Finsko – Slovensko 2:0 (kon.) | Tým ROV – Švédsko 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Mountfield HK
Pátek 18.02.2022, 16:15Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    50:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Že by náznak dramatu v poslední desetiminutovce? Těžko odhadovat, jedno je však jisté – Hradec Králové se z ničeho nic prosazuje zásluhou JANA TREJBALA, jenž Kowalczyka dokonale zaskočil a dopravil kotouč až do sítě.. Asistence: Tadeáš Burda.
     
    40:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani kráčejí za výhrou. Po rozložení přesilovkového vzorce se domácím podařilo zrealizovat smrtící kombinaci na jejímž konci stál kupodivu obránce pracující v brankovišti TOMÁŠ MIKEL, jenž se vytočil a pohotově zametl z na beka nezvyklého místa do sítě. 5:1, ševci Hradec drtí! Asistence: Adam Hamrla a Martin Vaculík.
     
    34:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Lepší odpověď na hradeckou branku snad ani nemohl přijít! Prosazuje se JAKUB HEŠ a opět to je o tři góly. Asistence: Matěj Kotala.
     
    33:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a jiskřička naděje vykřesána! MAREK MACH se prosadil v brankovišti, při svém počinu nátzlakem obránců sice ztratil hokejku, kotouč však silou vůkle dotlačil do sítě. 3:1. Asistence: Lukáš Král.
     
    22:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Paráda MARTINA HOLBY! Domácí forward nabral rychlost, v pásmu udělal ukázkovou stahovačku, z obránce si udělal tréninkový kužel, sjel do mezikruží a přesně vypálil. Zlínskou PSG Arénou to jen uznale zahučelo a ševci budují svůj náskok! 3:0.. Asistence: Richard Babulík.
     
    20:36
    Zlín právě vstřelil branku!
    No, tak velmi rychle je to 2:0.... RICHARD MAREK vedl útočnou kombinaci ševců, za pomoci Zdeňka Urbana se dostal do pásma a pohotovým zakončením překonává zaskočeného Meišnera. Berani odskakují na rozdíl dvou zářezů. Asistence: Zdeněk Urban.
     
    10:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku zápasu! Berani se hnali do útoku, kotouč se zpoza branky dostal na sjetého obránce ADAMA HAMRLU, který zamířil a krásně vypálil. Zlínská PSG Aréna je plná nadšení! 1:0 Asistence: Tomáš Mikel a Josef Hampl.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 11. Hamrla (Mikel, Hampl), 21. Marek (Urban), 23. Holba (Babulík), 35. Heš (Vaculík, Kotala), 41. Mikel (Hamrla, Vaculík) – 34. Mach (Král), 51. Trejbal (Burda)


    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Řezníček, Hamrla, Mikel, Kopřiva, Špaňhel, Šišák – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Marek, Babulík, Kaláč, J. Heš, Klimek
    Mountfield HK: Meišner (Kasal) – Fiala, Žaba, Pavlič, Burda, Mráz, Bezlepec, Samek, Pavlík – Jón, Vencl, Síla, Hora, Mach, Klíma, Trejbal, Král, Novotný

    Rozhodčí: Pavel – Šobáň, Kaprál
    bahis siteleri