli. Na Postavu vyzkoušel Pilný objet rychle branku a zasunout, ten byl ale připraven.
     
    06:49
    Červenka přejmul puk na červené čáře a rychle se dostal až k brance Postavy, odkud přišla přihrávka na hranici brankoviště. Tuhle část ale mají Brněnští pokrytou dobře a kotouč zastavili.
     
    06:25
    Zatím to od klubu z jižní Moravy není takový výkon, jak by se asi čekalo. V obranném pásmu tvoří hosté mnoho nepřesností a pod následným tlakem vyhazují na icing.
     
    06:03
    Po dlouhé době přichází přerušení, což je pro Kometu určitě plus. Postava přikryl střelu přes clonu a nepouštěl kotouč dále.
     
    05:29
    Naar vybojoval kotouč a z otočky od mantinelu jej poslal na kasu. Přímo v cestě puku ale stál Idžan a může si připsat tak blok střely vlastního spoluhráče.
     
    04:38
    Havlíček byl na pravém křídle zavřen Pinkasem a domácí šli do situace 2 na 2, kterou řešil Budina přihrávkou na Michala Beneše. Ten byl ale již obsazen a celá situace tak vyzněla do prázdna.
     
    03:39
    Lang přejel bleskově modrou po zisku puku a měl před sebou jenom brankáře Komety. Mířil do pravého vinglu, puk ale skončil jenom na zadním plexiskle. Zatím se Brnu nedaří přechod do útočného pásma.
     
    02:56
    Matěj Beneš využil komunikačního šumu mezi obránci a Postavou, který jako první hrál kotouč a poslal ho hradeckému útočníkovi přímo na hole. Místo očekávaného zakončení ale hledal Beneš spoluhráče před brankou, kde byli v oslabení.
     
    02:12
    Michal Beneš okamžitě po vyhraném vhazování sjel pro puk a střílel křížem na vzdálenější tyč, rozduněl ale jenom mantinel v oblouku, Postava pouze kontroloval.
     
    02:01
    Ulbricht byl ve vlastním pásmu natlačen od Naara na mantinel a vyhazoval pod tlakem, bylo z toho nakonec vyhození na vlastní střídačku, tudíž zůstanou Lvi v útočném pásmu.
     
    01:18
    Šalé na pravé straně zakombinoval s Malým, načež si bez obrany najel do volného prostoru nad kruhy a klepl si o kotouč. Následný pokus ale zablokovala domácí obrana.
     
    01:00
    Malý po rozjetí útoku nabral rychlost na levé straně a přes obránce se dostal z křídla do střelby, první zákrok v duelu má připsán i Tichý.
     
    00:29
    Navazující buly šlo na hole Komety a hosté skrze Eicha přešli snadno do útočného pásma. Tam však s kotoučem dlouho nepobyli, Hradečtí vyhazují.
     
    00:02
    Nakonec utkání s mírným zpožděním začalo, úvodní buly vyhráli domácí a hned se vrhli do útočení. Z levého kruhu zakončoval Šimek tvrdou střelou z příklepu, Postava lapil a přerušuje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Začátek utkání se zřejmě o něco opozdí. Hlavní rozhodčí Kopeček dlouze konverzoval s kapitány, načež následně přejel něco řešit k hostující střídačce.
     
    Úvodní sestavy:

    Mountfield HK: Tichý (Kasal) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Beneš, Budina, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Holemý, Eich, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzin, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Otava, Boltvan, Nesvadba
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Veinfurter, Kopeček – Roischel, Hájková.
     
    Krásné odpoledne z Hradce Králové! Extraliga juniorů má po pauze na programu opět další zápasy a na malé hale ČPP Arény budeme svědky souboje dvou týmů, které mají určitě do letošního ročníku co říci.

    Hradci to před pauzou neskutečně šlapalo, tým měl od 19. listopadu období devíti zápasů, ze kterých vyšel vítězně osmkrát a bude na to rozhodně chtít navázat. Jenže pod Bílou věž přijede brněnská Kometa, která na tom byla velmi podobně a ze sedmi zápasů padla jenom v jediném, a to proti Varům.

    Čeká nás rozhodně zajímavý duel, jehož začátek je plánován na 15:00. Příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Šedivý (Lang) – 28. Malý (Šalé, Sedláček Jan), 32. Sedláček Ivo, 37. Bartes (Šalé), 58. Holemý


    Mountfield HK: Tichý (Kasal) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Budina, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek

    HC Kometa Brno: Postava (Schnattinger) – Řehák, Holemý, Eich, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzin, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Otava, Boltvan, Nesvadba
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Veinfurter, Kopeček – Roischel, Hájková
    bahis siteleri