New Jersey – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:7 (0:1, 1:2, 3:4)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 20.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Třetí třetina byla opravdu divoká, a to jak svým tempem, tak počtem vstřelených branek. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 4:7, i když domácí v nejedné části třetího dějství sahali po vyrovnání. Zubři však vždy byli minimálně o krok napřed a z dnešního duelu berou tři body.
    Ode mě je to vše, ze vsetínského Lapače se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (21:21:08)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Poslední střelecký pokus dnešního večera bude také zřejmě patřit domácímu kapitánovi. Jeho rána se však mezi tři tyče nevlezla.
     
    59:11
    Na druhé straně se ke střele dostával Juráň, ale v mezikruží byl včas zastaven dvěma bránícími hráči.
     
    58:47
    V útočném pásmu se drží Zubři, ale nemohou se dostat ke střele. Do konce základní hrací doby, a pravděpodobně i zápasu, zbývá něco málo přes minutu, ale tempo hry nepolevuje.
     
    57:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    S brankami se na konci třetí třetiny roztrhl pytel. Přečíslení tři na nikoho využil JAKUB FROLO, proti němuž Vojtek povyjel mimo své brankoviště. Vsetínský útočník dokázal včas zareagovat a pouze poslal puk kolem levé nohy přijíždějícího gólmana do prázdné klece. Tím tak aspoň trochu odčinil své předchozí vyloučení, po kterém Valaši inkasovali. Asistence: Michal Kučný, Matěj Šedlbauer.
     
    56:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům stačilo na využití početní výhody devět sekund, hra Vsetína se začíná rozpadat. Z levé tyče si na přihrávku počkal PETR SVOBODA, který tak zakončil přesnou přerovskou souhru na jeden dotyk. Asistence: Matěj Škňouřil, Vojtěch Toman.
     
    56:10
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Frolo – 2 min., podrážení).
     
    55:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlý přerovský přesun do útočného pásma znamená i další gól v Konečného síti. Po křižné přihrávce Jana Hanáka nastavil svou hokejku k levé tyči DANIEL ŠINDLER, jenž jemně nasměroval puk nad brankářův pravý beton. Asistence: Jan Hanák.
     
    55:24
    Škarka z hranice brankoviště trefil Vojtkův pravý beton. Do stejných míst svou dorážku namířil také Koláček.
     
    54:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na další z přerovských pokusů už ale vsetínský gólman nedosáhl. Pokusem po ledě k levé tyči se prosazuje TOBIÁŠ KUCHTA. Asistence: Jan Hanák, Ondřej Kolařík.
     
    54:39
    Kuchta v předbrankovém prostoru na poslední chvíli změnil trajektorii Hanákovy střely z větší vzdálenosti. Konečný kotouč vykopává levým betonem.
     
    53:48
    Na druhé straně nechybělo mnoho k tomu, aby za Vojtkova záda zapadla Šedlbauerova střela, která letěla k levé tyči. Do stejných míst pálil také druhý z dvojice vsetínských beků, ale později zakončení letělo mimo.
     
    53:18
    Dva Přerovští proti trojici Vsetínských neuspěli. Z bezprostřední blízkosti Vojtkovy branky se neprosadil Toman, ani následně Svoboda.
     
    52:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vzápětí jej ale opět získali zpět pod svou kontrolu, probojovali se do útočného pásma a MATYÁŠ BARTONĚK z levého křídla poslal puk přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jakub Frolo, Ondřej Vaněk.
     
    52:36
    Vsetínští zakládají útok z vlastního pásma. Problémy mají pouze ve střední třetině, kde puk na okamžik ztratili z dohledu.
     
    51:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští přečkali všechny vsetínské výpady, aby mohli sami skórovat z přečíslení dva na jednoho. Jan Hanák vytáhl Konečného k pravé tyči a nahrál TOBIÁŠI KUCHTOVI, jehož úkolem už bylo pouze dopravit kotouč do prázdné brány. Asistence: Jan Hanák.
     
    51:05
    Juráňova střela mířila nad vyrážečku a kotouč po ní skončil na brankovišti. Vojtek v tu chvíli ležel, protože si myslel, že má puk pod sebou. Na dorážku dojíždějící Škarka už se však k dorážce nedostal, protože hosté kotouč odklidili do rohu. Přerov následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    50:30
    Vsacané drží svého soupeře pod tlakem. Přerov blokuje střely v mezikruží.
     
    49:55
    Opět vsetínské přečíslení. Tentokrát dva na jednoho. Frolovu přihrávku na Budína ovšem ztečoval bránící Svozil, a druhý jmenovaný vsetínský útočník už tak neměl prostor pro zakončení.
     
    48:52
    Za mohutného povzbuzování domácích fanoušků se do situace dva na nikoho dostali Raušer s Dočekalem. První jmenovaný to vzal na sebe a z levého křídla vystřelil na vzdálenější tyč nad Vojtkovu lapačku. Hostující gólman se puku dotkl, ale kotouč i tak přepadl za jeho záda k levé tyči. Dočekal se ještě snažil o dorážku, ale Vojtek ve své brance místo nenechal.
     
    47:35
    Po návratu vyloučeného vsetínského hráče na led se hraje především ve středním pásmu. Ani jeden celek se nemůže dostat ke střele.
     
    46:39
    Domácí v plném počtu. Přerovští zahrozili jen v úvodu početní výhody. Poté se sami připravili o útočné pásmo a Valachům se dařilo držet puk v bezpečné vzdálenosti.
     
    46:19
    Sotva se Zubři dostali do pásma, Valaši už se hned osvobozují. Přerov musí znovu rozehrát zpoza vlastní branky.
     
    45:30
    Budín svedl sprinterský souboj o kotouč se Škňouřilem. V rohu za přerovskou brankou se k puku nedostal ani jeden z jmenovaných, jejichž duel skončil pádem obou aktérů. Ke kotouči se tak dostal Svoboda, ten ovšem vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    45:19
    Svozil s Kuchtou si nerozuměli u modré čáry, a tak nakonec museli Zubři útočnou třetinu vyklidit. Nic jim však nebránilo se okamžitě vrátit zpět a nyní už má kotouč ve své moci opět Konečný, který zasáhl proti střele z levého kruhu.
     
    44:56
    Koláček ztečoval Svozilovu střelu od modré nad branku. Dál se hraje v útočném pásmu Přerova.
     
    44:39
    Domácí se budou bránit ve čtyřech. Menší trest za držení dostává Kotrla.
     
    44:28
    Od mantinelu zakončoval mezi Konečného betony Polame. Domácí brankář si s pokusem věděl rady a hra je po jeho zákroku přerušena.
     
    44:03
    Třetí třetina má opravdu tempo, hra se přelévá z jedné strany na druhou, vidíme útočné výpady a šance na obou stranách. Úplně se vytratila defenzivní hra, kterou jsme viděli v prvních dvou třetinách.
     
    43:06
    Šance také na druhé straně, kde se v úniku ocitl domácí kapitán Juráň. Jeho střelu na vzdálenější tyč vykopl Vojtek pravým betonem.
     
    42:52
    Hanák zakončoval za jízdy. Jeho pokus z bezprostřední blízkosti přeletěl branku.
     
    40:51
    Zubři mohli opět odskočit, když se ocitli v přečíslení dva na jednoho. Zde to chtěl vzít na sebe Svoboda, jenže jej na pravém kruhu zastavil Raušer.
     
    40:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nejprve to byl Matěj Juráň, kdo se na levém křídle vysmýkl obraně a sám se vydal na branku. Vojtek proti jeho pokusu povyjel mimo brankoviště a po kotouči skočil. Pod kontrolou jej však neměl, a tak se puk dostal k ADAMU KOLÁČKOVI, který jej z vrcholu levého kruhu poslal po ledě do zcela prázdné brány. Asistence: Matěj Juráň, Martin Škarka.
     
    40:14
    Hermanova střela od modré letěla kolem horní tyče. Vojtek zasahuje lapačkou a bude se vhazovat po jeho levici.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla zprvu vyrovnaná, ale Zubři byli přece jen o něco blíže dalšímu gólu. U Vsetínských totiž dneska stojí také štěstí, nejednou Konečného při zákroku zachránila branková konstrukce. Přerov střílí z dobrých pozic a v jedné takové byl po polovině utkání i Jan Hanák, který vsetínského brankáře překvapil pohotovou střelou k pravé tyči. Valaši následně zásluhou Davida Dočekala snížili v přesilové hře, jenže počtení výhodu využili také hosté, když se z rychlého protiútoku prosadil Vojtěch Toman. Po čtyřiceti minutách hry tak Přerov drží dvoubrankové vedení.
    Třetí třetina začne cca v 20:43.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Raušer vybojoval pro Vsetín útočné pásmo, ale zde se na levém kruhu srazil se svým spoluhráčem. Valaši se tak nedostávají ke střele.
     
    39:12
    Je před námi necelá minuta do konce druhé třetiny a Zubři získali v rohu svého útočného pásma kotouč. Celou akci řídí hráč zpoza Konečného branky, který rozmýšlí nad přihrávkou.
     
    38:35
    Domácí jsou na puku ve svém obranném pásmu. Nedaří se jim přejít přes střední třetinu.
     
    37:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Valaši se osvobodili, na což ale Zubři zareagovali rychlým útokem. Těsně před brankovištěm předal David Svozil kotouč VOJTĚCHU TOMANOVI, který se prosadil k pravé tyči za přemísťujícího se gólmana. Asistence: David Svozil, Martin Vojtek.
     
    37:09
    Stejná střela, jen z jiné strany. Taky nyní Konečný zasáhl, ale puk se od něj odrazil do předbrankového prostoru, kam si na dorážku Kolaříkovy střely najížděl Paska. U kotouče však byl i nyní rychleji vsetínský gólman.
     
    36:59
    Konečný si poradil s prudkou střelou od modré. Kotouč schovává ve výstroji.
     
    36:36
    Hra je přerušena. Na levém kruhu přerovského útočného pásma zůstal ležet hostující Kuchta. Domácí forvard Bartoněk se provinil hákováním a putuje na trestnou lavici, Kuchta se drží zezadu za hlavu. Míří k němu zdravotník. Snad bude hostující hráč v pořádku.
     
    35:57
    Sám se na přerovskou branku řítil Frolo, ale jeden z Přerovských mu puk zezadu vypíchl. Pro volný kotouč si následně na levý kruh dojel Vojtek, který rozehrál mezi modré čáry.
     
    34:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši využívají přesilovou hru. Adam Raušer přihrál na levý kruh DAVIDU DOČEKALOVI, který byl na této straně kluziště úplně osamocen, a tak měl čas si puk zpracovat. Domácí útočník se střelou otálel, ale následně se trefil mezi pravý beton a vyrážečku gólmana Vojtka. Asistence: Adam Raušer, Sam Budín.
     
    34:18
    Přerov vyhazuje, Šedlbauer rozehrává zpoza vlastní branky.
     
    34:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Paska – 2 min., podrážení).
     
    33:51
    Souboj o puk se postupně přesunul až za přerovskou branku, kde byl jeden ze Vsetínských faulován. Uvidíme další přesilovku domácího týmu.
     
    32:49
    Paska chvíli podržel kotouč v rohu za Konečného brankou. Naznačil přihrávku, ale nakonec sál povyjel blíže k brance a zakončil do levého horního rohu. Gólman Vsetína byl připraven a zasáhl ramenem.
     
    32:20
    Zubři opět začínají mít převahu, a to hlavně v rychlosti. Kuchta si obešel skoro všechny vsetínské bránící hráče, narazil až na Stodůlku těsně před brankou, Z levého kruhu Kuchta vystřelil a trefil právě připraveného vsetínské beka.
     
    31:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se povedlo překvapit vsetínského gólmana. Při střídání obou celků naskočil z lavičky JAN HANÁK, kterému poslal kotouč David Svozil. Přerovský útočník si pak našel dobrou střeleckou pozici ne levém křídle a pohotově zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: David Svozil.
     
    31:22
    Dočekal neprokličkoval kolem Svozila. Oba týmy střídají.
     
    30:31
    Vsetínští mají v dnešním zápase velké štěstí. Střela přerovského beka od modré, na kterou Konečný vůbec neviděl, se zastavila v hloučku hráčů v předbrankovém prostoru. Jako první se kotouče chopil Svoboda, jenž z otočky nečekaně vystřelil na vsetínskou branku. Puk trefil konec Konečného hokejky a končí v rohu kluziště.
     
    30:12
    Veselý vybojoval kotouč u mantinelu v útočném pásmu a okamžitě jej hodil na Konečného branku. Vsetínský brankář kotouč raději přikrývá lapačkou.
     
    29:33
    Bekhendová střela Pejchala skončila na levém betonu brankáře Vojtka. K dalšímu střeleckému pokusu se dostal ještě Juráň a Škarka byl ve velmi dobré pozici jeho střelu tečovat. To se ovšem nepovedlo podle vsetínských představ a hra je po zákroku přerovského gólmana přerušena.
     
    28:41
    Stodůlka nahodil puk do útočného pásma, tam se ovšem Valaši příliš dlouho nezdrželi. I přesto mají domácí puk na svých hokejkách, jen se jim nedaří přejít útočnou modrou čáru.
     
    27:58
    Vsetínští se snaží systematickou kombinací dostat do pásma. Jejich hra má dobrou myšlenku, ale přihrávkám chybí potřebná razance. Přerovským nedělá problém se při vsetínské rozehrávce dostat k puku.
     
    26:45
    Nyní se ovšem musel mít na pozoru Konečný. Nejprve levým betonem zastavil jednoduchou střelu najíždějícího Kuchty, následně vyrazil tvrdší pokus Svozila a na po další střele přerovského beka zazvonila spojnice břevna a levé tyče.
     
    25:59
    Oba celky se střídají na puku a odvádí dobrou práci jak v útoku, tak v obraně. Vsetínští po pauze dorovnali soupeřovo tempo a dostávají se častěji do vyložených střeleckých příležitostí.
     
    24:39
    Haráskův výpad zase zastavil Šedlbauer, který hostující beka bránil až do poslední chvíle a znemožnil mu zakončení na hranici brankoviště,
     
    24:08
    Svozil neubránil pásma před Škarkou, který rychlými tempy mířil po pravém křídle do útoku. Velmi dobrou defenzivou se v tuto chvíli prezentoval Svoboda, který domácího útočníka nadvakrát zastavil.
     
    23:23
    Vsetínští Vojtkovi zavařili svou souhrou v předbrankovém prostoru, kde operovali hned tři hráči domácího celku. Hostující brankář měl o situaci přehled a vyrovnání nedovolil. Na druhé straně Konečný vychytal Kolaříka.
     
    23:05
    Přerovský tlak doprovodil střelou k bližší tyči také Hanák. Konečný je připraven.
     
    22:02
    Na druhé straně zakončoval Janek, který vysoko přestřelil levý horní roh vsetínské branky. Hra se nepřerušuje, Zubři zůstávají v útoku.
     
    21:18
    Kuchta nemohl zpracovat puk, a tak s ním zajel do vlastního pásma. Ani tam však na práci s kotoučem neměl klid a dva vsetínští hráči se dostali ke střele.
     
    20:44
    Zubři vyhráli souboj o kotouč ve středním pásmu a v tandemu se vydali do útočného pásma. Kolařík využil zadovky od svého spoluhráče a přes něj také vystřelil. Konečný na pokus neviděl, ale zákrok vyrážečkou mu vyšel.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Rychlá a svižná první třetina je u konce a šťastnější po ní do kabin odchází hosté. Ti se v 16. minutě dostali do vedení, ale jednička na jejich straně mohla svítit mnohem dřív. Stejně tak mohlo být jejich vedení vyšší, protože v úvodní části zápasu byli lepším celkem. To nakonec přesným zakončením potvrdil Levente Paska. Valaši se ke střelám dostávali jen ojediněle a gólman Zubrů tak moc práce neměl.
    Druhá třetina začne cca v 19:57.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:56
    Velká šance na srovnání. Budín poslal křižnou přihrávku skrz brankoviště Raušerovi, ale ten nedokázal kotouč u volné pravé tyče zpravovat. Kdyby se mu to povedlo, mohl by bez problémů zakončit do odkryté brány.
     
    19:06
    Raušer zblokoval Veselého střelu od modré a hned se spolu s Dočekalem vydal do přečíslení. Tato vsetínská akce ovšem ztroskotala už ve středním pásmu, když se Přerovští rychle stihli zmobilizovat do obrany.
     
    18:26
    Nyní už však mají opět slovo hosté. Kolařík objel branku a zakončil od levé tyče. Konečný si prostor mezi betony, kam Kolařík mířil, pohlídal a hra je přerušena.
     
    17:35
    Vsetínští se po inkasované brance drží v útočném pásmu. Až to vypadá, jako kdyby je branka uklidnila, jelikož při přechodu do útoku méně zmatkují a jejich přihrávky jsou přesnější, než tomu bylo doposud.
     
    16:59
    Paska manévrem u mantinelu posílá kotouč do středního pásma. Tam se jej ujímají Valaši a zpoza vlastní branky rozehrávají.
     
    15:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se své první branky dočkali. Ondřej Polame poslal z rohu kluziště přihrávku do volného předbrankového prostoru, kam si jako první dojel LEVENTE PASKA. Hostující útočník rozpohyboval gólmana a poslal puk kolem betonu ke zcela odkryté pravé tyči. Asistence: Ondřej Polame, Petr Svoboda.
     
    14:41
    Nepřesná vsetínská rozehrávka mohla posla hosty do vedení. Hanák se prosmýkl po pravém křídle a vytvořil si tak samostatným nájezd. Rozhýbal gólmana a zakončil k levé tyči, kam ovšem Konečný stačil dát svůj beton. Následná Tomanova dorážka branku přeletěla.
     
    14:24
    Budín vyzval zpoza branky Dočekala, ten u pravé tyče promáchl.
     
    13:11
    Prudkou ránu z větší vzdálenosti ještě před hranicí brankoviště tečoval Polame. Kotouč nasměroval ke dvěma vsetínským hráčům, o které se puk zastavil. Brankář Konečný ovšem opět nevěděl, kde se kotouč nachází, což jen svědčí o tom, jak nebezpečné střely Přerov vysílá.
     
    12:35
    Po Škňouřilově střele od modré zvonila levá tyč Konečného branky. Vsetínský gólman na střelu vůbec neviděl a za letícím pukem se jen ohlédl. Naštěstí pro něj končí na zadním mantinelu.
     
    11:11
    Hanák jel do útoku sám proti třem hráčům Vsetína. Tentokrát neuspěl, když mu zeď postavili Budín s Hermanem. Valaši rozehrávají zpoza vlastní branky.
     
    10:20
    Na chvíli se hra přece jen přestěhovala do přerovského obranného pásma, ale Vojtek je zatím bez práce. Domácí celek se nemůže dostat ke střele, hosté jsou bezchybní v odebírání kotoučů.
     
    09:37
    Souboj o puk v rohu kluziště za Konečného brankou vyšel lépe pro hostujícího Kuchtu. Jeho přihrávka podél mantinelu však narazila pouze na vsetínskou hokejku a zdálo se, že Valaši jsou ve skvělé příležitosti probojovat se dopředu. To jim však Zubři nedovolili a stále se hraje před Konečným.
     
    08:32
    Hosté v plném počtu. Ani tato početní výhoda se domácím příliš nepovedla. Vojtek v oslabení svého celku nemusel ani jednou zasahovat.
     
    08:26
    Ke střele se dostali také Vsacané. Pokus Frola z pravého křídla zblokoval jeden z přerovských hráčů.
     
    08:02
    Hosté působí sebevědomým dojmem. Hanák si ve vlastním oslabení dovolil napadat soupeře, i když byl ve výrazné převaze čtyř hráčů. Nakonec kotouč získal a zakončil k levé tyč.
     
    07:35
    Po vsetínském nahození se hostující celek hodně osvobozuje. V této přesilovce to budou mít Valaši hodně těžké.
     
    07:03
    Zubrům se daří držet kotouč daleko od své branky. Dočekal se snaží z vlastní pásma dostat nahozením, ale Přerov má dobře pokryté i střední pásmo.
     
    06:32
    Svoboda ke svému jménu připisuje další menší trest, opět za podrážení. Na pravém kruhu nedovoleně zastavil jednoho ze vsetínských útočníků.
     
    05:53
    Vsetínská hra zatím působí hodně staticky. Pro výstup z obranného pásma volí Valaši vyhození. Do útoku se zatím vsetínským hokejistům přes přerovskou obranu nedaří dostat.
     
    05:14
    Další nahození Juráně, tentokrát už se však domácí kapitán vydává střídat. Zubři kotouč ve vlastním pásmu rychle sbírají a přesměrovávají hru na druhou stranu.
     
    04:37
    Juráň nahazuje na přerovskou branku a spolu se svými spoluhráči zůstává čekat mezi modrými čarami. Zatím to vypadá spíše na defenzivní taktiku Vsetína.
     
    03:45
    Opět nečekané šance na straně Zubrů. Hosté nejprve jen puk vyvezli z vlastního pásma do středního a vydali se střídat. Jenže v tom z lavičky naskočil odpočatý Hanák, který přebruslil vsetínské hráče a sám u Konečného branky zakončil. Gólman byl u levé tyče připraven.
     
    03:17
    Z bezprostřední blízkosti nečekaně zakončil Harásek. Konečný si myslel, že má jeho pokus pod kontrolou, ale kotouč se od gólmanovy výstroji odrazil zpátky k přerovskému obránci, který tak u pravé tyče zakončil ještě jednou. I s touto střelou si domácí brankář poradil.
     
    02:41
    Hosté v plném počtu. Z pohledu Vsetína se nejednalo o úplně nejlepší přesilovku, protože soupeřova gólmana příliš nezaměstnali. Největší šanci na otevření skóre měli paradoxně hosté.
     
    02:08
    Domácí se v početní výhodě drží před Vojtkem, ovšem zatím bez střely. Veškerá kombinace Vsetína troskotá ne nepřesných finálních přihrávkách.
     
    01:11
    Šedlbauer neudržel kotouč na útočné modré čáře. Domácí obránce obral o kotouč Kuchta, který také hned zamířil na Konečného branku. Se zakončením do levého horního rohu si domácí brankář poradil a zasáhl vyrážečkou.
     
    00:41
    Valaši se hned v úvodu utkání nahnali dopředu, což zapříčinilo také faul na straně hostů. Dvě minuty za podrážení odpyká Svoboda.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Škňouřil, Svozil, Janek, Polame, Harásek, Veselý – Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Kuchta, Šindler, Svoboda.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Polesný.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    14. 10. 2021 Přerov – Vsetín 7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
    Zubři se dostali do vedení už v první třetině a postupně ho navyšovali. Vsetín je v každé třetině korigoval pouze jednou přesnou trefou. Na bodový zisk to nestačilo.

    25. 11. 2021 Vsetín – Přerov 2:7 (0:0, 2:2, 0:5)
    Góly padaly až ve druhé třetině, kdy oba týmy vstřelily po dvou brankách. V poslední periodě ale Zubři ukázali svou Převahu, když Vsetínu nasázeli pět branek a odvezli si vítězství.

    11. 1. 2022 Přerov – Vsetín 5:0 (2:0, 1:0, 2:0)
    Zubři do utkání doslova vlétli. Už po první třetině vedli o dvě branky a své vedení postupně navyšovali. Vsetínu se nedařilo dostat ke střele, a tak na žádný z přerovských gólů nenašel odpověď.
     
    HC ZUBR Přerov

    Přerovský dorost se s týmem ze Vsetína setkal už v minulém týdnu, kdy jej přehrál 5:0. Zubři byli od začátku střelecky aktivnější. V první části jsme mohli vidět dvě branky, další přišla během druhé dvacetiminutovky. V poslední části přidal Přerov ještě další dvě. Vsacané se proti nim neprosadili a Zubři tak z Lapače odvezli tři body. Ve druhém zápase se postavili proti lídrovi tabulky z Olomouce, a ten už pro ně dobře neskončil. Prohráli těsně, o jednu branku. Většina gólů padla v závěru utkání, ve kterém kohouti vstřelili tři branky a bylo rozhodnuto.

    Sestava v minulém kole:
    Ryšavý – Škňouřil, Svozil, Janek, Polame, Harásek, Veselý – Galnor, M. Hanák, J. Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Dobša, Kuchta, Svoboda.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – David Svozil (3+8)
    Nejproduktivnější obránce – David Svozil (3+8)
    Gólmanská jednička – Martin Vojtek (90,29 %)
    Postavení v tabulce – 2. (41 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Tobiáš Kuchta (11+18)
    Nejproduktivnější obránce – David Svozil (6+20)
    Gólmanská jednička – Martin Vojtek (89,23 %)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valašským dorostencům se v posledních týdnech moc nedaří. Dohrávka s Přerovem jim příliš nevyšla. Zubři byli střelecky aktivnější, nasázeli domácím pět branek a odvezli si vítězství. Uvidíme, zda se z toho Vsetínští poučili a v tomto týdnu si na Přerovské došlápnou. Zápas proti Havířovu, s kterým sousedí v tabulce, pro ně vypadal nejdříve nadějně, jelikož se dostali do vedení. Havířov však duel během poslední periody otočil a dorostenci nebodovali. Potřebné tři body nezískali ani ve třetím zápase uplynulé týdne, kdy prohráli v Porubě. Ta rozhodla utkání dvěma rychlými brankami ve druhé třetině a v poslední dvacetiminutovce upravila skóre na 3:0, Vsacané se neprosadili.

    Sestava v minulém kole:
    Konečný – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Herman, Rigo, Bartošek, Koláček, Juráň, Vaněk, Škarka, Frolo, Pejchal.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Adam Raušer (2+3)
    Nejproduktivnější obránce – Marek Stodůlka (1+0)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (93,10 %)
    Postavení v tabulce – 5. (20 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Matěj Juráň (6+10)
    Nejproduktivnější obránce – Matěj Šedlbauer (1+10)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (92,06 %)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Skupiny E Extraligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC ZUBR Přerov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:15.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 35. Dočekal (Raušer, Budín), 41. Koláček (Juráň, Škarka), 53. Bartoněk (Frolo, Vaněk), 58. Frolo (Kučný, Šedlbauer) – 16. Paska (Polame, Svoboda), 32. Hanák (Svozil), 38. Toman (Svozil, Vojtek), 52. Kuchta (Hanák), 55. Kuchta (Hanák, Kolařík), 56. Šindler (Hanák), 57. Svoboda (Škňouřil, Toman)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Škňouřil, Svozil, Janek, Polame, Harásek, Veselý – Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Kuchta, Šindler, Svoboda.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Polesný
    thejrc.org