Švédsko – Slovensko 0:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
BK Mladá Boleslav
Sobota 19.02.2022, 12:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    58:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dalekonosná střela PETRA ŠACHLA z vlastního obranného pásma skončila v prázdné brance Slavie a zřejmě definitivně rozhoduje o vítězi dnešního utkání. Asistence: Vojtěch Hradec.
     
    22:47
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši si drží stoprocentní úspěšnost v přesilovkách a opět se vrací do vedení. Vedrala překonala dalekonosná střela OSKARA LISLERA, který se také v dnešním utkání trefuje podruhé. Asistence: Adam Martin Hlinský.
     
    21:36
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už třetí branka po teči clonícího hráče před brankářem a Slavia na začátku druhé třetiny srovnává. Ciolkův pokus od modré srazil před Forstem a především mimo jeho dosah DENIS HLAVIČKA, který se dnes prosazuje už podruhé. Asistence: Denis Ciolek a Jakub Málek.
     
    19:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Také Mladá Boleslav skóruje ve své první přesilovce a pouhých osm vteřin před první sirénou se znovu dostává do vedení. Podobně jako u předchozího gólu Slavie, i teď překonala Vedrala teč před ním zaparkovaného DAVIDA ŠINDELÁŘE. Asistence: Adam Martin Hlinský a Stanislav Gron.
     
    18:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovku a srovnávají stav zápasu. Forst nestihl zasáhnout proti změně směru puku, o kterou se tečí Málkovy střely od modré těsně před ním zasloužil DENIS HLAVIČKA. Asistence: Denis Ciolek a Jakub Málek.
     
    09:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sešívaná obrana si před brankou nepohlídala OSKARA LISLERA, kterého zpoza brány výborně našel Král, a mladoboleslavský útočník zblízka prostřelil Vedrala. Asistence: Patrik Král.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 19. Hlavička (Ciolek, Málek), 22. Hlavička (Ciolek, Málek) – 10. Lisler (Král), 20. Šindelář (Hlinský, Gron), 23. Lisler (Hlinský), 59. Šachl (Hradec)


    HC Slavia Praha: Vedral (23. Vavřena) – Kříženecký, M. Tichý, Málek, Hubinka, Švec, Kubánek, Ciolek – Curran, Nemes, J. Tichý, Sander, Filip, Hlavička, Skalský, Tomas, Němeček, Vosmík
    Trenér: Ladislav Slížek

    BK Mladá Boleslav: Forst (Hora) – Skok, Sypecký, Hlinský, Halman, Kubíček, Vlasák, Průšek – Šachl, Dobner, Hasman, Hradec, Steklý, Král, Vítek, Gron, Šindelář, Lisler
    Trenér: Václav Pletka

    Rozhodčí: Matoušek – Svobodová, Stacho
    bahis siteleri