Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Liberecký kraj
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Pardubický kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 10:55 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    I druhý zápas je tady v Litoměřicích u konce! Dlouhou dobu vyrovnaný souboj rozhodl liberecký výběr třemi góly v závěrečné třetině, čímž bere první vítězství na turnaji. Po krátké pauze proběhne duel mezi Královehradeckým krajem a Krajem Vysočina. (12:22:01)
     
    Konec zápasu.
     
    44:18
    Pardubičtí se ještě v poslední chvíli snaží rozehrát od vlastní branky.
     
    43:36
    Po narážečce s Erikem Úlehlou měl Štěpán Lempach ideální prostor pro zakončení. V klíčovém momentu ale libereckou branku přestřelil.
     
    42:59
    Lempachovu dělovku od modré vyrazil Bogač pohotově svými betony.
     
    42:17
    Osamocený Dominik Krajdl nepřešel přes Filipa Křečana a Pardubičtí se mohli vydat zpět před libereckou branku.
     
    41:30
    Štěpán Lempach obkroužil Bogačovu branku, načež připravil střeleckou příležitost pro Lukáše Korce. Ten ale nastřelil pouze betony libereckého gólmana.
     
    40:42
    Řehořkova přihrávka zpoza branky příliš dlouhého trvání neměla, Liberečtí celkem rychle získali kotouč zpět do vlastní moci.
     
    40:15
    Václav Tvrdík nedokázal přihrát mezi kruhy přes Adriena Bartoviče. I tak ale následně musel Bogač likvidovat střelu z holí Pardubických.
     
    39:29
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Krásná branka v podání ŠIMONA BĚLOHORSKÉHO! Po křižné přihrávce se napřáhl v pravém kruhu a nekompromisně vymetl pavučiny pod víky pardubické svatyně. Asistence: Marek Šťástka a Dominik Krajdl.
     
    38:40
    Liberečtí sice pustili svého soupeře do útoku, nicméně vystřelit ho už nenechali a naopak získali kotouč do vlastní moci.
     
    37:51
    Pardubičtí se ale nevzdávají a sami opět rozehrávají protiakci. Tu úvodní jim ovšem soupeř zastavil na přechodu do útoku přes modrou čáru.
     
    37:20
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Čehož Liberečtí využívají ke vstřelení už páté branky utkání! Na levé straně měl dostatek volného prostoru DAVID HROUDA, což využil zcela bezezbytku a zvyšuje už na rozdíl třech branek. Asistence: Tereza Plosová.
     
    36:32
    Přes dva bránící hráče pardubického celku nepřešel David Rozsíval. Svou akcí ale alespoň získal pro svůj tým útočné pásmo.
     
    36:06
    Slibnou libereckou kombinaci zakončil z pravého kruhu David Rozsíval. Gólman Ševců ale kotouč přidržel u těla.
     
    35:33
    Stanislav Sanejstr si stavěl puk ke střele. Ten mu ovšem sjel pod hokejkou a následně i do pardubického sevření.
     
    35:08
    Tvrdým hitem byl odstaven od kotouče Tomáš Novosad. I tak se ale dostal ke střele Milan Vítek, byť pod značným úhlem. Štěpán Bogač ale dokázal udržet kotouč u sebe.
     
    34:37
    Hosté v plném počtu.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. Rozsíval (Sanejstr, Maxin), 20. Maxin (Stromský), 30. Maxin (Bajer), 32. Maxin, 38. Hrouda (Plosová), 40. Bělohorský (Šťástka, Krajdl) – 8. Drahoš (Křečan), 18. Lempach (Vítek)


    Liberecký kraj: Bogač (Kanca O.) – Vápeník (A), Seidl, Hrouda, Ehrenberger (A), Kanca O., Stromský – Maxin, Krajdl, Choma, Bajer, Rozsíval, Šťástka, Bělohorský, Sanejstr, Bartovič (C), Kytka, Plosová.
    Trenér: Vojtěch Fiala

    Pardubický kraj: Ševců (Etflaiš) – Labašta, Řehořek, Křečan (C), Novosad, Úlehla, Vlček – Rolinek, Vítek, Novák, Tvrdík, Vaško, Drahoš, Korec, Lempach, Kopecký, Jansa, Mikeska.
    Trenér: Milan Kusý

    Rozhodčí: Domský – Povová, Satran
    ocianews.com