Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Cheb – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Příbram – Kobra 4:3 (2:1 po s.n.)
Opava – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 4:3 (3:1 po s.n.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 7:2 (kon.) | Řisuty – Tábor 1:9 (kon.)
konec
HC Řisuty
1:9 (1:4, 0:2, 0:3)
HC Tábor
Sobota 22.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je tu konec. Dvanáct hráčů domácích dnes sice bojovalo, ovšem proti Táboru, který má postupové ambice, vzdorovalo marně. Hosté nakonec vstřelili hned devět branek, fanoušci hostů se tedy "desítky" nedočkali. (20:00:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Domácí znovu ve čtyřech, zatím se hraje u jejich branky.
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Sýkora – 2 min., hákování).
     
    58:08
    Hosté nebyli daleko od desátého gólu. Po odražené střele od zadního mantinelu puk poskakoval někde u pravé tyče branky Stahla, který ho raději zalehl.
     
    57:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (František Matula – 2 min., držení).
     
    55:58
    Tábor právě vstřelil branku!
    Skvělá práce Josefa Hasmana, který si pokryl puk před dotírajícím obráncem a překvapivou přihrávkou našel LUKÁŠE KŘÍŽE, jehož střela skončila pod břevnem! Asistence: Josef Hasman a Milan Dančišin.
     
    54:05
    Dominik Havelka našel na zadní tyči Lukáše Práška, on ale, na rozdíl od Radka Seidla, hattrick nedovršil. Stahl přizvedl střelu do ochranné sítě.
     
    52:28
    Pavel Chocholoušek si chytře vyměnil puk s Lukášem Endálem. Poté se v pásmu domácích dostal ke střele, obránce tečoval nad.
     
    51:15
    Petráš zadovkou přihrál Adamu Zichovi, který po dlouhé době prověřil Tadeáše Dvořáka, ten si připsal zákrok lapačkou.
     
    49:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    Dominik Havelka vystřelil od mantinelu a před bránou byl nikým nehlídaný LUKÁŠ PRÁŠEK, jehož teč skončila v síti! Asistence: Dominik Havelka a Kamil Černý.
     
    49:02
    Na druhé straně hřiště se ke střele snažil dostat Matěj Čermák, přes přesilu protihráčů neměl šanci.
     
    48:31
    Velká šance pro hostujícího Tomáše Hubatu! Ten si před pár desítkami sekund připsal bod za asistenci, další k tomu ovšem nepřidal. Byl sám s pukem před brankou, tvrdou střelou nechal vyniknout Stahla.
     
    46:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí hráči naprosto zbytečně ztratili kotouč a to se jim vymstilo! Na konci následné akce Tábora totiž byl LUKÁŠ ENDÁL, jehož přízemní střela skončila mezi betony gólmana! Asistence: Tomáš Hubata.
     
    44:42
    Řisuty měly pouhý náznak šance, který k ničemu nevedl. Tak šli dopředu znovu hosté a k odraženému puku se dostal Kamil Černý, který pálil přímo do brankáře.
     
    43:19
    Petr Zíb byl v pásmu Řisut sám a tak to musel vzít na sebe. Tvrdou střelou mířil na zadní tyč, Stahl chytá.
     
    42:30
    Tečovaná střela Lukáše Práška vyletěla do vzduchu, odkud ji chytil do lapačky brankář David Stahl.
     
    41:31
    Tábor je zpět v plném počtu.
     
    40:56
    O puk se dlouho bojovalo u mantinelu v pásmu Tábora. Tam se ho zmocnili hosté a vyhodili ho k bráně Stahla.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části hry měl sice táborský gólman Tadeáš Dvořák mnohem více práce, než v první třetině, tentokrát ale neinkasoval. Hosté naopak dvakrát udeřili a zvýšili tak svůj náskok. Nic nenasvědčuje tomu, že by se v poslední třetině mělo odehrávat jakékoliv drama.

    Poslední třetina začne asi v 19:31.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:31
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Josef Hasman – 2 min., sekání).
     
    38:35
    Buldoci se snažili o rychlou odpověď, oba jejich střelecké pokusy ovšem zamířily mimo.
     
    37:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak DOMINIK HAVELKA se přece jen dočkal! Po rychlé kombinaci napřáhl ke střele od modré čáry a puk tečoval jeden z obránců za záda bezmocného Stahla! Asistence: Ondřej Šulek a Radek Seidl.
     
    34:41
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pár fanoušků Tábora zahazuje své čepice a kšiltovky, RADEK SEIDL dovršuje svůj hattrick! Stalo se tak poté, co se k němu dostal kotouč z pravé strany a kapitán hostů už neměl moc práce. Asistence: Kamil Černý a Jan Bárta.
     
    33:26
    Hosté v plném počtu.
     
    31:26
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Tadeáš Dvořák – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník). Trest odpyká Patrik Zayml.
     
    30:08
    Zdeněk Petráš se dostal do dobré pozice pro střelu, zamířil ovšem mimo tři tyče.
     
    29:30
    Hosté v plném počtu.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Milan Dančišin – 2 min., držení).
     
    25:37
    Tábor je zpět na koni a snaží se o další vstřelenou branku. David Stahl zatím v této části hry odolává.
     
    21:17
    Domácí hokejisté vstoupili do druhé třetiny lépe a hned ze začátku prověřili pozornost Tadeáše Dvořáka, který si připisuje zákrok.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině vede Tábor nad dvanácti hráči Řisut 4:1 a herně naprosto dominuje. Pokud se nepletu, tak na jeho bránu šla pouze jedna střela – z hole Petra Janečka, která skončila v síti. Na druhé straně David Stahl měl práce až až.

    Druhá třetina začne asi v 18:44.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Lukáš Endál v pravém kruhu dlouho natahoval ke střele. Jeho míření nakonec nebylo přesné, kanonýr Tábora trefil jen rameno Stahla.
     
    17:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po zákroku Stahla se k odraženému puku dostal DOMINIK HAVELKA, který úspěšně trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Kříž a Jan Bárta.
     
    16:28
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Janeček – 2 min., hákování).
     
    15:54
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tadeáš Dvořák si zatím téměř nesáhl na puk, což platí i po zakončení PETRA JANEČKA, který dostal přihrávku od Michala Kučery a z předbrankového prostoru zakončil přesně! Asistence: Michal Kučera a Šimon Náprstek.
     
    14:34
    Dominik Havelka se pokusil překonat svého bývalého spoluhráče z kladenské mládeže, střelou zápěstím na zadní tyč ale Davida Stahla nepřekvapil.
     
    13:06
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hostující tým navyšuje svůj náskok! Před bránou zůstal trestuhodně volný LUKÁŠ PRÁŠEK, který měl moře času a povedenou střelou zakončil přímo pod břevno! Asistence: Milan Dančišin.
     
    11:15
    Řisuty mohly z ničeho nic udeřit! Sám na bránu totiž jel s pukem Zdeněk Petráš. Ten měl vedle sebe spoluhráče Sýkoru, kterému také přenechal kotouč, jeho zakončení do poloodkryté brány zastavil Dvořák hokejkou!
     
    10:10
    Nádherná kombinace hokejistů Tábora gólem nekončí. Zayml znovu od brány našel volného spoluhráče. Tím tentokrát byl Ondřej Šulek, jeho zakončení z úhlu hokejkou vytěsnil brankář!
     
    09:39
    Patrik Zayml našel mezi kruhy volného Kamila Černého. Ten vyslal tvrdou ránu, kterou sice namířil mezi tři tyče, David Stahl s ní ale neměl problémy.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Jiří Pokorný – 2 min., hákování).
     
    09:11
    Zatím se hraje výhradně na branku Řisut. Na druhé straně stojící Tadeáš Dvořák se nyní alespoň zahřál vyjetím z brány za odraženým pukem.
     
    07:43
    Dominik Havelka našel na útočné modré úplně volného Šulka. Ten nebyl daleko dnešní třetí asistenci, teč Bárty po jeho střele ale pokryl Stahl.
     
    06:33
    Patrik Zayml chytře přenechal puk za ním jedoucímu Petru Zíbovi. Další střelecký pokus na bránu Řisut, brankář znovu zasáhl.
     
    05:44
    V dnešním utkání má zatím Ondřej Šulek dva body za dvě asistence. K těm chtěl nyní přidat i vstřelenou branku, pokus mezi nohy Stahl vystihl.
     
    04:55
    Lukáš Kříž si nyní v pásmu soupeře udělal prostor a dostal přihrávku. Rychle se dostal i do zakončení, to zastavil obránce.
     
    03:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    A znovu kapitán Tábora! Jan Bárta našel mezi kruhy úplně volného RADKA SEIDLA, který pohotovou střelou podruhé překonal Davida Stahla! Asistence: Jan Bárta a Ondřej Šulek.
     
    01:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté nenechávají nic náhodě a prosazují se už po minutě hry! Po přihrávce Ondřeje Šulka se prosadil kapitán RADEK SEIDL! Asistence: Ondřej Šulek a Kamil Černý.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Řepka, Matula (C), Malovický (A), Zich – Sýkora, Janeček (A), Petráš – M. Kučera, Čermák, Náprstek – Výrut, Pokorný.
    Trenér: Jan Boháček

    Hockey Club Tábor: Dvořák (Kolář) – Černý (A), Radoš, Pařízek, Havelka, Hubata, Kříž – Zíb, Zayml, Šulek, Prášek, Dančišin, Chocholoušek, Bárta, Hasman, Seidl (C), Endá (A).
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Pastier – Kettner, Schopf.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 16. Janeček (M. Kučera, Náprstek) – 2. Seidl (Šulek, Černý), 4. Seidl (Bárta, Šulek), 14. Prášek (Dančišin), 18. Havelka (Kříž, Bárta), 35. Seidl (Černý, Bárta), 38. Havelka (Šulek, Seidl), 47. Endál (Hubata), 50. Prášek (Havelka, Černý), 56. Kříž (Hasman, Dančišin)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Řepka, Matula (C), Malovický (A), Zich – Sýkora, Janeček (A), Petráš – M. Kučera, Čermák, Náprstek – Výrut, Pokorný.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Tábor: Dvořák (Kolář) – Černý (A), Radoš, Pařízek, Havelka, Hubata, Kříž – Zíb, Zayml, Šulek, Prášek, Dančišin, Chocholoušek, Bárta, Hasman, Seidl (C), Endál (A).
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Pastier – Kettner, Schopf
    bahis siteleri