Smíšené dvojice - dopolední program (kon.) | Smíšené dvojice - 1. SF: Norsko – Velká Británie 6:5 (kon.)
Smíšené dvojice - 2. SF: Itálie – Švédsko 8:1 (kon.)
konec
Smíšené dvojice - 1. semifinále: Norsko – Velká Británie

6:5

Pondělí 07.02.2022, 13:05Zimní olympijské hry - Curling
Sledujte:
     
    Norové to zkusili pomalým kamenem z pravé strany. Nedregotten ho navedl přímo tam, kam potřeboval, a to před soupeřův kámen do středu. Norsko tak zapisuje single a vítězí o pouhý jeden bod!
     
    Začíná osmý end a skóre je vyrovnané!
     
    Britové poslední kámen jednoduše zvládli a poslali ho přímo do středu s rotací zleva. Zajistili si tak single a před osmým endem srovnávají na 5:5.
     
    Tak tohle byl skvělý end Norů! Ti nakonec zaznamenávají tři body, jelikož jejich poslední kámen skončil kousek za středem na červeném kruhu. Seveřané tak utkání překlápí na svou stranu.
     
    Britka zametla poslední kámen do blokády soupeřových kamenů před kruhy. Neměla žádnou těžkou práci, protože už měla jistý jeden bod za jeden z předchozích kamenů a blokádu Norů se v podstatě objet nedalo. Další singl pro Brity.
     
    Nedregotten zahrál bezpečný kámen skvělou oklikou přímo na střed a zajistil Norsku singl. Seveřané tak stahují na rozdíl jediného bodu po čtvrtém endu.
     
    Třetí end je u konce. Poslední hod Britů zajistil týmu bod navíc, protože už před hodem měli hráči z ostrovů jeden kámen blíže. Nyní se tak ujímají vedení o dva body.
     
    Tentokrát je úspěšnější Norsko. To si připisuje jeden bod a srovnává stav utkání na 1:1.
     
    První end je u konce. Británie si připisuje jeden bod a jde do mírného vedení.

    Jiří Polášek

    bahis siteleri