Buffalo – Tampa 1:6 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.) | Columbus – Chicago 2:4 (kon.)
Nashville – Colorado 5:4 (po pr.) | Vegas – Toronto 3:4 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Pittsburgh 1:4 (kon.)
San Jose – Detroit 3:2 (po pr.)
konec
Florida Panthers
5:2 (2:1, 3:0, 0:1)
Vancouver Canucks
Středa 12.01.2022, 01:00 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:34 Juho LAMMIKKO - 5:2
     
    44:34
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté dávají branku a snižují na rozdíl tří branek! Po střele od modré čáry přišel zákrok Sergeje Bobrovského, ale v předbrankovém prostoru se v těsné situaci dostal do zakončení JUHO LAMMIKKO a poslal puk do brány soupeře. Asistence: Brad Hunt a Matthew Highmore.
    39:01 Aleksander BARKOV - 5:1
     
    39:01
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek dává gól v oslabení a vede už vysoce 5:1! ALEKSANDER BARKOV totiž přesprintoval obránce a dostal se do samostatného úniku, který zakončil fantasticky k levé tyči. Asistence: Aaron Ekblad a Sam Reinhart.
    29:12 Maxim MAMIN - 4:1
     
    29:12
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to už 4:1 pro Panthers! Anton Lundell za bránou poslal fantastický kotouč před hostující svatyni, kdy si sjel MAXIM MAMIN a následně zakončil excelentně bekhendem pod horní tyč. Asistence: Anton Lundell a Frank Vatrano.
    28:46 Sam REINHART - 3:1
     
    28:46
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo využívá přesilovou hru proti nejhůře bránícímu týmu oslabení a je to 3:1! Jonathan Huberdeau dostal velice hodně místa na levé straně a vypálil, ovšem jeho pokus ještě jemně tečoval SAM REINHART. Asistence: Jonathan Huberdeau a Aaron Ekblad.
    11:31 Jason DICKINSON - 2:1
     
    11:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na 1:2! Conor Garland se dostal k puku v útočném pásmu, kde jej posunul do levého kruhu na JASONA DICKINSONA a ten z první zakončil do mezery u levé tyče. Asistence: Conor Garland a Brad Hunt.
    06:24 Sam REINHART - 2:0
     
    06:24
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to 2:0 pro domácí celek! Radko Gudas se totiž dostal ke střele od modré a puk fantasticky tečoval SAM REINHART. Následně se právě český bek Radko Gudas pustil do bitky s Conorem Garlandem! Asistence: Radko Gudas a Aleksander Barkov.
    05:18 Aaron EKBLAD - 1:0
     
    05:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek zúžitkoval svou úvodní aktivitu a otevírá brankový účet zápasu! Vatrano poslal z pravé strany puk na hůl AARONA EKBLADA, který si jej připravil na střelu a následně vypálil přesně k pravé tyči, zatímco Thatcher Demko toho moc neviděl. Asistence: Frank Vatrano a Anton Lundell.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 6. Ekblad (Vatrano, A. Lundell), 7. S. Reinhart (Gudas, Barkov), 29. S. Reinhart (Huberdeau, Ekblad), 30. Mamin (A. Lundell, Vatrano), 40. Barkov (Ekblad, S. Reinhart) – 12. Dickinson (Garland, B. Hunt), 45. Lammikko (B. Hunt, Highmore)


    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Forsling, Montour, Juolevi – S. Reinhart, Barkov (C), Verhaeghe – Duclair, S. Bennett, Huberdeau (A) – Mamin, A. Lundell, Vatrano – Heponiemi, Luostarinen, Lomberg.
    Trenér: Andrew Brunette

    Vancouver Canucks: Demko (Halák) – T. Myers, Ekman-Larsson (A), L. Schenn, Q. Hughes, Poolman, B. Hunt – Boeser, J. T. Miller (A), Podkolzin – Höglander, Elias Pettersson, Pearson – Garland, Horvat (C), Dickinson – Motte, Lammikko, Highmore.
    Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Luxmore, Pollock – Fournier, Daisy

    Diváci: 15 041
    bahis siteleri