Colorado – Toronto 5:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:5 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (po pr.)
Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:4 (kon.)
Minnesota – Washington 3:2 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Ottawa 0:0 (odl.) | Vegas – Chicago 1:2 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:0 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
5:4 (1:3, 1:1, 2:0 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Neděle 09.01.2022, 01:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:12 Devon TOEWS - 5:4
     
    61:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčí zápas! Nazem Kadri si vyměnil kotouč s DEVONEM TOEWSEM, který už byl na levém kruhu, odkud poslal kotouč přesně mezi betony Jacka Campbella. Asistence: Nazem Kadri a Mikko Rantanen.
    51:42 J. T. Compher - 4:4
     
    51:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! Výbornou práci za bránou odvedl Cale Makar, který vybojoval puk pro Mikko Rantanena, jenž předal přesnou zadovkou puk před bránu, kde J. T. COMPHER dorážel do odkryté části brány. Asistence: Mikko Rantanen a Cale Makar.
    50:06 Gabriel LANDESKOG - 3:4
     
    50:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí dramatizují zápas! Mikko Rantanen na sebe navázal tři protihráče, když zadovkou následně našel GABRIELA LANDESKOGA, který i se štěstím z bezprostřední blízkosti Jacka Campella překonal. Asistence: Mikko Rantanen.
    36:46 Cale MAKAR - 2:4
     
    36:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují! Po střele Nicolase Aube-Kubela Nazem Kadri předal puk na hůl CALEA MAKARA, který se otočil do forhendu a naprosto přesnou střelou vstřelil druhou branku domácích. Asistence: Nazem Kadri a Nicolas Aube-Kubel.
    25:39 Nick RITCHIE - 1:4
     
    25:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec využívají přesilovou hru! Ilja Michejev předal puk před bránu, kde Wayne Simmonds našel skrz brankoviště hůl NICKA RITCHIEHO, který jenom lehce bekhendem poslal puk do prázdné brány. Asistence: Wayne Simmonds a Ilja Michejev.
    17:11 Nathan MACKINNON - 1:3
     
    17:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nakonec domácí snižují! Přečíslení vyřešili hokejisté Colorada skvěle, když Mikko Rantanen našel přesně NATHANA MACKINNONA, který jednomu hráči udělal kličku a následně poslal puk za záda Jacka Campbella i za přispění teče Morgana Riellyho. Asistence: Mikko Rantanen a Gabriel Landeskog.
    14:50 Auston MATTHEWS - 0:3
     
    14:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A další branka Maple Leafs! Alexander Kerfoot se dostal k puku za bránou soupeře, když následně přihrál do předbrankového prostoru AUSTONU MATTHEWSOVI, který se v podobných pozicích často nemýlí. Asistence: Alexander Kerfoot a Jake Muzzin.
    14:17 Auston MATTHEWS - 0:2
     
    14:17
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté střílí druhou branku! Nahození Morgana Riellyho od modré čáry tečoval AUSTON MATTHEWS, který měl už následně lehkou pozici, když odražený puk doklepl do prázdné brány. Asistence: Morgan Rielly a Alexander Kerfoot.
    07:54 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    07:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Michael Bunting pasem na ALEXANDERA KERFOOTA, jehož střela z první zapadla k pravé tyči. Asistence: Michael Bunting.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 18. MacKinnon (Rantanen, Landeskog), 37. Makar (Kadri, Aube-Kubel), 51. Landeskog (Rantanen), 52. Compher (Rantanen, Makar), 62. D. Toews (Kadri, Rantanen) – 8. Kerfoot (Bunting), 15. Matthews (Rielly, Kerfoot), 15. Matthews (Kerfoot, Muzzin), 26. N. Ritchie (Simmonds, I. Michejev)


    Colorado Avalanche: Kuemper (15. Francouz) – D. Toews, Makar, Byram, Girard, E. Johnson, R. Murray, MacDermid – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen (A) – Burakovsky, Kadri, L. O'Connor – Compher, Newhook, Aube-Kubel – Jost, Helm.
    Trenér: Jared Bednar

    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (P. Mrázek) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, R. Sandin, Dermott – Bunting, Matthews (A), Kerfoot – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – N. Ritchie, Kämpf, Spezza – Clifford, Seney, Simmonds.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Kozari, St. Laurent – Pancich, Knorr

    Diváci: 17 354
    bahis siteleri