Kanada – Švýcarsko 12:1 (kon.) | Česko – Čína cz 3:1 (kon.) | Švédsko – Japonsko 1:3 (kon.)
Finsko – USA 2:5 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:1 (0:1, 2:0, 2:0)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 03.02.2022, 18:00 • Sportovní hala v Holešovicích, Za Elektrárnou 419/1, 170 00 Praha 7-Bubeneč • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    44:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Andrej Fábry teď kotouč připravil do pozice levého kruhu PETRU KŘIŠŤANOVI a ten nádhernou střelou o tyčku branky hostů zvyšuje již na 4:1! Asistence: Andrej Fábry, David Šeba.
     
    41:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    MARTIN VAŠÍČEK si teď najel do pozice pravého kruhu a střelou tahem neomylně vymetl horní víko hostující branky! Asistence: Petr Křišťan, Tadeáš Mack.
     
    29:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    MIKULÁŠ ODEHNAL teď utekl všem karlovarským obráncům a efektivní kličkou zmátl také brankáře, posílá tak Spartu poprvé v zápase do vedení! Asistence: Lukáš Novák.
     
    26:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střela od modré čáry v úplném závěru přesilové hry nakonec přece jen končí v hostující brance, když se prosazuje LUKÁŠ NOVÁK. Máme tak srovnáno! Asistence: Vojtěch Port, Petr Křišťan.
     
    17:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Šilhan teď společně s PETREM HOLEJŠOVSKÝM ujeli do situace 2 na 1 a naprosto s přehledem ji proměnili, Energie se tak ujímá vedení! Asistence: David Šilhan.

    Jakub Houžvička

    Branky a nahrávky: 27. Novák (Port, Křišťan), 30. Odehnal (Novák), 42. Vašíček (Křišťan, Fábry), 45. Křišťan (Fábry, Šeba) – 18. Holejšovský (Šilhan)


    HC Sparta Praha: Přikryl (Obolenski) – Mack, Marton, Šeba, Bartoň (C), Byakov, Janský, Port – Stepanchuk, Vašíček, Odehnal, Potoma, Žemlička, Novák (A), Fábry, Skuratov, Hrubý, Křišťan
    Trenér: Tomáš Netík

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Kříž) – Smýkal, Malý, Anton (A), Mähler, Kubíček (C) – Mikeš, Zahejský, Váňa, Šilhan, Šuma, Pastor (A), Holejšovský, Poizl, Váňa, Zeman
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Zeliska – Svobodová, Bernard
    bahis siteleri