Carolina – Nashville 5:3 (kon.) | Minnesota – Florida 2:6 (kon.) | Chicago – Dallas 0:1 (1:2 po s.n.)
Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Buffalo – Colorado 3:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:6 (1:2, 0:1, 1:3)
Florida Panthers
Sobota 19.02.2022, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:33 Mason MARCHMENT - 2:6
     
    54:33
    Florida právě vstřelila branku!
    Hattrick dokonán' Po vhazování ve středním pásmu dokázal puk vybojovat ve svůj prospěch MASON MARCHMENT, jenž trefil prázdnou branku a raduje se tak z prvního hattricku v kariéře. Asistence: Anton Lundell.
    53:18 Carter VERHAEGHE - 2:5
     
    53:18
    Florida právě vstřelila branku!
    Obrovský risk se domácím nevyplatil. Weegar vyhodil puk z pásma, navíc ho poté dojel a vybojoval CARTER VERHAEGHE, jenž trefil odkrytou klec. Asistence: MacKenzie Weegar.
    49:42 Mats ZUCCARELLO - 2:4
     
    49:42
    Minnesota právě vstřelila branku!
    To byla bleskově využitá přesilovka a blesková akce! Parádní pas poslal od levého mantinelu před brankoviště Kaprizov, kde stál úplně volný MATS ZUCCARELLO a ten z první pomocí tyče snižuje. Asistence: Kirill Kaprizov a Joel Eriksson Ek.
    41:41 Aaron EKBLAD - 1:4
     
    41:41
    Florida právě vstřelila branku!
    V kabině si Wild určitě řekli, že se pokusí co nejrychleji snížit, ale stává se opak. AARON EKBLAD dostal hodně prostoru na pravém kruhu a prudkou střelou prostřelil Talbota. Asistence: Anthony Duclair a Jonathan Huberdeau.
    28:38 Anthony DUCLAIR - 1:3
     
    28:38
    Florida právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají třetí branku. Střelu od modré vyrazil Talbot jen před sebe. Po závaru se odrazil puk za branku odkud ho bleskově poslal před brankoviště zpátky Huberdeau a našel ANTHONYHO DUCLAIRA, jenž z první propálil Talbota. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    12:29 Mason MARCHMENT - 1:2
     
    12:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Rázem vedou hosté! Puk v rohu vybojoval Reinhart a přihrál ho na kruh Lundellovi. Ten si počínal jako nováček mazácky, položil si brankáře a pak šikovnou přihrávkou předal kotouč před prázdnou branku. MASON MARCHMENT měl situaci už jednoduchou a přidal druhou branku. Asistence: Anton Lundell a Sam Reinhart.
    10:02 Mason MARCHMENT - 1:1
     
    10:02
    Florida právě vstřelila branku!
    Velká chyba domácího týmu. Merill rozehrál za brankou slepě za sebe, kde ale puk převzal v rychlosti MASON MARCHMENT a ten rychlým manévrem zasunul puk kolem tyče mezi betony Talbota! Bez asistence.
    07:07 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    07:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Velmi rychle využitá přesilová hra! Krásným pasem se blýskl od modré čáry Spurgeon, který našel u vzdálenější tyče KIRILLA KAPRIZOVA a ten sice z úhlu, ale dokázal dostat puk do odkryté branky. Asistence: Jared Spurgeon a Mats Zuccarello.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 8. Kaprizov (Spurgeon, Zuccarello), 50. Zuccarello (Kaprizov, J. Eriksson Ek) – 11. Marchment, 13. Marchment (A. Lundell, S. Reinhart), 29. Duclair (Huberdeau), 42. Ekblad (Duclair, Huberdeau), 54. Verhaeghe (Weegar), 55. Marchment (A. Lundell)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – J. Brodin, Goligoski, Jordie Benn, Spurgeon, Merrill, D. Kulikov – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – Greenway, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – Dewar, N. Sturm, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Florida Panthers: Bobrovskij (J. Johansson) – Weegar, Ekblad, Forsling, Gudas, Lucas Carlsson, Montour – Verhaeghe, Barkov, Duclair – Huberdeau, S. Bennett, Hörnqvist – Marchment, A. Lundell, S. Reinhart – Lomberg, Luostarinen, Acciari.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: South, Walsh – Gibbons, Cherrey

    Diváci: 18 300
    bahis siteleri