Carolina – Nashville 5:3 (kon.) | Minnesota – Florida 2:6 (kon.) | Chicago – Dallas 0:1 (1:2 po s.n.)
Vegas – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Buffalo – Colorado 3:5 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Nashville Predators
Sobota 19.02.2022, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 23:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořské NHL! Dnes tady máme duel mezi Carolina Hurricanes a Nashville Predators. Tyto týmy se střetly v prvním kole loňského play-off, Hurricanes tehdy zvítězili 4:2 na zápasy.
     
    Carolina Hurricanes

    První polovina sezóny se Hurikánům povedla přímo výborně. Rychlý týmový hokej jištěný pevnou obranou dlouho držel Canes podle procentuálního počtu získaných bodů na vrcholu nejen Východní konference, ale i celé ligy. V únoru to však začalo drhnout, z posledních pěti zápasů Carolina vyhrála jediný. I tak se nicméně se 68 body bezpečně drží na 4. místě konference a není důvod pochybovat o tom, že se tým zase výsledkově zvedne.

    Poslední zápasy:

    Carolina – Florida 2:3 po prodl.
    Minnesota – Carolina 3:2
    Boston – Carolina 0:6
    Ottawa – Carolina 4:3
    Toronto – Carolina 4:3 po prodl.

    Nejproduktivnější hráči:

    Sebastian Aho – 49 bodů (21+28)
    Andrej Svečnikov – 44 bodů (20+24)
    Anthony DeAngelo – 39 bodů (9+30)
     
    Nashville Predators

    I Preds rozhodně patří k silným týmům NHL. Velmi dobrý byl v jejich podání prosinec, tehdy posbírali slušných 17 bodů z možných 22. Stejně jako Carolina má ale i Nashville právě nyní horší období, neboť také v posledních pěti zápasech jen jednou zvítězil. S rovnými 60 body je na 5. příčce Západní konference a play-off rozhodně nemá zajištěné. Vždyť devátý Anaheim ztrácí jen pět bodů a ještě zbývá odehrát veliký kus základní části.

    Poslední zápasy:

    Nashville – Washington 1:4
    Nashville – Winnipeg 2:5
    Dallas – Nashville 4:3
    Nashville – Vancouver 4:2
    Edmonton – Nashville 3:2 po náj.

    Nejproduktivnější hráči:

    Roman Josi – 48 bodů (13+35)
    Matt Duchene – 43 bodů (23+20)
    Filip Forsberg – 40 bodů (24+16)
     
    Vzájemné zápasy

    17.10.2021 Nashville – Carolina 2:3
    09.10.2021 Nashville – Carolina 4:3
    06.10.2021 Carolina – Nashville 2:3 po prodl.
    28.05.2021 Nashville – Carolina 3:4 po prodl.
    26.05.2021 Carolina – Nashville 3:2 po prodl.
     
    Česká a slovenská stopa

    Martin Nečas (CAR) – 24 bodů (8+16)

    David Rittich (NSH) – 7 OZ, úspěšnost 88,2 %, 3,05 inkasovaných gólů na zápas
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – A. Svečnikov, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, Lorentz – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Jarvis, Kotkaniemi, Martinook.
    Trenér: Rod Brind'Amour.

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cole Smith.
    Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: McIsaac, Luxmore – Pancich, Johnson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Mattias Ekholm se rozjel po levé straně a poprvé prověřil Frederika Andersena slabší střelou z ostrého úhlu.
     
    01:22
    Pokus o dlouhou přihrávku na útočnou modrou Nashvillu nevyšel, puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    02:50
    Týmy si několikrát předaly puk z jedné strany kluziště na druhou společně s několika tvrdými hity. Zatím jsme viděli jen jednu střelu na branku.
     
    03:45
    Od zakázaného uvolnění hostů ze druhé minuty se nepřerušovalo, hráči stále nejsou schopni zavézt kotouč do útočného pásma a ohrozit branku soupeře.
     
    04:24
    Luke Kunin na modré čáře velmi tvrdě poslal zezadu k ledu Stevena Lorentze, týmy se zatím soustředí spíše na hru do těla než na útočení.
     
    05:46
    Jordan Martinook neměl v útočném pásmu u mantinelu volný prostor, takže o puk přišel a Carolina stále nevystřelila na branku.
     
    06:37
    Nashville se sice v útočném pásmu chvíli drží, jenže střela zprava míjí branku a odráží se až k brance Juuseho Sarose.
     
    07:35
    Konečně to ze strany domácích vypadalo lépe, jenže Teuvo Teräväinen nedosáhl na dobrou nabídku od Sebastiana Aha, po které by mohl zakončovat z levého kruhu.
     
    08:32
    Philip Tomasino měl za modrou čarou dost prostoru pro střelu, nad branku ji nakonec nadzvedla hokejka Iana Colea.
     
    09:03
    První pozdrav Sarosovi poslal Nino Niederreiter z mezikruží. Střelu navíc dojel a velmi ochotně dorážel, takže s ním měla hostující obrana spoustu práce.
     
    09:38
    Jesper Fast nepřesprintoval Romana Josiho po cestě za pukem, takže se píská zakázané uvolnění Caroliny.
     
    09:51
    Dobrý přechod středního pásma se podařil prvnímu útoku domácích. Aho za modrou přibrzdil, počkal než před branku najede Trocheck, a poté mu poslal přesnou nabídku na teč. Juuse Saros však byl správně postaven.
     
    10:20
    Svečnikovova střela zápěstím o kousíček minula Sarosovu branku, právě Svečnikov poté ještě nabil Bradymu Skjeiovi, jehož pokus už musel likvidovat hostující gólman.
     
    10:24
    Carolina právě vstřelila branku!
    Trocheck vyhrál buly v útočném pásmu na obránce BRADYHO SKJEIE. Spoluhráči mu vyčistili cestu k brance, a tak Skjei překvapivě sjel až před ni, odkud bekhendem zakončil o tyčku nad Sarosův levý beton. Asistence: Martin Nečas, Vincent Trocheck.
    10:24 Brady SKJEI - 1:0
     
    11:51
    Nashville se snaží rychle odpovědět, vždyť vstoupil do zápasu velmi dobře. Dvě nahození Eeliho Tolvanena ovšem letí úplně mimo branku.
     
    12:50
    Josiho bombu blokuje domácí obrana, Preds teď mají problém dostat puk na Frederika Andersena.
     
    13:38
    Aho v útočném pásmu předal puk nakrátko doprava Svečnikovovi, jehož střelu Saros vyrazil před Aha, jenže ten si musel puk přikopnout, takže mu dorážka nevyšla. Poté se za brankou strhla téměř bitka mezi Sebastianem Ahem a Filipem Forsbergem.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., hrubost + 2 min., vysoká hůl). Trest odpyká Nino Niederreiter.
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., hrubost).
     
    13:54
    Nashville hrál chviličku přesilovou hru, jenže naprosto zbytečná podrážděnost jeho hráčů ji rychle ukončuje. Ryan Johansen po přerušení nenechal na pokoji ve středním pásmu Trochecka, za což dostává 2 minuty za hrubost.
     
    14:40
    Andrej Svečnikov ve hře čtyř proti čtyřem ztratil kotouč ve vlastním pásmu, ale měl štěstí, že byli poblíž jen jeho spoluhráči.
     
    15:38
    Carolina hraje v plném počtu, začíná její zkrácená přesilová hra.
     
    15:54
    Nashville hraje v plném počtu.
     
    15:55
    Krátce po vypršení Johansenova trestu se k nebezpečné střele za jízdy dostal Brendan Smith, v pohodě ji ale udržel Juuse Saros.
     
    16:21
    Colton Sissons nabral dobrou rychlost, takže byl jako první u puku nahozeného do útočného pásma. Z ostrého úhlu zprava však příliš neohrozil Andersena přilepeného k tyčce.
     
    17:40
    Hraje se neuvěřitelně tvrdě. Za brankou hostů nejprve Ekholm skoro judistickým chvatem složil k zemi Nečase, Kunin hned vedle něj srazil Trochecka. Ani v jednom případě se nevylučuje, přitom šlo o jasné nedovolené bránění.
     
    18:20
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Andrej Svečnikov – 2 min., faul loktem).
     
    18:32
    Ryan Johansen dostal dobře nabito na vrchol pravého kruhu, Andersen puk vyrazil do rohu a Carolina vyhazuje.
     
    19:22
    Domácí se starali o situaci v levém rohu, takže zapomněli na ose hřiště Tolvanena. Ten dostal přesnou přihrávku, tvrdě vypálil, ale Frederik Andersen předvedl krásný zákrok levým betonem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina připomínala vyrovnaný a velmi fyzický souboj těchto týmů v loňském play-off. Hráči se opravdu soustředí především na bodyčeky, střílení puků jako by bylo až druhořadé. Nashville nezačal špatně, Carolina poprvé vystřelila na jeho branku až po devíti minutách, ovšem brzy poté dokázala vstřelit gól. To se Predátorům nepodařilo za celou třetinu a překvapivě to v nich rychle vyvolalo frustraci, skoro až zákeřnost. Do další části si nicméně přenášejí ještě 20 sekund přesilové hry.

    Druhá třetina začně přibližně ve 2:07.
     
    Statistiky po 1. třetině

    Střely na branku 8:10
    Zblokované střely 4:2
    Zákroky gólmanů 10:7
    Vyloučení 3:2
    Hity 8:18
    Vhazování 11:7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:20
    Carolina hraje v plném počtu.
     
    20:58
    Mattias Ekholm neměl moc možností, co s pukem udělat, a tak ho od levého mantinelu chtěl nahodit jednoduše na branku. To neprošlo, Canes rychle obrací na druhou stranu.
     
    21:51
    Dvě velmi špatné zprávy pro fanoušky domácích: Vincent Trocheck již nezasáhne do dnešního zápasu kvůli zranění v horní části těla z první třetiny. Martin Nečas teď schytal pod koleno střelu od spoluhráče Jesperiho Kotkaniemiho a svíjel se na ledě v bolestech. Po přerušení odešel po svých do kabiny.
     
    22:32
    Brandon Smith po vhazování v útočném pásmu dvakrát pálil od modré, Juuse Saros obě střely viděl a s přehledem je zastavil.
     
    23:33
    Pesceho střela se odrazila k volnému Niederreiterovi, Saros proti němu ale skvěla vyjel a donutil ho zajet za branku. Roman Josi potom zablokoval přihrávku na Sebastiana Aha, na nějž by jinak zívala prázdná klec.
    23:33 Šance – Nino NIEDERREITER
     
    24:42
    Martin Nečas je zpátky na ledě a už znovu bruslí bez jakýchkoli problémů.
     
    25:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tak to je návrat na led, jak se patří! Nečas v útočném pásmu krásným křižným pasem našel volného JESPERIHO KOTKANIEMIHO, jehož první střela z mezikruží na branku neprošla, ale odrazila se zpět před něj. Finský útočník proto okamžitě pokus opakoval, tentokrát už puk prošel až do branky. Asistence: Martin Nečas, Brady Skjei.
    25:14 Jesperi KOTKANIEMI - 2:0
     
    26:20
    Hosté se zase rychle snaží o odpověď, ale domácí obrana i s trochou štěstí blokuje jejich pokusy a nepouští je na branku.
     
    27:38
    Filip Forsberg u levého mantinelu na nic nečekal, střílel zápěstím a trefil tyčku!
     
    28:45
    Když už se hosté usadili v útočném pásmu, mají problém trefovat branku. Nepřesná střela se odráží od zadního mantinelu až ven z útočné třetiny.
     
    29:20
    Po zakázaném uvolnění se Carolina rychle dostala na druhou stranu hřiště, kde Brett Pesce poslal puk do náručí Sarose, takže se nyní bude vhazovat před ním.
     
    29:56
    Krátký tlak Hurikánů končí nevýrazným nahozením Iana Colea, které s klidem shrábl Juuse Saros do lapačky.
     
    30:55
    Luke Kunin se z brankové čáry vytáčel s pukem kolem tyčky, Andersen k ní měl ale pevně přilepený pravý beton, a tak nemohla uspět ani dorážka Ryana Johansena.
     
    31:03
    Martin Nečas nemohl zpracovat velmi prudkou přihrávku na útočnou modrou, ta tak končí na zakázaném uvolnění Caroliny.
     
    31:56
    Hosté mají i porci smůly, Mikaelu Granlundovi se ve středním pásmu zadrhl puk, takže je z nadějného přechodu do útoku ofsajd.
     
    32:20
    Bleskový přechod na druhé straně byl až příliš rychlý. Svečnikov vrátil za sebe Teräväinenovi, jenž z první hledal na druhé straně Aha, jenž chtěl okamžitě střílet do odkryté klece. Pas pro něj byl ale příliš prudký.
     
    33:53
    Nino Niederreiter se snažil v levém rohu bojovat dostatečně tvrdě, puk ale stejně nezískal, a tak z jeho snahy není žádné ohrožení branky Nashvillu.
     
    34:50
    Na druhou stranu statečně zavezl puk Tanner Jeannot, jenže jeho spoluhráči kvůli nepřesnostem rychle přicházejí o útočné pásmo, aniž by ohrozili Frederika Andersena.
     
    35:48
    Martin Nečas přenechával za sebe Andreji Svečnikovovi, jehož svižná rána zápěstím o kousek míjí Sarosovu branku.
     
    36:07
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Johansen – 2 min., krosček).
     
    36:28
    Anthony DeAngelo se rychle dostal k dobré střele z pravého kruhu, Saros ji vyrazil. Teräväinen poté nepřesně přihrával Svečnikovovi, puk klouže z útočného pásma ven.
     
    36:55
    Nashville vyhrává další vhazování a vyhazuje přes všechny čáry.
     
    37:53
    Jesper Fast v mezikruží už mohl střílet, nesmyslně ale ještě přihrával Ninu Niederreiterovi, jenž byl vedle branky mimo střeleckou pozici.
     
    38:07
    Nashville hraje v plném počtu.
     
    38:38
    Nashville právě vstřelil branku!
    Po jednoduchém přechodu modré čáry převzal puk od Johansena LUKE KUNIN, posunul na střed a fantasticky švihnul zápěstím. Puk zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Ryan Johansen, Roman Josi.
    38:38 Luke KUNIN - 2:1
     
    39:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hostující hráči už si mysleli, že čas druhé třetiny vyprší, když vtom se za jejich zády zjevil JACCOB SLAVIN, který díky jednoduché přihrávce od Svečnikova neměl problém zavěsit za zaskočeného Sarose. Asistence: Andrej Svečnikov, Sebastian Aho.
    39:59 Jaccob SLAVIN - 3:1
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední dvacetiminutovce hráči ubrali z fyzičnosti, což více svědčilo domácím Hurikánům. Ti se zásluhou Jesperiho Kotkaniemiho celkem brzy dostali do dvoubrankového vedení, a tak hráli s mnohem větším klidem než hosté z Nashvillu. Predators si sami ztěžovali život nepřesnými přihrávkami a střelami, takže si moc příležitostí v této třetině nevytvořili. A když se jim ke konci podařilo snížit, uťal jejich radost sekundu před koncem Jaccob Slavin. Oba týmy bohužel dohrávají zápas bez jednoho hráče: Carolina bez Vincenta Trochecka, Nashville bez Marka Borowieckiho.

    Třetí třetina začne přibližně ve 3:04.
     
    Statistiky po 2. třetině

    Střely na branku 19:15
    Zblokované střely 4:10
    Zákroky gólmanů 14:16
    Vyloučení 3:3
    Hity 14:28
    Vhazování 21:18
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:49
    Hosté v útočném pásmu bojují o kotouč, ale bránící domácí hráči k nim rychle přistupují a nenechávají jim moc prostoru.
     
    41:18
    Philip Tomasino hned za modrou čárou vypálil zápěstím, Andersen musel rychle vykopnout svůj levý beton.
     
    42:40
    Granlund nejprve za brankou Caroliny schytal hit od Svečnikova, ihned poté na něj ještě vystartoval Brendan Smith.
     
    43:55
    Juuse Saros neviděl vůbec nic při daleké střele DeAngela od modré. Ta ovšem netrefila branku.
     
    44:30
    Roman Josi velmi nebezpečně pálil od modré, Andersen toho také nejspíš neviděl moc, ale i tak dokázal skvěle zakročit betonem.
     
    45:15
    Puk v útočném pásmu domácích překvapivě vyplaval na osu hřiště, kde byl volný Teuvo Teräväinen. Nic kromě Sarose mu nestálo v cestě, jenže finský útočník nemířil přesně.
     
    46:18
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Michael McCarron – 2 min., podrážení).
     
    46:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    DeAngelovu ránu od modré Saros vyrazil před Teräväinena, v jehož pozici by nejspíš většina hráčů bezmyšlenkovitě dorážela. Teräväinen si ale perfektně všiml na druhé straně ANDREJE SVEČNIKOVA, který měl postavení mnohem lepší. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
    46:43 Andrej SVEČNIKOV - 4:1
     
    47:57
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Sebastian Aho – 2 min., hákování).
     
    48:08
    Josiho střelu Andersen vyrazil na zadní mantinel, Ian Cole poté okamžitě vyhazuje.
     
    48:52
    Filip Forsberg dobře pálil z pravého kruhu, Frederik Andersen však předvedl svoji pohotovou vyrážečku.
     
    49:30
    Jordan Martinook dokonce v oslabení sám útočí, střelu přes obránce ale na branku nedostal.
     
    49:57
    Carolina hraje v plném počtu.
     
    50:13
    Sebastian Aho přímo z trestné lavice zavezl puk do útočného pásma, kde byl sám proti přesile soupeřů. Ti ovšem nebyli důslední, a tak Aho nebezpečně nabil dojíždějícímu Jesperu Fastovi, jenž netrefil přesně.
     
    51:38
    Ryan Johansen z pravého rohu chytře hledal před brankou Romana Josiho, tomu chyběl kousíček, aby na puk dosáhl.
     
    52:13
    Sebastian Aho teď ujel do samostatného úniku, neměl ale moc velkou rychlost, a tak míchání s pukem a forhendové zakončení Juuseho Sarose nijak nepřekvapilo.
    52:13 Šance – Sebastian AHO
     
    52:30
    Po komerční přestávce měli obří šanci hosté: Colton Sissons zůstal nehlídaný před Andersenem, kterého chtěl objet doprava a zasunout puk forhendem za levý gólmanův beton. Andersen však nohu natáhl dostatečně.
    52:30 Šance – Colton SISSONS
     
    53:50
    Nashville se ještě snaží se zápasem něco udělat, Carolina naopak nemusí vymýšlet nic složitého. Její vyhození nyní končí zakázaným uvolněním.
     
    54:13
    Roman Josi je jedním z nejaktivnějších hráčů svého týmu, nyní znovu nějakým způsobem dostal puk na branku, Andersenovi kotouč vypadl, ale stihl ho přikrýt lapačkou.
     
    54:13
    Nashville odvolává brankáře a bude hrát v šesti.
     
    54:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velký risk v podobě odvolaného gólmana se rychle vyplácí, ještě to bude zajímavé! FILIP FORSBERG zpracoval výbornou křižnou přihrávku od Romana Josiho a z levé strany stihl přesně zakončit. Asistence: Roman Josi a Matt Duchene.
    54:37 Filip FORSBERG - 4:2
     
    55:45
    Preds se znovu dostali do útočného pásma, ale překvapivě nyní Saros zůstává v brance. Zřejmě chtějí počkat na moment, kdy budou mít kotouč bezpečně pod kontrolou.
     
    56:24
    Saros už ujížděl z branky, jenže Forsberg se dostal do ofsajdu, a tak se hostující gólman zase vrací zpět.
     
    56:40
    Josi drží puk v útočném pásmu, Saros spěchá na střídačku!
     
    57:29
    Hosté zatím nevystřelil na branku, ale Brett Pesce vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    Dnešní utkání v PNC Arena sleduje 18 911 diváků.
     
    57:41
    Brady Skjei tentokrát vyhazoval s úmyslem trefit prázdnou branku přes celé hřiště, to se mu nepovedlo, a tak je z toho další icing.
     
    57:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak ještě opravdu není rozhodnuto! Aho od mantinelu nedokázal vyhodit kotouč, protože ho na modré zastavil Josi. Okamžitě si všiml TANNERA JEANNOTA, kterému poslal puk přesně na nechytatelnou teč. Asistence: Roman Josi.
    57:49 Tanner JEANNOT - 4:3
     
    58:15
    Juuse Saros potřetí odjíždí na střídačku.
     
    58:45
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Roman Josi – 2 min., sekání).
     
    58:45
    Trenér domácích Rod Brind'amour si ještě bere oddechový čas.
     
    59:00
    Preds vyhráli buly ve vlastním pásmu, okamžitě jedou dopředu a znovu odvolávají brankáře.
     
    59:19
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to ale hostům nevyšlo. Jaccob Slavin v obranném pásmu nabral puk na bekhend, poslal oblouček rozjetému ANDREJI SVEČNIKOVOVI, jenž do prázdné přidává svůj druhý dnešní gól a rozhoduje o osudu tohoto utkání. Asistence: Jaccob Slavin.
    59:19 Andrej SVEČNIKOV - 5:3
     
    Konec zápasu.
     
    Velmi bojovný zápas nakonec přinesl spoustu gólů. Carolina ve třetí třetině nejprve zvýšila na 4:1 a zdálo se, že má vše pod kontrolou. Odvolání brankáře šest minut před koncem tak působilo jako zoufalý pokus o zázrak ze strany Nashvillu, ovšem k tomuto zázraku málem opravdu došlo. Predators při hře v šesti dali dva góly, snížili na rozdíl jediného, takže fanouškům Caroliny nejspíše zatrnulo. Nakonec ale Andrej Svečnikov dal gól do prázdné branky a domácí zaslouženě udrželi vítězství.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku 30:31
    Zblokované střely 13:12
    Zákroky gólmanů 28:25
    Vyloučení 4:5
    Využité přesilovky 2:0
    Hity 20:35
    Vhazování 32:27

    Utkání v PNC Arena sledovalo 18 911 diváků.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Frederik Andersen (CAR) – 28 zákroků, 3 OG, úspěšnost 90,3 %, odchytal 59:55

    Juuse Saros (NSH) – 25 zákroků, 4 OG, úspěšnost 86,2 %, odchytal 57:19
     
    Česká a slovenská stopa

    Martin Nečas (CAR) – 0+2, +2 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 15:45
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Andrej Svečnikov (CAR) 2+1
    2. Brady Skjei (CAR) 1+1
    3. Martin Nečas (CAR) 0+2
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji krásný poslední olympijský víkend a všem Patrikům vše nejlepší k svátku! (04:10:03)

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 11. Skjei (M. Nečas, Trocheck), 26. Kotkaniemi (M. Nečas, Skjei), 40. Slavin (A. Svečnikov, Aho), 47. A. Svečnikov (T. Teräväinen, Aho), 60. A. Svečnikov (Slavin) – 39. Kunin (Johansen, Josi), 55. F. Forsberg (Josi, Duchene), 58. Jeannot (Josi)


    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – A. Svečnikov, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, Lorentz – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Jarvis, Kotkaniemi, Martinook.
    Trenér: Rod Brind'Amour.

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Benning, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Tolvanen – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cole Smith.
    Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: McIsaac, Luxmore – Pancich, Johnson.

    Diváci: 18 911.
    bahis siteleri