Colorado – Toronto 5:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:5 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (po pr.)
Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:4 (kon.)
Minnesota – Washington 3:2 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Ottawa 0:0 (odl.) | Vegas – Chicago 1:2 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:0 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
2:3 (0:0, 0:0, 2:2 - 0:1)
San Jose Sharks
Neděle 09.01.2022, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:24 Tomáš HERTL - 2:3
     
    60:24
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Čepice na led, tady se slaví hattrick! Ke smutku domácích fanoušků jej ale střílí TOMÁŠ HERTL, který společně s Meierem zamířil na jednoho obránce. Švýcarský útočník svému českému kolegovi odtáhl beka a dopřál mu klid na zakončení. Hertl našel mezírku mezi betony, takže v této chvíli vstřelil už svůj dvacátý gól v letošním ročníku. 2:3 po prodloužení. Asistence: Brent Burns.
    54:29 Tomáš HERTL - 2:2
     
    54:29
    San Jose právě vstřelilo branku!
    První lajna San Jose znovu úřadovala, a proto zde máme srovnáno! Brent Burns dostal kotouč za bránu na Tima Meiera, který zpoza klece vybídl TOMÁŠE HERTLA. Forvard s číslem 48 skóroval podruhé v utkání, kotouč úspěšně zametl bekhendem k zadní tyči. 2:2. Asistence: Timo Meier a Brent Burns.
     
    53:56
    Už po skončení přesilovky vznikl před Jonesem obrovský závar. Nepřehledná situace ale brankou neskončila, takže Letci stále vedou.
     
    52:26
    V oslabení se do samostatného úniku dostal Joel Farabee, který šel do kličky. Ležícího Hilla ale nepřekonal, takže naděje San Jose setrvávají.
     
    51:54
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Gerald Mayhew – 2 min., sekání).
    47:47 Tomáš HERTL - 2:1
     
    47:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesně po minutě hosté snižují! Branky se dočkal český útočník TOMÁŠ HERTL, jenž skóroval poosmnácté v letošní sezoně. Timo Meier přihrál před branku, kde Hertl pohotově zakončoval. 2:1. Asistence: Timo Meier a Brent Burns.
    46:47 James van Riemsdyk - 2:0
     
    46:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přesilovku domácí využívají, takže teď vedou už o dvě branky! Nahození Yorka od modré čáry tečoval těsně před Hillem celkem šťastně JAMES VAN RIEMSDYK. Následně se hrací předmět dokutálel k tyči, kde dorážel Joel Farabee, ale už za brankovou čárou, takže gól bude připsán útočníkovi s číslem 25 na zádech. 2:0. Asistence: Cameron York a Cam Atkinson.
     
    45:56
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jeffrey Viel – 2 min., podrážení).
    41:06 James van Riemsdyk - 1:0
     
    41:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Těžké chvíle na začátku třetiny domácí přežili a vzápětí se radují ze vstřelené branky oni. JAMES VAN RIEMSDYK nabral kotouč ve středním pásmu a poté z pravého křídla najel do toho útočného. Jeho rána do horních pater branky nedala Hillovi šanci. 1:0. Asistence: Oskar Lindblom a Kevin Hayes.
     
    34:41
    Rychlá střílená pobídka Hayese hledala na brankovišti Jamese van Riemsdyka, který o kousek promáchl. Tohle byla velká šance, poněvadž Hill už ležel na ledě.
     
    34:01
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Jaycob Megna – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:41
    Do kvalitní pozice mezi kruhy se dostal po přihrávce Yorka útočník Cam Atkinson. Střílel velmi rychle po ledě, avšak pravý beton Hilla zasáhl rychle a přesně.
     
    Střely na branku po 1. třetině: 15 – 13
     
    19:23
    Sérii dorážek na brankovišti měl po pobídce Scotta Laughtona jeho kolega Cam Atkinson. Nadvakrát ale zatím výtečného Hilla nepřekonal.
     
    14:31
    Do skvělé pozice se dostal Scott Laughton, který se proháčkoval až před Hilla. Napoprvé neuspěl, přičemž k dorážce se protlačil Atkinson. Bývalý útočník Columbusu ale zařízení netrefil.
     
    06:08
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Joel Farabee – 2 min., podrážení).
     
    06:04
    Atkinson nabil pod sebou volnějšímu Yandleovi, jehož dělovka šla těsně vedle přední tyče. Z dorážky se domácí neprosadili, Hill výtečně vystrčil pravý beton.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 42. J. van Riemsdyk (Lindblom, K. Hayes), 47. J. van Riemsdyk (York, Atkinson) – 48. Hertl (T. Meier, B. Burns), 55. Hertl (T. Meier, B. Burns), 61. Hertl (B. Burns)


    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – Braun, York, Ristolainen, Seeler, Connauton, Yandle – Atkinson (A), Laughton (A), Farabee – J. van Riemsdyk, K. Hayes (A), Willman – Mayhew, Frost, Lindblom – MacEwen, P. Brown, J. Cates.
    Trenér: Mike Yeo

    San Jose Sharks: Hill (Sawchenko) – B. Burns (A), M. Ferraro (A), R. Merkley, Jaycob Megna, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Nieto, Weatherby, Cogliano – Dahlén, Reedy, Gregor – Viel, N. Merkley, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Rozhodčí: Sutherland, Morton – Deschamps, Fournier

    Diváci: 15 600
    bahis siteleri