Kanada – Švýcarsko 12:1 (kon.) | Česko – Čína cz 3:1 (kon.) | Švédsko – Japonsko 1:3 (kon.)
Finsko – USA 2:5 (kon.)
konec
Kanada
12:1 (3:0, 5:0, 4:1)
Švýcarsko
Čtvrtek 03.02.2022, 05:10Olympijské hry - ženy • Skupina A
Sledujte:
    59:58 Erin AMBROSEOVÁ - 12:1
     
    59:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna branka a využitá přesilovka! Po buly získala puk Thompsonová, na hranici brankoviště našla Spoonerovou, kotouč ale proletěl dál na ERIN AMBROSEOVOU, která zakončovala do prázdné brány a upravuje na konečných 12:1! Asistence: Natalie Spoonerová a Claire Thompsonová.
    56:20 Blayre TURNBULLOVÁ - 11:1
     
    56:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    První kanadský hattrick je tu! Na vrcholku brankoviště našla kotouč od Thompsonové BLAYRE TURNBULLOVÁ, dloubla do něho obloučkem čepele a může se radovat z třetí branky! Asistence: Claire Thompsonová a Rebecca Johnstonová.
    53:46 Ashton BELLOVÁ - 10:1
     
    53:46
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak ta desítka přesto přichází! Rebecca Johnstonová zavezla puk do třetiny, kde spolu s Turnbullovou dokázaly roztáhnout švýcarskou defenzívu. Turnbullová následně vystřelila, což ještě Andrea Brändliová vyrazila, bohužel pro ni ovšem přímo na hokejku ASHTON BELLOVÉ, která doklepávala do prázdné klece! Asistence: Blayre Turnbullová a Rebecca Johnstonová
    48:30 Lara STALDEROVÁ - 9:1
     
    48:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarky toho využívají! LARA STADLEROVÁ nejprve chtěla přihrát po lajně, kotouč se k ní ale odrazil od obránkyně zpět. Druhý kotouč švýcarské kapitánky si pak Ann-Renée Desbiensová srazila levou nohou do branky! Asistence: Lara Christenová.
    46:14 Blayre TURNBULLOVÁ - 9:0
     
    46:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Za to na druhé straně Andrea Brändliová kapituluje po deváté a javorové listy mají čtvrtou dvougólovou střelkyni! Tou se stává BLAYRE TURNBULLOVÁ, které zpoza branky helvétského kříže připravila akci na volej Jamie Lee Rattrayová. Asistence: Jamie Lee Rattrayová a Natalie Spoonerová.
    37:02 Laura STACEYOVÁ - 8:0
     
    37:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada má další dvougólovou střelkyni zápasu! První střela LAURY STACEYOVÉ k Brändliové neprošla, kanadská hráčka si pak ale sjela na puntík pravého kruhu a druhá střela už přináší ovoce! Asistence: Ella Sheltonová.
    35:40 Blayre TURNBULLOVÁ - 7:0
     
    35:40
    Kanada právě vstřelila branku!
    A z toho dříve či později musela přijít kanadská branka! Claire Thompsonová šikovně našla po lajně u levé tyče BLAYRE TURNBULLOVOU, která posílá puk do levého růžku. Asistence: Claire Thompsonová a Rebecca Johnstonová.
    33:20 Natalie SPOONEROVÁ - 6:0
     
    33:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ovšem tahle přesilovka nezůstane nevyužita! NATALIE SPOONEROVÁ dobře clonila před brankou, následně dostala střelnou přihrávku na zadní tyč a procpala kotouč okolo Brändliové. Asistence: Ashton Bellová a Claire Thompsonová.
    28:21 Laura STACEYOVÁ - 5:0
     
    28:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ovšem teď byla Andrea Brändliová nachytána na švestkách a Kanada odbíjí pátou! Doslova z brankové čáry LAURA STACEYOVÁ nahodila puk do brankoviště, kde se odrazil od pravé nohy gólmanky do sítě! Asistence: Ashton Bellová.
    28:06 Rebecca JOHNSTONOVÁ - 4:0
     
    28:06
    Kanada právě vstřelila branku!
    Ale tentokrát se Blayre Turnbullová postarala o branku! Kanadská 40 přihrála zpoza branky na kruh Thompsonové, ta našla na brankovišti REBECCU JOHNSONOVOU, která dlouhou holí skóruje.
    11:20 Natalie SPOONEROVÁ - 3:0
     
    11:20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Za to Kanada se může radovat z branky! Fillierová prohodila kotouč zpoza branky za vyjetou Brändliovou a NATALIE SPOONEROVÁ z hranice brankoviště ho doklepla bekhendem do odkryté klece. Andrea Brändliová byla v tomto případě bezmocná, protože mezi ní a Spoonerovou byla zmáčknutá ještě Forsbergová. Asistence: Sarah Fillierová a Erin Ambroseová.
    07:55 Sarah FILLIEROVÁ - 2:0
     
    07:55
    Kanada právě vstřelila branku!
    Jenže teď už máme branku! SARAH FILLIEROVÁ dostala příliš mnoho prostoru, vybruslila si až nad kruhy, tam se jí ještě navíc udělala obrovsky široká ulice, takže autorka první branky neměla problém zamířit do pravého růžku! Asistence: Marie-Philip Poulinová.
    01:04 Sarah FILLIEROVÁ - 1:0
     
    01:04
    Kanada právě vstřelila branku!
    A máme tu první gól ZOH! Kanadský tlak pokračoval a byť se Andrea Brändliová oháněla jak mohla, na střelbu SARAH FILLIEROVÉ z několika pozic už nedokázala reagovat. Asistence: Natalie Spoonerová.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 2. Fillierová (Spoonerová), 8. Fillierová (Poulinová), 12. Spoonerová (Fillierová, Ambroseová), 29. Johnstonová (Thompsonová, Turnbullová), 29. Staceyová (Bellová), 34. Spoonerová (Bellová, Thompsonová), 36. Turnbullová (Thompsonová, Johnstonová), 38. Staceyová (Sheltonová), 47. Turnbullová (Rattrayová, Spoonerová), 54. Bellová (Turnbullová, Johnstonová), 57. Turnbullová (Thompsonová, Johnstonová), 60. Ambroseová (Spoonerová, Thompsonová) – 49. Stalderová (Christenová)


    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Larocqueová (A), Fastová, Ambroseová, Thompsonová, Zandeeová-Hartová, Sheltonová, Bellová, Staceyová – Jennerová, Clarková, Poulinová (C) – Fillierová, Daoustová, Spoonerová – Johnstonová, Nurseová, Turnbullová (A) – Saulnierová, Maltaisová, Rattrayová.
    Trenér: Troy Ryan

    Švýcarsko: Brändliová (Maurerová) – Christenová, Leemannová, Vallarioová, Bullová, Wetliová, Martiová, Sigristová, Forsterová – Stalderová (C), Ryhnerová, Müllerová (A) – Raselliová (A), Enzlerová, Rüeggová – Zimmermannová, Staenzová, Moyová – Quennecová, Rüediová, Lutzová.
    Trenér: Collin Muller

    Rozhodčí: Ermaková, Wiegandová – Linneková, Sainiová
    bahis siteleri