Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Olomoucký kraj
3:8 (3:2, 0:4, 0:2)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 20.01.2022, 14:15 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    42:29
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Po vyrovnání početních sil vstupují Pražané do trháku! Těsně k brance Šejby se dostal PETR LABUZÍK, který neváhal ani nejmenší okamžik a dotlačil kotouč do olomoucké svatyně. Asistence: Matouš Kucharčík.
     
    39:26
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se prosazují i ve vlastním oslabení! TOBIÁŠ TICHÝ se utrhl směrem k Šejbově brance a přestože padal, dokázal prostrčit kotouč za záda olomouckého gólmana. Asistence: Daniel Halfar.
     
    27:24
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané ještě více navyšují své vedení! Rychlého brejku od vlastní branky dokázal střelecky využít TOMÁŠ POLETÍN, který tak vsítil už šestý gól Pražanů. Asistence: Artur Matějovský.
     
    25:32
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané navyšují své vedení! Rychle převzatý kotouč kousek za modrou přenesl směrem k Šejbovi TOMÁŠ HLINKA, který ho také dokázal poslat za jeho záda. Asistence: Daniel Novotný.
     
    17:56
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané jdou do vedení! V tlačenici těsně před brankou Šejby se nejlépe zorientoval DANIEL NOVOTNÝ, který procedil kotouč za záda olomouckého gólmana. Asistence: Filip Houdek.
     
    15:13
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané na kraji druhé třetiny vyrovnávají! Po rychlé kombinaci, vzešlé z buly, se dostal do přímého střeleckého zakončení TOMÁŠ POLETÍN, který vymetl úplně volný prostor u pravé tyče olomoucké branky. Asistence: David Krčál.
     
    13:59
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Zdá se, že tohle utkání bude mít parametr vzájemné přestřelky! Přesně mezi kruhy se zjevil DAVID KRČÁL, který prostrčil kotouč přesně mezi betony gólmana Šejby. Asistence: Max Pšenička
     
    12:44
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Dlouhý tlak Olomoučtí ustáli, načež to byli oni, kteří se dostali do gólového zakončení! Andrej Hebar vyvezl kotouč k Tvrzníkově brance, kde přesně zakončil DAVID HEJCMAN. Asistence: Andrej Hebar a Adam Fehér.
     
    09:12
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Olomoučtí ale využívají rychlého tlaku a gólem z přesilovky otáčejí skóre ve svůj prospěch! Po úspěšné kombinaci se k přesnému zakončení dostal FILIP KOUDELA. Asistence: Petr Věchet a Adam Dobřecký.
     
    03:29
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Vzápětí je ale vyrovnáno! Chaosu před brankou Tvrzníka využívá PETR VĚCHET, který doslova dotlačil kotouč za záda gólmana Pražanů. Asistence: Adam Dobřecký.
     
    01:34
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Svého rychlého tlaku využívají Pražané v získání vedení! Z pravého kruhu se dokázal prosadit MAREK ŠTEFÍK, který tímto posílá svůj tým do vedení. Bez asistence.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Věchet (Dobřecký), 10. Koudela (Věchet, Dobřecký), 13. Hejcman (Hebar, Fehér) – 2. Štefík, 14. Krčál (Pšenička), 16. Poletín (Krčál), 18. Novotný (Houdek), 26. Hlinka (Novotný), 28. Poletín (Matějovský), 40. Tichý (Halfar), 43. Labuzík (Kucharčík)


    Olomoucký kraj: Šejba (Žbánek) – Voráč, Zimovčák (C), Pohanka, Nemrava, Mozr, Přidal, Březina – Pazourek, Navrátil, Hejcman, Fehér, Věchet (A), Kurial, Dobřecký, Zelinka, Hebar, Koudela.
    Trenér: Kamil Přecechtěl

    Hlavní město Praha: Höhlig (Tvrzník) – Cichoň, Malínek, Štefík, Labuzík, Pšenička, Houdek, Rachůnek – Poletín, Krčál (C), Matějovský, Kucharčík, Hlinka, Hrubý, Novotný, Halfar, Topol, Tichý.
    Trenér: Jiří Kročák

    Rozhodčí: Valda – Herles, Beneš
    bahis siteleri