Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Karlovarský kraj
3:5 (0:2, 2:2, 1:1)
Plzeňský kraj
Sobota 22.01.2022, 16:00 • Zimní stadion, Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    39:59
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak se nám utkání přece jenom pořádně dramatizuje. Pět minut před koncem základní hrací doby se prosazuje již podruhé DAVID POIZL. Ten tak snižuje rozdíl ve skóre na pouhé dvě branky. Asistence: Vít Zahejský.
     
    33:20
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak že bychom byli svědky ještě druhého hattricku? Velice dobře má k němu našlápnuté KRYŠTOF DYK, který připisuje již durhou branku. Vrací tak svému celku tříbrankové vedení, o které během druhé patnáctiminutovky přišel. Asistence: David Slačík a Matyáš Jonák.
     
    29:40
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    A máme tady hattrick! Již potřetí se v dnešním utkání vyznamenal gólem ADAM BENÁK, který je tak zatím jednoznačně nejvýraznějším hráčem z jeho týmu.
     
    24:29
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Tak toto je naprostá fantazie pro celý mančaft Karlovarského kraje. Po pouhých šesti vteřinách od první branky totiž přidává bleskurychle druhou SAMUEL PEKSA. Ten si tak během pár chvil připisuje již druhý bod. Asistence: David Poizl.
     
    24:23
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Očividně hra čtyři na čtyři svědčí více hráčům ze severozápadu Čech. Pouhých patnáct vteřin po jejím začátku se totiž prosazuje DAVID POIZL, který jako první hráč z jeho celku dává gól. Asistence: Samuel Peksa.
     
    24:07
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Adam Zolnaj – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (Lukáš Hodaň – 2 min., sekání).
     
    19:01
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Václav Dobřemysl.
     
    17:59
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    A máme tady třetí branku utkání! Tentokrát se o ní zasloužil KRYŠTOF DYK, který tak brilantně využil vyhraného buly o pouhých pár vteřin dříve. Asistence: Matyáš Jonák a David Slačík.
     
    16:43
    Tak toto byla obrovská příležitost, o kterou přišel Adam Benák. Ten se dostal ke křižné přihrávce, po které mohl zakončovat do prázdné brány. Na poslední chvíli mu ale naději na hattrick překazil jeden z dotírajících obránců svou hokejkou.
     
    10:19
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ADAM BENÁK.
     
    09:35
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Trachta.
     
    08:51
    Vyloučení v týmu Karlovarský kraj (Martin Psohlavec – 2 min., podrážení).
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Adam Trachta.
     
    02:17
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom. Po pouhých dvou minutách hry se prosazuje ADAM BENÁK. Tomu se podařilo vstřelit branku dokonce ve vlastním oslabení. Asistence: Antonín Klatovský.
     
    00:38
    Vyloučení v týmu Plzeňský kraj (Matyáš Jonák – 2 min., hákování).

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 25. Poizl (Peksa), 25. Peksa (Poizl), 40. Poizl (Zahejský) – 3. Benák (Klatovský), 11. Benák (TS), 18. Dyk (Jonák, Slačík), 30. Benák, 34. Dyk (Slačík, Jonák)


    Karlovarský kraj: M. Kříž (Psohlavec) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa
    Trenér: David Šalamoun

    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (A) – Trachta, Jonák (A), Benák (C), Úbl, Míčka, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Rozhodčí: Jaroš – Hradil, Štěpánek

    Diváci: 56
    bahis siteleri