Tampa – San Jose 3:2 (po pr.) | NY Rangers – Florida 5:2 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 3:1 (kon.)
Boston – Seattle 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 3:4 (po pr.) | New Jersey – Toronto 1:7 (kon.)
NY Islanders – Ottawa 4:1 (kon.) | Nashville – Vancouver 4:2 (kon.) | Dallas – Calgary 3:4 (kon.)
Colorado – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Vegas – Buffalo 5:2 (kon.)
po s.n. (0:1)
Colorado Avalanche
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:0)
Arizona Coyotes
Středa 02.02.2022, 03:00 • Ball Arena, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alex GALCHENYUK - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Arizona Coyotes.
    Autorem vítězné branky je ALEX GALCHENYUK.
     
    59:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Jediný muž, který si zasloužil srovnání z řad Arizony, byl LAWSON CROUSE. Svou aktivitou se dokázal Avs vyrovnat a je za to zákonitě odměněn. Od modré čáry vypálil Jakob Chychrun, Darcy Kuemper pouze vyrazil kotouč nad sebe a Crouse se dokázal parádně zorientovat. Bezprostřední dorážkou srovnává stav utkání a zřejmě ho posílá do prodloužení. Asistence: Jakob Chychrun a Phil Kessel.
    39:17 Mikko RANTANEN - 2:1
     
    39:17
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Trefa do šatny bude znamenat obrovskou vzpruhu pro domácí. Tenhle rychlý protiútok se jim povedl parádně. Poklona před André Burakovskym, který na levém křídle dokázal zpomalit hru a v ideální moment předal diagonální pas na najetého MIKKA RANTANENA. Finský hráč měl kotouč kousek za sebou, takže se rozhodl pro nenápadnou střelu po ledě. Wedgewood zřejmě čekal jiný typ zakončení a nechal mezeru mezi svými betony, kudy mohl puk nerušeně dojet za brankovou čáru. Stav je 2:1. Asistence: André Burakovsky.
    32:54 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    32:54
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tato třetina patří povedeným bekhendům. Vůbec poprvé v sezoně se prosazuje svého času velký hokejový talent ALEX GALCHENYUK. Clayton Keller přenesl hru na druhou stranu, Ilja Ljubuškin přiťuknul právě na Galchenyuka a ten našel snad jediné místečko, kudy mohl kotouč přes všechny možné nástrahy proniknout. Nic to nemění na tom, že Arizona přes nižší aktivitu srovnává stav a Colorado se musí snažit znovu si vybudovat vedení. Asistence: Ilja Ljubuškin a Clayton Keller.
    22:42 Nazem KADRI - 1:0
     
    22:42
    Colorado právě vstřelilo branku!
    V rohu hřiště ukradnul kotouč NAZEM KADRI, vytáhl se před branku, Scott Wedgewood ho nedokázal obrat nataženou holí a pak už bylo vše otázkou trpělivosti. Útočník, který letos díky fanouškům pojede na All-Star Game, nabral puk bekhendem na vidle a zavěsil ho rovnou pod horní tyč. Arizona si o inkasování už nějakou chvíli koledovala a první branka konečně přišla. Bez asistence.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 23. Kadri, 40. Rantanen (Burakovsky) – 33. Galchenyuk (Ljubuškin, Keller), 60. Crouse (Chychrun, Kessel), rozh. náj. Galchenyuk

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Nick Schmaltz (ARI)
    0:0   Gabriel Landeskog (COL)
    2. série:
    0:1   Alex Galchenyuk (ARI)
    0:1   Mikko Rantanen (COL)
    3. série:
    0:1   Clayton Keller (ARI)
    0:1   Nazem Kadri (COL)


    Colorado Avalanche: Kuemper (Francouz) – D. Toews, Makar, J. Johnson, Girard, R. Murray, E. Johnson (A) – Landeskog (C), Rantanen (A), Ničuškin – Sikura, Kadri, Burakovsky – Jost, Compher, L. O'Connor – MacDermid, M. Malcev, Aube-Kubel.
    Trenér: Jared Bednar

    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Gostisbehere, Mayo, J. Moser, Strälman, Chychrun (A), Ljubuškin – Keller, Galchenyuk, N. Schmaltz – Crouse, T. Boyd, Kessel – Roussel, Riley Nash, Ch. Fischer – L. O'Brien, Dzingel, Ladd (A).
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Pochmara, Lambert – Hunt, Gawryletz

    Diváci: 15345
    bahis siteleri