Klatovy – Cheb 3:4 (po pr.) | Písek – Příbram 2:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Nový Jičín 4:3 (2:1 po s.n.)
Kopřivnice – Opava 2:5 (kon.) | Žďár n/S – SHK Hodonín 2:3 (kon.) | Kometa Brno B – Vel. Meziříčí 3:1 (kon.)
Děčín – Bílina 2:5 (kon.) | Letňany – Mostečtí Lvi 3:4 (po pr.) | Jablonec n/N – Nová Paka 3:5 (kon.)
Hronov – Dvůr Králové n. L. 4:3 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 8:1 (kon.) | Řisuty – Kobra 2:1 (kon.)
po prodl.
HC Letci Letňany
3:4 (1:2, 0:1, 2:0 - 0:1)
Mostečtí Lvi
Středa 12.01.2022, 18:00 • ICE Arena, Praha - Letňany • 2. liga skupina Sever (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:16
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! Petr Smolka to nejprve zkusil sám, ale trefil pouze beton Kopřivy. Poté objel bránu a našel úplně volného PAVLA PÍSAŘÍKA, který střelou do šibenice zkompletoval hattrick – 4:3. Asistence: Petr Smolka.
     
    59:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Pejchal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    59:15
    Urbánek pálil od modré. Jeho střelu těsně před bránou nasměroval do brány čepelí hole jeho spoluhráč. Kopřiva stihl zakročit.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    56:43
    Letci vsítili branku a ochozy šílely. Rozhodčí radost domácích příznivců utnuli rozpažením, jelikož domácí hráč kotouč do brány kopl nohou.
     
    55:54
    Obrovská šance kapitána Hlaváče. Zachytil volný puk a jel sám na bránu. Udělal dlouhou bekhendovou kličku a posunul puk na bránu. Kotouč zachytil díky skvělému rozštěpu betonem.
     
    52:43
    Velká šance domácích! Ze situace tří proti jednomu vyplynula rána Řepíka z pravého kruhu. Jeho pokus byl nepříjemně tvrdý a vypadalo to, že Kubíkovi vypadne, ale nakonec ho stihl mostecký brankář udržet.
     
    49:28
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Řepík – 2 min., sekání).
     
    48:02
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Urbánek – 2 min., faul kolenem).
     
    47:26
    Letňany právě vstřelily branku!
    Máme tady vyrovnání! DOMINIK ARNOŠT si nikým nehlídán sjel z brankové čáry až před Kubíka, kterého překonal střelou mezi nohy – 3:3. Asistence: Martin Lokajíček, Václav Kolařík.
     
    41:55
    Letňany právě vstřelily branku!
    Domácí vsítili kýženou kontaktní branku! Kellerstein našel skvělým diagonálním pasem přes šíři hřiště u levé tyče volného JANA HLAVÁČE. Kapitán Letců puk propasíroval do brány nad ramenem Kubíka – 2:3. Asistence: Adam Kellerstein.
     
    37:41
    Dnes skvěle hrající Písařík dostal puk na útočnou modrou. Třemi rychlými kroky se dostal za obranu a šel sám vstříc Kopřivovy. Zkusil si gólmana rozpohybovat a poslat puk pod tyč. Jeho záměr Kopřiva odhalil a ránu vyrazil ramenem.
     
    32:47
    Po střele a následném zmatku v brankovišti zvedali domácí ruce, když puk dostali do sítě. Jenže brána byla vychýlená mimo pozici a tak gól nemohl platit.
     
    32:09
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Kýhos – 2 min., hákování).
     
    30:59
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Zblokovaná rána se dostala na hůl PAVLA SMOLKY, který neměl problém překonat bezmocného Kopřivu – 1:3. Asistence: Milan Mical.
     
    29:26
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Řehoř – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:15
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Kropáček – 2 min., sekání).
     
    27:28
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Řehoř – 2 min., sekání).
     
    23:52
    Velké štěstí pro domácí hokejisty! Kubík si nevěděl rady s rozehrávkou za bránou a o puk ho obral důrazný útočník Letňan, který rychle hledal před prázdnou bránou spoluhráče. Spoluhráče sice našel, ale naštěstí pro Most jeho střelu do prázdné brány vyblokoval obránce nohou do bezpečí!
     
    22:45
    Kellersteinovu střelu z velkého uhlu vyrazila mimo bránu spojnice Kubíkovy klece!
     
    14:18
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Most jde do vedení! Kýhos měl puk na holi a bekhendem se nacpal před bránu. Poté kotouč posunul na PAVLA PÍSAŘÍKA, který neměl problém se zametením puku do letňanské klece – 1:2 Asistence: Vladimír Kýhos, Jakub Procházka.
     
    12:26
    Velké šance Mostu! Nejprve břevno orazítkoval střelou z pravého kruhu Písařík. Následně dostal rychlý pas do mezikruží Smolka, kterého skvěle vychytal Kopřiva.
     
    10:50
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Fiala – 2 min., hákování).
     
    06:19
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Písařík – 2 min., držení).
     
    05:58
    Řepík skvěle napadal obrannou dvojici a získal puk. Následně se rychlým bruslením dostal před brankáře, který vystihl dobrým zákrokem jeho kličku do bekhendu.
     
    01:56
    Letňany právě vstřelily branku!
    Netrvalo to dlouho a máme vyrovnáno! Domácí hráč střílel z mezikruží. Jeho ránu vyrazil brankář Kubík na osamoceného ADAMA KELLERSTEINA, jenž puk odklidil do poloodkryté brány z velkého úhlu – 1:1. Asistence: Kryštof Pejchal, Michail Potechin.
     
    00:44
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A máme tu první gól do první minuty od úvodního buly. Havlík vystřelil na Kopřivu z pravého kruhu. Střela gólmanovi Letňan vypadla k volnému PAVLU PÍSAŘÍKOVI, který ho dotlačil za brankovou čáru – 0:1. Asistence: Marek Havlík.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 2. Kelllerstein (Pejchal, Potechin), 42. Hlaváč (Kellerstein), 48. Arnošt (Lokajíček, Kolařík) – 1. Písařík (Havlík), 15. Písařík (Kýhos, Procházka), 31. Smolka (Mical), 63. Písařík (Smolka)


    HC Letci Letňany: Kopřiva (Zeithaml) – Potechin, Kolářík, Lokajíček, Zedek, Šána, Straka, Fiala – Hlaváč, Vacín, Turek, Řepík, Pejchal, Kropáček, Arnošt, Kellerstein, Pejchal, Hasil, Wojnar, Půlpán.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    Mostečtí Lvi: Kubík (Bubeník) – Havlík, Fučík, Urbánek, Havlůj (C), Steinocher, Hoffmann – Böhm, Mical, Střibrný, Procházka, Kýhos (A), Smolka, Písařík, Šesták, Řehoř.
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Kosnar – Sýkora, Hlinka
    bahis siteleri