Val. Meziříčí – Žďár n/S 7:2 (kon.) | Cheb – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.) | Příbram – Kobra 4:3 (2:1 po s.n.)
Opava – SHK Hodonín 1:2 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Letňany 4:3 (3:1 po s.n.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 3:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 7:2 (kon.) | Řisuty – Tábor 1:9 (kon.)
konec
HC Řisuty
1:9 (1:4, 0:2, 0:3)
HC Tábor
Sobota 22.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Ondřej Sýkora – 2 min., hákování).
     
    57:15
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (František Matula – 2 min., držení).
     
    55:58
    Tábor právě vstřelil branku!
    Skvělá práce Josefa Hasmana, který si pokryl puk před dotírajícím obráncem a překvapivou přihrávkou našel LUKÁŠE KŘÍŽE, jehož střela skončila pod břevnem! Asistence: Josef Hasman a Milan Dančišin.
     
    49:53
    Tábor právě vstřelil branku!
    Dominik Havelka vystřelil od mantinelu a před bránou byl nikým nehlídaný LUKÁŠ PRÁŠEK, jehož teč skončila v síti! Asistence: Dominik Havelka a Kamil Černý.
     
    48:31
    Velká šance pro hostujícího Tomáše Hubatu! Ten si před pár desítkami sekund připsal bod za asistenci, další k tomu ovšem nepřidal. Byl sám s pukem před brankou, tvrdou střelou nechal vyniknout Stahla.
     
    46:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí hráči naprosto zbytečně ztratili kotouč a to se jim vymstilo! Na konci následné akce Tábora totiž byl LUKÁŠ ENDÁL, jehož přízemní střela skončila mezi betony gólmana! Asistence: Tomáš Hubata.
     
    39:31
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Josef Hasman – 2 min., sekání).
     
    37:48
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak DOMINIK HAVELKA se přece jen dočkal! Po rychlé kombinaci napřáhl ke střele od modré čáry a puk tečoval jeden z obránců za záda bezmocného Stahla! Asistence: Ondřej Šulek a Radek Seidl.
     
    34:41
    Tábor právě vstřelil branku!
    Pár fanoušků Tábora zahazuje své čepice a kšiltovky, RADEK SEIDL dovršuje svůj hattrick! Stalo se tak poté, co se k němu dostal kotouč z pravé strany a kapitán hostů už neměl moc práce. Asistence: Kamil Černý a Jan Bárta.
     
    31:26
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Tadeáš Dvořák – 2 min., zdržování hry / brankář – hraní puku mimo lichoběžník). Trest odpyká Patrik Zayml.
     
    27:30
    Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Milan Dančišin – 2 min., držení).
     
    17:16
    Tábor právě vstřelil branku!
    Po zákroku Stahla se k odraženému puku dostal DOMINIK HAVELKA, který úspěšně trefil odkrytou bránu! Asistence: Lukáš Kříž a Jan Bárta.
     
    16:28
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Petr Janeček – 2 min., hákování).
     
    15:54
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tadeáš Dvořák si zatím téměř nesáhl na puk, což platí i po zakončení PETRA JANEČKA, který dostal přihrávku od Michala Kučery a z předbrankového prostoru zakončil přesně! Asistence: Michal Kučera a Šimon Náprstek.
     
    13:06
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hostující tým navyšuje svůj náskok! Před bránou zůstal trestuhodně volný LUKÁŠ PRÁŠEK, který měl moře času a povedenou střelou zakončil přímo pod břevno! Asistence: Milan Dančišin.
     
    11:15
    Řisuty mohly z ničeho nic udeřit! Sám na bránu totiž jel s pukem Zdeněk Petráš. Ten měl vedle sebe spoluhráče Sýkoru, kterému také přenechal kotouč, jeho zakončení do poloodkryté brány zastavil Dvořák hokejkou!
     
    09:19
    Vyloučení v týmu HC Řisuty (Jiří Pokorný – 2 min., hákování).
     
    03:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    A znovu kapitán Tábora! Jan Bárta našel mezi kruhy úplně volného RADKA SEIDLA, který pohotovou střelou podruhé překonal Davida Stahla! Asistence: Jan Bárta a Ondřej Šulek.
     
    01:10
    Tábor právě vstřelil branku!
    Hosté nenechávají nic náhodě a prosazují se už po minutě hry! Po přihrávce Ondřeje Šulka se prosadil kapitán RADEK SEIDL! Asistence: Ondřej Šulek a Kamil Černý.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 16. Janeček (M. Kučera, Náprstek) – 2. Seidl (Šulek, Černý), 4. Seidl (Bárta, Šulek), 14. Prášek (Dančišin), 18. Havelka (Kříž, Bárta), 35. Seidl (Černý, Bárta), 38. Havelka (Šulek, Seidl), 47. Endál (Hubata), 50. Prášek (Havelka, Černý), 56. Kříž (Hasman, Dančišin)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Řepka, Matula (C), Malovický (A), Zich – Sýkora, Janeček (A), Petráš – M. Kučera, Čermák, Náprstek – Výrut, Pokorný.
    Trenér: Jan Boháček

    HC Tábor: Dvořák (Kolář) – Černý (A), Radoš, Pařízek, Havelka, Hubata, Kříž – Zíb, Zayml, Šulek, Prášek, Dančišin, Chocholoušek, Bárta, Hasman, Seidl (C), Endál (A).
    Trenér: Arpád Györi

    Rozhodčí: Pastier – Kettner, Schopf
    bahis siteleri