Colorado – Toronto 5:4 (po pr.) | Tampa – Boston 2:5 (kon.) | Philadelphia – San Jose 2:3 (po pr.)
Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Columbus – New Jersey 4:3 (kon.) | Arizona – Nashville 2:4 (kon.)
Minnesota – Washington 3:2 (2:0 po s.n.) | Vancouver – Ottawa 0:0 (odl.) | Vegas – Chicago 1:2 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 1:4 (kon.) | Los Angeles – Detroit 4:0 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:1 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
4:3 (2:2, 1:1, 1:0)
New Jersey Devils
Neděle 09.01.2022, 01:18 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:00 Oliver BJORKSTRAND - 4:3
     
    45:00
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets vedou počtvrté! Columbus vyhrál buly, Voráček přihrál z pravého hrazení do mezikruží, odkud tvrdě vypálil OLIVER BJORKSTRAND, jenž tvrdou ranou dnes podruhé propálil Blackwooda a dává Modrým kabátům znovu nejtěsnější náskok – 4:3! Asistence: Jakub Voráček a Adam Boqvist.
    33:32 Marián STUDENIČ - 3:3
     
    33:32
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey srovnává na 3:3! Jesper Boqvist poslal bekhendem puk do brankoviště Columbusu, kde touš vyrazil Korpisalo jen před sebe, odkud MARIÁN STUDENIČ zaznamenal jeden z nejsnazších gólů kariéry, když puk velice jednoduše vrátil do sítě! Asistence: Adam Boqvist a Ryan Graves.
    29:31 Jegor ČINACHOV - 3:2
     
    29:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus vede 3:2 po kuriozní situaci! Sean Kuraly spěchal napadat do rohu hrací plochy, opravdu získal puk, nahrnul ho před bránu, kde Eric Robinson špatně zpracoval pro sebe, skvěle však pro JEGORA ČINACHOVA, jenž z bezprostřední blízkosti propálil Blackwooda. Blue Jackets opět vedou! Asistence: Eric Robinson, Sean Kuraly.
    19:40 Jimmy VESEY - 2:2
     
    19:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils srovnávají 20 sekund před první sirénou na 1:1! Mercer našel přihrávkou z levé strany na vrcholu pravého kruhu JIMMY VESEYHO, jenž prudkou ranou do bližšího horního rohu srovnává na 2:2! Asistence: Dawson Mercer.
    14:41 Nico HISCHIER - 2:1
     
    14:41
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey koriguje na 1:2. Střelu od modré čáry zastavil na vrcholu pravého kruhu Jimmy Vesey, jenž rychle posunul puk na osu hřiště, kde ze zápěstí vypálil NICO HISCHIER, jehož dobře umístěný projektil zaplul přesně k pravé tyči! Devils jsou tak zase na dostřel. Asistence: Damon Severson, Jimmy Vesey.
    04:03 Boone JENNER - 2:0
     
    04:03
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets zdvojnásobují své vedení a vedou již 2:0! BOONE JENNER sjel s pukem do rohu útočného pásma a odtud ho bekhendem poslal do předbrankového prostoru, kde si vracející se Jack Hughes srazil puk do vlastní sítě! Asistence: Gustav Nyquist, Adam Boqvist.
    02:01 Oliver BJORKSTRAND - 1:0
     
    02:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže teď už je to gól! Jakub Voráček dostal puk na pravý kruh a rychlou přihrávkou našel v mezikruží OLIVERA BJORKSTRANDA, který ranou z první propálil Blackwooda! Columbus tak využívá přesilovou hru a hned po dvou minutách vede 1:0! Asistence: Jakub Voráček, Patrik Laine.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. O. Bjorkstrand (J. Voráček, Laine), 5. Jenner (Nyquist, A. Boqvist), 30. Činachov (E. Robinson, Kuraly), 45. O. Bjorkstrand (J. Voráček, A. Boqvist) – 15. N. Hischier (Severson, Vesey), 20. Vesey (Mercer), 34. Studenič (J. Boqvist, Graves)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bérubé) – Bean, Gavrikov, A. Boqvist, Kukan, Peeke, Werenski – Nyquist (A), Jenner (C), Laine – O. Bjorkstrand (A), Roslovic, J. Voráček – Bemström, Sillinger, Domi – Činachov, Kuraly, E. Robinson.
    Trenér: Brad Larsen.

    New Jersey Devils: Blackwood (A. Schmid) – Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban (A), Graves, Ch. Jaroš, Ty Smith, Colton White – Kuokkanen, J. Hughes (A), Tatar – Vesey, N. Hischier, J. Boqvist – Studenič, Mercer, N. Foote – M. McLeod, Greer.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodčí: Dwyer, Nicholson – Berg, Smith.

    Diváci: 18 680
    bahis siteleri