Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Plzeňský kraj
Sobota 22.01.2022, 16:00 • Zimní stadion, Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování Mládežnického MČR krajských výběrů, ve kterém se dnes odehraje utkání Karlovarského kraje proti Plzeňskému kraji, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Úvodní sestavy:

    Karlovarský kraj: M. Kříž (Psohlavec) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa
    Trenér: David Šalamoun

    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (A) – Trachta, Jonák (A), Benák (C), Úbl, Míčka, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Jaroš – Hradil, Štěpánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:38
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (Matyáš Jonák – 2 min., hákování).
     
    01:37
    Velkou šanci dostali ihned z úvodu utkání dostali hráči z Karlových Varů. Zatím jejich první početní výhodu zahájili dobře, a to tím, že se usadili v útočném pásmu.
     
    02:17
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom. Po pouhých dvou minutách hry se prosazuje ADAM BENÁK. Tomu se podařilo vstřelit branku dokonce ve vlastním oslabení. Asistence: Antonín Klatovský.
     
    03:16
    Zbytek početní výhody nebyl ze strany domácího celku o moc lepší. Snad ani jednou se jim nepodařilo vystřelit na bránu, natož se usadit před svatyní soupeře.
     
    04:15
    Na vhazování u modré čáry získali kotouč hokejisté z Karlových Varů. Následně se právě Jan Valuš dostává k zakončení. Jeho pokus ale skončil pouze v lapačce gólmana.
     
    05:14
    Na následném buly se dostali k puku hosté, jejich jakýkoli postup ale končí ještě dříve, než vůbec začal, a to nepřesnou přihrávkou od jednoho z obránců.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Trachta.
     
    07:19
    Ani tato početní výhoda zatím nevypadá, že by měla být využita. Jedna ztráta kotouče střídá druhou. Nyní se ale k zakončení dostal David Poizl. Jeho pokus ale těsně minul pravou tyč.
     
    08:18
    Ani tentokrát se s největší pravděpodobností nepodaří Karlovým Varům početní výhodu využít. Nejblíže k tomu měl ale Václav Dobřemysl, který pálil od modré.
     
    08:51
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Martin Psohlavec – 2 min., podrážení).
     
    09:35
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Trachta.
     
    10:19
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ADAM BENÁK.
     
    11:18
    Do obrovské šance se dostal Šimon Kožík. Ten se dostal po zakončení od jednoho z jeho spoluhráče k dorážce z bezprostřední blízkosti. Jeho pokus ale trefil pouze tyčku svatyně.
     
    12:17
    Na vhazování u střídačky Karlových Varů získal kotouč Antonín Klatovský. K jeho smůle ale následně našel kotouč jenom jeden z hráčů soupeře, který se tak vydává do útoku.
     
    13:16
    Blíží se nám závěr úvodní třetiny a v útočném pásmu se nyní nachází opět hráči Plzně. Ti ale nakonec akce tři na tři nevyužili, jelikož jejich křižnou přihrávku zblokoval jeden z obránců.
     
    14:15
    Dobrou defenzivní práci předvedl Martin Psohlavec. Tomu se podařilo zastavit velice dobře rozjetého soupeře, a to tvrdým bodyčkem u mantinelu.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:44
    Na úvodním buly druhé patnáctiminutovky získali kotouč hráči domácího celku. Těm se ho ale nepodařilo udržet příliš dlouho na svých holích, a to kvůli souboji za bránou Plzeňského kraje.
     
    16:43
    Tak toto byla obrovská příležitost, o kterou přišel Adam Benák. Ten se dostal ke křižné přihrávce, po které mohl zakončovat do prázdné brány. Na poslední chvíli mu ale naději na hattrick překazil jeden z dotírajících obránců svou hokejkou.
     
    17:42
    Na vhazování po levici Matěje Kříže získali kotouč právě hosté. Ti se tak opět usazují v útočném pásmu. Jejich kombinace ale zatím nebere konce.
     
    17:59
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    A máme tady třetí branku utkání! Tentokrát se o ní zasloužil KRYŠTOF DYK, který tak brilantně využil vyhraného buly o pouhých pár vteřin dříve. Asistence: Matyáš Jonák a David Slačík.
     
    19:01
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Václav Dobřemysl.
     
    20:00
    Oproti dřívějším početním výhodám se tato hostům zatím daří. Jejich působení v útočném pásmu se jim daří držet již od samotného začátku přesilovky.
     
    20:59
    Nyní se ale do útoku dostávají hráči Karlovarského kraje. Ti ale spíše než zahrozit potřebují vystřídat, což taky následně činí. Díky tomu se k puku dostává opět jejich soupeř.
     
    21:58
    Další zákrok si nyní připsal Matěj Kříž. Ten tak vyzrál na střelu od modré od jednoho ze soupeřů. Následně si ale stěžuje na jednoho ze svých spoluhráčů, který mu patrně stál ve výhledu.
     
    22:57
    Na druhé straně se rychlým únikem dva na dva předvedli domácí. Nakonec ale celá akce končí nepřesnou přihrávku, která ukončuje toto útočné tažení.
     
    24:07
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Adam Zolnaj – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (Lukáš Hodaň – 2 min., sekání).
     
    24:23
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Očividně hra čtyři na čtyři svědčí více hráčům ze severozápadu Čech. Pouhých patnáct vteřin po jejím začátku se totiž prosazuje DAVID POIZL, který jako první hráč z jeho celku dává gól. Asistence: Samuel Peksa.
     
    24:29
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak toto je naprostá fantazie pro celý mančaft Karlovarského kraje. Po pouhých šesti vteřinách od první branky totiž přidává bleskurychle druhou SAMUEL PEKSA. Ten si tak během pár chvil připisuje již druhý bod. Asistence: David Poizl.
     
    24:29
    Oddechový čas pro hosty.
     
    25:55
    Ani přes dvě rychlé branky se hosté nesesypali a předvádí stejně dobré výkony jako předtím. To nyní dokázal svou střelou při akci dva na dva Matyáš Bálek.
     
    26:54
    Na vhazování přes střídačkou Karlových Varů získali puk právě hosté, kteří se opět vydávají do útoku. Ten ale nakonec končí ještě dříve, než přišla první střela, a to ofsjadem.
     
    28:13
    Ani přes odpískaný ofsajd se následně akce Plzeňského kraje nezastavuje. Tentokrát vytáhl svou střelu Samuel Peksa. Ani jeho pokus ale nerozvlnil síť svatyně.
     
    29:40
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Již potřetí se v dnešním utkání vyznamenal gólem ADAM BENÁK, který je tak zatím jednoznačně nejvýraznějším hráčem z jeho týmu.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:08.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:44
    Na úvodním buly poslední třetiny získali kotouč opět hráči Plzeňského kraje. Jejich útok ale končí po dlouhém souboji o puk v rohu kluziště.
     
    31:43
    Dobře si zvládl najít odražený kotouč Matyáš Jonák. Jeho následná přihrávka na jednoho z útočníků ale už tak dobrá nebyla. Jeho nepřesnost navíc zavinila zakázané uvolnění.
     
    32:42
    Ke střele z otočky se dostal Matěj Mikeš. Jeho pokusu ale chyběla potřebná razance na to, aby překvapila brankáře soupeře. K jeho smůle se ale kotouč nedostal ani k bráně, jelikož trefil jednoho z obránců.
     
    33:20
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak že bychom byli svědky ještě druhého hattricku? Velice dobře má k němu našlápnuté KRYŠTOF DYK, který připisuje již durhou branku. Vrací tak svému celku tříbrankové vedení, o které během druhé patnáctiminutovky přišel. Asistence: David Slačík a Matyáš Jonák.
     
    34:19
    Od modré čáry se pokusil o překvapivé zakončení Vít Zahejský. Střela mu ale vůbec nesedla, jelikož mu na poslední chvíli sjel kotouč z hole. Kvůli tomu se tak jednalo spíše o nahození.
     
    35:18
    Na druhé straně získali kotouč hráči Plzeňského kraje. I přesto se ale vstříc bráně vydává jejích soupeř. Jejich působení v útočném pásmu ale nemělo dlouhého trvání, jelikož se po nepřesné střele dostal ke kotouči jeden z obránců.
     
    36:17
    Od modré chtěl vyslat střelu Matyáš Jonák. Na poslední chvíli mu ale hůl zablokoval jeden z napadajících obránců, který následně vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    37:16
    Tak toto byla velice špatná rozehrávka od Jiřího Kamase. Jeho dlouhá přihrávka na ofenzivní spoluhráče skončila až na hrazení za svatyní soupeře. Kvůli tomu se odpískává opět zakázané uvolnění.
     
    38:15
    Na buly po levici Matěje Kříže získal kotouč právě jeden z jeho spoluhráčů. I přesto se ale k zakončení dostal Adam Benák. Jeho pokus z opravdu velkého úhlu ale skončil naprosto mimo prostor mezi třemi tyčemi.
     
    39:14
    Tak toto byla velká příležitost, do které se dostal Antonín Klatovský. Ten se pokusil tečovat zakončení od jednoho z jeho spoluhráčů mezi betony brankáře. Ten ale jeho myšlenku přečetl na výbornou a prostor mezi nohami mu uzavřel včas.
     
    39:59
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak se nám utkání přece jenom pořádně dramatizuje. Pět minut před koncem základní hrací doby se prosazuje již podruhé DAVID POIZL. Ten tak snižuje rozdíl ve skóre na pouhé dvě branky. Asistence: Vít Zahejský.
     
    40:58
    O další gól se pokusil Vít Zahejský, který ale nakonec stav utkání zatím nemění. Jeho pokus z prostoru mezi kruhy k tomu ale určitě neměl daleko.
     
    41:57
    V útočném pásmu zvládl vybojovat kotouč Jakub Hanzák, který okamžitě puk vyslal směrem na bránu. Brankář soupeře ale neměl nijak zakrytý výhled, a tak si tuto střelu pohlídal s přehledem.
     
    42:56
    Tak toto byl opravdu tvrdý hit ve středu kluziště, který předvedl Adam Míčka. Ten si tam počkal na jednoho z protihráčů, kterého následně nevybíravě poslal k zemi přes svá záda.
     
    42:56
    Oddechový čas pro domácí.
     
    43:55
    Zbývá něco málo přes minutu do konce základní hrací doby a hráči ze severozápadu Čech zkoušejí využít risk hry bez brankáře. Velice blízko k jeho využití měl Vít Zahejský, který ale nedokázal překonat gólmana, a to i přesto, že ležel na zemi.
     
    44:24
    Po ztrátě útočného pásma se zatím jen horkotěžko domácí vrací zpět. Nyní se dokonce téměř prosadil již počtvrté Adam Benák, který ale minul prázdnou bránu.
     
    Konec zápasu.
     
    Během dnešního utkání jsme byli svědky vedení Plzeňského kraje téměř ihned od začátku zápasu. Během druhé patnáctiminutovky ale přišli dvě slepené branky do sítě hostů, které dělil rozdíl pouhých šesti vteřin. Ani přesto se ale hráčům ze severozápadu Čech nepodařilo vyrovnat. Následnými góly si již hosté akorát pohlídali výhru s dvoubrankovým rozdílem.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (17:36:45)

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Poizl (Peksa), 25. Peksa (Poizl), 40. Poizl (Zahejský) – 3. Benák (Klatovský), 11. Benák (TS), 18. Dyk (Jonák, Slačík), 30. Benák, 34. Dyk (Slačík, Jonák)


    Karlovarský kraj: M. Kříž (Psohlavec) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa
    Trenér: David Šalamoun

    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (A) – Trachta, Jonák (A), Benák (C), Úbl, Míčka, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Jaroš – Hradil, Štěpánek

    Diváci: 56
    bahis siteleri