Technika Brno – Poruba 2011 2:1 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 4:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 3:10 (kon.)
Vsetín – HK MD Šumperk 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 3:5 (kon.) | Chrudim – Ústí n/L 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
IHC Králové Písek
Pátek 18.02.2022, 19:30 • Zimní stadion Kotlina • Liga juniorů • 38. kolo
Partner:
     
    59:55
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté pět sekund před koncem utkání potvrzují svojí dnešní výhru. V útočném pásmu vystihl nahrávku domácích TOMÁŠ HOLLAR, jenž trefil prázdnou bránu. Bez asistence.
     
    42:26
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají zpět do vedení! Richard Pitel našel na pravé tyči TOMÁŠE HOLLARA, jenž nadvakrát překonal Pavla Puldu. Asistence: Richard Pitel, Jaroslav Kreuzman.
     
    33:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    V Kotlině je znovu vyrovnáno! Havlíčkobrodská první lajna předvedla nádhernou kombinaci, kdy Filip Pártl našel na pravé tyči Dana Fialu, jenž ihned posunul kotouč na druhou stranu na JAROSLAVA PRÁŠKA, jenž doklepl puk do prázdné brány. Asistence: Dan Fiala, Filip Pártl.
     
    31:57
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak toto je velice studená sprcha pro Havlíčkův Brod! Hosté rychle otáčejí stav utkání. Jaroslav Kreuzman nahrávkou z vlastního pásma nahrál na modrou RICHARDU PITELOVI, jenž si obhodil obránce a tváří tvář brankáři nekompromisně zakončil k tyči. Asistence: Jaroslav Kreuzman, Tomáš Hollar.
     
    30:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání! Pavel Pulda nyní nebude mít čistě svědomí, jelikož za jeho záda prošlo lehké nahození od modré čáry z hole DANIELA HÁLY. Asistence: Lukáš Kulvejt, Alois Dubský.
     
    24:26
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují náskok domácích. Richard Pitel našel na pravém kruhu JAROSLAVA KREUZMANA, jenž ihned vystřelil. Pulda jeho pokus vyrazil zpět ke střelci, jenž se už napodruhé nemýlil. Asistence: Richard Pitel, Matouš Hail.
     
    20:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se zkraje druhé třetiny dostávají do dvoubrankového vedení! Domácí se znovu dostali do přečíslení dva na jednoho. Tentokrát Jaroslav Prášek nahrával DANU FIALOVI, jenž zakončil do prázdné brány. Asistence: Jaroslav Prášek, Matěj Kravec.
     
    18:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se v závěru první třetiny dostávají do vedení! Domácí ve svém rohu vybojovali kotouč. David Bulík si pak výborně vybruslil do útočného pásma, a dostal se tak do přečíslení dva na jednoho. Počkal si na příhodný okamžik, kdy nahrál puk na pravou stranu, kde byl připravený MIROSLAV SEDLÁČEK, jenž zakončil do prázdné brány. Asistence: David Bulík.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 19. Sedláček (Bulík), 21. Fiala (Prášek, Kravec), 34. Prášek (Fiala, Pártl) – 25. Kreuzman (Pitel, Hail), 31. Hála (Kulvejt, Dubský), 32. Pitel (Kreuzman, Hollar), 43. Hollar (Pitel, Kreuzman), 60. Hollar


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Kravec, Kutlvašr, Hrbek, Mlejnek (A), Kuchta – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Bulík, Dymák, Hrdlička – Janko, Krejčí, Sedláček
    Trenér: Václav Adam

    IHC Králové Písek: Vondraš (Švehla) – Kulvejt, Polák, Dohnal, Kurfürst (C), Hail – Mikeska, Sochor, Lechnýř, Hrakholski, Andrle, Hála, Hollar (A), Dubský, Pitel, Kreuzman, Sládek, Bejšák
    Trenér: Lukáš Tramba

    Rozhodčí: Martin Kratochvíl – Ondřej Bohuněk, Tomáš Jiruška
    bahis siteleri