Olomouc – K. Vary 4:5 (kon.) | Chomutov – Slavia 4:1 (kon.) | Motor ČB – Pardubice 1:3 (kon.)
Salzburg – Mountfield HK 4:5 (po pr.) | Havířov – Kladno 3:0 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 4:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 3:2 (po pr.) | Třinec – Sparta 1:5 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (4:0, 0:1, 0:0)
HC Slavia Praha
Pátek 11.02.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • 37. kolo
Partner:
     
    37:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásná kombinace a ještě hezčí střela znamenají, že Pražané využívají dvojnásobnou početní výhodu! Na vrcholu levého kruhu se nacházel JAKUB HRDLIČKA, jehož pokus vymetl všechny pavučiny v chomutovské brance, jelikož puk cinkl o spojnici tyček. Asistence: Stanislav Tichý a Vladimir Serov.
     
    19:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Severočeši přidávají soupeři další trefu na cestu do kabin! TOMÁŠ ŠILAR se středem vydal do útočného pásma, kde zamířil na vrchol levého kruhu a přesnou ránu otřel o vzdálenější tyčku. Asistence: Filip Döring a David Petrásek.
     
    13:45
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přihrávku po mantinelu vyslal Filip Cháb. Následně se tělem uvolnil Tadeáš Svoboda, který zvedl hlavu a přihrával před branku. Tam se v pádu nacházel JAN RINDOŠ, jehož pokus zamířil mezi brankářovy betony. Asistence: Tadeáš Svoboda a Filip Cháb.
     
    07:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Při signalizované výhodě poslal nádhernou přihrávku do jízdy spoluhráči David Petrásek. A tak JAN EKRT uháněl sám na brankáře, jeho pokus podjel pod betonem k pravé tyči. Asistence: David Petrásek.
     
    06:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jdou do vedení, když se uvolnil na pravém kruhu, odkud zamířil přesně JAN EKRT nad brankářův beton a také k zadní tyči. Asistence: Dominik Badinka.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 7. Ekrt (Dominik Badinka), 8. Ekrt (Petrásek), 14. Rindoš (T. Svoboda, Cháb), 20. T. Šilar (F. Döring, Petrásek) – 38. Hrdlička (Tichý, Serov)


    Piráti Chomutov: Tuček (Suk) – Petrásek (C), Cestr, Janda, M. Pöschl, Rykl, Dominik Badinka – Ekrt, Šugár, T. Šilar, Krasanovský, Cháb, T. Svoboda (A), Vostiňák, Černý, F. Döring, Daniel Badinka, Rindoš
    Trenér: Petr Jíra.

    HC Slavia Praha: Pittr (21. Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Němeček (C), Serov, Kluch, Švec – Štrombach, Strnad (A), Matuška, Macek, Míšek, Hofmann, Tichý, Skoupý, Šíma, Tomas, Jokl
    Trenér: Petr Macek.

    Rozhodčí: Svoboda, Hlinka – Kokrment, Goltsch
    bahis siteleri