Zlín – Mladá Boleslav 2:7 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (0:3, 3:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 25.01.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA (malá hala), Chomutov • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    58:02
    Odražený kotouč mířil před branku, odkud minul osamocený Šimon Klobouček. Poté to z pravého kruhu zkoušel Dominik Mišovic, jehož snažení na první tyč zastavil Matěj Tuláček nádherným semaforem!
     
    57:19
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matěj Šátek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    54:12
    Tentokrát se od modré čáry napřáhl Dominik Svoboda, jenž trefil soupeře před brankou. Kladno se vydalo do protiakce a sám na brankáře mířil Pavel Holub. Jenomže Alexandr Perůtka se zakončením k pravé tyči počítal, a tak zasáhl lapačkou. Díky němu ještě Chomutovští žijí!
     
    41:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovskému hráči utekl kotouč k modré čáře, odkud se z voleje do puku opřel JAKUB ASCHENBRENNER, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Daníček.
     
    38:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na druhé straně krásnou střelu vyslal od modré čáry Vojtěch Čihař, jehož snažení jemně tečoval ADAM ŽIŽKA. Kotouč zapadl přesně do levé šibenice a Matěj Tuláček neměl šanci zasáhnout. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    37:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovská obrana znovu nezachytila útočníka na ose hrací plochy. PAVEL HOLUB se sám řítil na brankáře, kterému naznačil, že půjde do forhendu, ale svůj pohyb zastavil a bekhendem trefil odkrytou branku. Bez asistence.
     
    37:15
    A mohlo být vyrovnáno! Nejprve se před branku zleva protáhl Tomáš Kokman, jenž na brankáře nevyzrál. Následně pokus od hrazení vyrazil Tuláček vedle sebe, ale Jaroslav Pospíšil netrefil odkrytou bránu.
     
    36:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se zcela zaslouženě vrací do zápasu a už prohrávají jen o jedinou trefu! Z pravého kruhu vystřelil TOMÁŠ KOKMAN, jehož pokus byl zřejmě jemně tečován, a tak Matěj Tuláček nestihl reagovat. Asistence: Robin Vondrášek a František Hynek.
     
    34:49
    Souboj u zadního mantinelu prohrál Dominik Svoboda, a tak přihrávka okamžitě mířila před branku. Jenomže Vojtěch Aschenbrenner zakončením na zadní tyč minul.
     
    32:34
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Ondřej Hlaváček – 2 min., krosček).
     
    29:54
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jaroslav Pospíšil – 2 min., napadení).
     
    28:35
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., podrážení).
     
    26:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matěj Šátek – 2 min., podrážení).
     
    25:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají dvojnásobnou početní výhodu! Přesným pokusem k první tyči se prezentoval DANIEL BADINKA, jenž vypálil z pravého vrcholu kruhu. Asistence: Dominik Mišovic a František Hynek.
     
    24:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Aschenbrenner – 2 min., podrážení).
     
    24:01
    Domácí nezachytili puk na modré čáře, a tak sám na brankáře ujížděl Matyáš Mejtský. Jeho zakončení se jemné otřelo o pravou tyčku.
     
    23:04
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jakub Lev – 2 min., hákování).
     
    16:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští znovu zamířili do otevřené obrany Pirátů a okamžitě navýšili své vedení! Přihrávku k pravé tyči dostal MATYÁŠ MEJTSKÝ, který svůj pokus znovu směřoval do horní poloviny branky, zatímco Alexandr Perůtka šel na led. Asistence: Pavel Holub.
     
    15:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši sehráli přesilovou hru parádně a Alexandr Perůtka neměl šanci zasáhnout. Jiří Kupčo přihrával na zadní tyčku, odkud ihned do horní poloviny zamířil VOJTĚCH ASCHENBRENNER. Domácí brankář se přemísťoval marně! Asistence: Jiří Kupčo a Jakub Lev.
     
    14:05
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., držení).
     
    13:40
    Před brankou se nacházel Dominik Mišovic, který zblízka nezamířil přesně. S následnou dorážkou přispěchal Dominik Badinka, který trefil brankářovu vyrážečku.
     
    09:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Těžkou přihrávku dostal na modrou čáru chomutovský obránce, který puk nezpracoval. Do samostatného úniku se tak hnal JAKUB LEV, který se štěstím procedil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Hlaváček.
     
    08:32
    Na levé straně se u mantinelu protáhl Jakub Lev, jenž přihrával mezi kruhy. Tam se nacházel osamocený Dominik Petřík, který po ledě zamířil do brankářových betonů.
     
    05:24
    Mezi kruhy se znovu nacházel Dorčo Dautovský, jehož pokus zamířil těsně vedle pravé tyče. Stejný hráč poté nahazoval puk do brankoviště, avšak Matěj Tuláček byl pozorný a nechal ho projet.
     
    03:22
    Vojtěch Čihař se snažil vystřelit od modré čáry, ale kotouč byl obráncem sražen. A tak se ho chopil Daniel Badinka, jenž už byl sám před brankářem, ale bekhendem jej nepokořil.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Daniel Badinka (Mišovic, Hynek), 37. Kokman (Vondrášek, Hynek), 39. Žižka (Čihař) – 10. Lev (Hlaváček), 16. V. Aschenbrenner (Kupčo, Lev), 17. Mejtský (Holub), 38. Holub, 42. J. Aschenbrenner (Daníček)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Hrůza) – D. Svoboda, Záhorec, Hynek (C), Ibl, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic (A), Daniel Badinka (A), Čihař.
    Trenér: Kamil Koláček.

    Rytíři Kladno: Tuláček (Kozlík) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Pražák, Rájek (C) – Lev, Mejtský, Daníček, Kut, Kupčo, Váňa, Petřík, Hlaváček, V. Aschenbrenner, Holub (A).
    Trenér: Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Červenka – Horažďovský, Zedníková
    bahis siteleri