Buffalo – Dallas 4:5 (kon.) | Philadelphia – Columbus 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 6:4 (kon.)
Boston – Washington 4:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:2 (kon.) | Edmonton – Florida 0:6 (kon.)
Los Angeles – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Montreal 4:3 (po pr.) | Seattle – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:5 (2:1, 2:2, 0:2)
Dallas Stars
Pátek 21.01.2022, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:36
    Rasmus Asplund nyní podrazil ve středu hřiště u hrazení Joela Hanleyho a už sedí na trestné lavici. Dallas má velkou šanci provést obrat v utkání!
     
    51:49
    Dallas si zahraje přesilovou hru, Cody Eakin sekl ve středu hrací plochy Mira Heiskanena přes rukavici a Stars mají šanci srovant skóre!
     
    39:33
    A zase se bude vylučovat, jeden tým hrál v šesti. Byli to hokejisté Stars. Riley Damiani už usedá na trestné lavici a sundává si helmu.
     
    36:45
    Přesilovka pro Buffalo. Esa Lindell v rohu kluziště přitlačil Skinnera na hrazení a už sedí na trestné lavici. Trest je na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    34:21
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Rasmus Dahlin vyhodil kotouč přes ochranné plexisklo a fasuje tak dvě trestné minuty za zdržování hry.
     
    23:49
    Mark Pysyk je vyloučen na dvě minuty za sekání, kterého se dopustil u své klece. Dallas si tak zahraje přesilovku a má možnost se zase dotáhnout na rozdíl jednoho gólu.
     
    16:38
    Dallas si zahraje přesilovou hru. Robert Hägg zahákoval snad Lukea Glendeninga na zadním hrazení a fasuje dvě minuty za hákování.
     
    06:21
    Buffalo si zahraje přesilovou hru a má tak možnost ihned zdvojnásobit svůj náskok. Jani Hakanpää krosčekoval před svou klecí soupeře a už sedí na lavici hanby.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Dahlin (Bjork, Jokiharju), 7. J. Quinn (Dahlin, Tage Thompson), 22. Cozens (V. Olofsson, J. Quinn), 35. Tuch (Dahlin, Jokiharju) – 17. J. Robertson, 26. Hintz (J. Robertson, J. Klingberg), 32. Seguin (Gurjanov, J. Klingberg), 53. Seguin (Hintz, J. Klingberg), 57. J. Robertson (Seguin, Pavelski)


    Buffalo Sabres: Dell (Houser) – Jokiharju, Dahlin, Pysyk (A), M. Samuelsson, Hägg, Butcher – Tuch (A), Tage Thompson, J. Skinner – V. Olofsson, Cozens, R. Asplund – J. Quinn (A), Krebs, Jankowski – Hayden, Eakin, Bjork.
    Trenér: Don Granato.

    Dallas Stars: Holtby (Oettinger) – M. Heiskanen, R. Suter, J. Klingberg, Lindell (A), Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, Peterson – Seguin (A), Jamie Benn (C), Gurjanov – Glendening, Faksa, M. Raffl – Kiviranta, Damiani, J. Robertson.
    Trenér: Rick Bowness.

    Rozhodčí: MacDougall, Anderson – Tobias, Kelly.

    Diváci: 7 808
    bahis siteleri