Chabarovsk – Novosibirsk 0:1 (kon.) | Vladivostok – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Jaroslavl 0:0 (odl.)
Magnitogorsk – Barys 3:4 (po pr.) | Čerepovec – Soči 4:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Nižněkamsk 3:4 (0:1 po s.n.)
Petrohrad – CSKA Moskva 0:0 (odl.) | Viťaz – Omsk 1:4 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HK Soči
Neděle 09.01.2022, 15:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Ivan MOROZOV - 4:2
     
    59:48
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak přece jen snížení, i když výsledek zápasu už tato branka neovlivní. Krásnou přihrávkou přes pásmo se blýskl Točickij, který našel na levém kruhu IVANA MOROZOVA a ten z voleje nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Nikita Točickij a Dmitrij Zavgorodnij.
    46:09 Kirill PEŤKOV - 4:1
     
    46:09
    Soči právě vstřelilo branku!
    Že by naděje pro Soči? KIRILL PEŤKOV vystihl přihrávku ve vlastním pásmu, nabral obrovskou rychlost, čímž se dostal do samostatného nájezdu a poté si vychutnal domácího brankáře. Bez asistence.
    44:53 Nikita MAKEJEV - 4:0
     
    44:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu trefují krátce po oslabení. Vyhozený kotouč z pásma si převzal vyloučený NIKITA MAKEJEV, který se po levém křídle protlačil k brance a z ostrého úhlu překvapil Hellberga. Asistence: Makar Chabarov.
    34:28 Jegor MOROZOV - 3:0
     
    34:28
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Krátce po oslabení přidávají domácí další gól. Z levého kruhu střílel Chochlov, puk se poté odražil ještě od Lišky před brankoviště, kde ho pohotově za záda Hellberga dorazil JEGOR MOROZOV. Asistence: Adam Liška a Ilja Chochlov.
    22:09 Ilja CHOCHLOV - 2:0
     
    22:09
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tohle si Hellberg za obrázek nedá. Po vhazování vyslal přízemní střelu od modré čáry ILJA CHOCHLOV a zapadla mezi betony hostujícího brankáře. Asistence: Nikita Guslistov.
    08:08 David DUMBADZE - 1:0
     
    08:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Zasloužené vedení domácích! Skvělou práci za brankou s kotoučem udělal Geraskin, který se uvolnil a poté přihrál před brankoviště. DAVID DUMBADZE si rychle zpracoval kotouč a poslal ho za záda Hellberga. Asistence: Igor Geraskin.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 9. D. Dumbadze (Geraskin), 23. Chochlov (Guslistov), 35. J. Morozov (Liška, Chochlov), 45. N. Makejev (M. Chabarov) – 47. Peťkov, 60. Ivan Morozov (Točickij, Zavgorodnij)


    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šatajlo) – Press, Chochlov, Stenqvist, Timašov, N. Makejev, M. Chabarov, Čurkin – Joonas Nättinen, Liška, J. Morozov (C) – Kodola, Vovčenko, Pilipenko – D. Dumbadze, Geraskin (A), Guslistov – A. Alexejev (A), Abrosimov, Dmitrij Moisejev – M. Kazakov.
    Trenér: Andrei Razin

    HK Soči: Hellberg (Myšev) – Galeňuk, Rundblad, J. Alexandrov, Zorkin, Kroščinskij, Jaks, Valencov – Ivan Morozov (A), Zavgorodnij, Garajev (A) – Žabrejev, Točickij (C), Peťkov – Bakoš, Feoktistov, Glotov – Averšin, Romajev, Alijev – Gordin.
    Trenér: Andrei Nazarov

    Rozhodčí: Lavrentyev, Sergeyev – Kuchava, Antonov
    bahis siteleri