Kometa Brno – Litvínov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.)
Olomouc – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
po s.n. (3:1)
Berani Zlín
6:5 (2:1, 0:4, 3:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 22.02.2022, 16:15 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého hokeje! Vítám Vás při sledování Extraligy dorostu, ve které se dnes odehraje utkání zlínských Beranů proti jihlavské Dukle, které dnes, spolu se mnou, budete moci sledovat.
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Špaňhel – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Kos, Marek, Pešák, Babulík (C), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Uhrin) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol (A), Vandas (C) – Modl (A), Váňa, Gutsu, Klapica, Coufal, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Peluha.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:44
    Na úvodním buly dnešního utkání získal kotouč pro své spoluhráče Richard Marek. Útok jeho formace ale skončil ještě dřív, než vůbec začal, a to špatným nahozením.
     
    01:03
    Po vhazování u gólmana Dukly se hlásí ke slovu opět Berani. Díky tomu se dostal k zakončení Martin Holba, který ale trefil pouze smolně hůl jednoho z jeho spoluhráčů.
     
    01:22
    Na druhé straně se ke svému prvnímu zákroku dostal Marek Uherek. Nutno ale dodat, že příliš práce neměl, jelikož zastavoval jenom nahozený puk přes téměř půlku kluziště.
     
    01:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom! Po méně než dvou minutách hry se jako první prosazuje JOSEF HAMPL. Ten tak využil bleskového útoku jeho spoluhráčů, který zakončil střelou do poloodkyrté branky. Asistence: Richard Marek.
     
    02:41
    Po prvním obdrženém gólu jsou hráči z Jihlavy opět ve vlastním obranném pásmu. Toho se pokusil využít Jakub Heš, kterému se ale na vhazování příliš nedařilo.
     
    03:40
    Za vlastní bránou vybojoval puk Michal Řezníček. Díky tomu se na druhé straně mohl dostat k zakončení Filip Kaláč, kterému ale na poslední chvíli sjel kotouč z hole.
     
    04:39
    Vypadá to, že Dukla nastoluje úplně nové tempo utkání. Díky tomu se k zakončení po rychlém průniku podél mantinelu dostal Andrej Klapica. Jeho pokus z poměrně velkého úhlu ale moc šancí na úspěch neměl.
     
    05:38
    V posledních minutách ševcům skoro nic nevychází. Před pár vteřinami se k jejich smůle po pokusu o vyhození pískalo zakázané uvolnění. Nyní to už vypadalo, že si hosté vyzkouší i defenzivní hru, kotouč ale nakonec skončil na zlínské střídačce.
     
    06:37
    Tak toto byla nepřesná přihrávka, o kterou se postaral Miroslav Špaňhel. Po jeho nabídce se projel kotouč přes celé kluziště a jen těsně se nemuselo pískat zakázané uvolnění.
     
    07:36
    Velkou šanci Vaculíkovi připravil Jakub Heš. Ten se pokusil najít svého spoluhráče nikým nehlídaným přímo před prázdnou bránou. Jednomu z obránců soupeře se ale podařilo zablokovat tuto křižnou přihrávku.
     
    07:58
    Na buly po pravici Filipa Sigmunda získal puk jeden z jeho spoluhráčů. Tomu se ale podařilo vyvést puk až po nekončícím souboji v rohu kluziště.
     
    08:06
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Zdeněk Urban – 2 min., podrážení).
     
    09:05
    Velkou šanci na vyrovnání nyní mají hráči Dukly v podobě početní výhody. K nějaké velké šanci se ale zatím dostal jen Andrej Klapica, který pálil od pravého kruhu.
     
    10:04
    Ani druhá půle přesilovky nebyla ze strany hostů úplně špatná, což dokázal i Tomáš Vandas svým individuálním průnikem. Následně se ale podařilo ševcům vyhodit, díky čemuž se jim podařilo vystřídat.
     
    11:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady druhý gól! Ani přes tlak se Dukle nepodařilo prosadit, čehož po konci početní výhody využívá MARTIN VACULÍK. Díky tomu si svou druhou asistenci připisuje i Marek. Asistence: Richard Marek a Václav Pešák.
     
    12:02
    Po několika napomenutích na obou stranách se přece jenom vhazování odehrálo. Na něm byl úspěšnější zlínský Martin Holba. I přesto se ale nakonec v útoku udrželi hosté.
     
    13:01
    Přece jenom se podařilo ševcům vyvést. Jejich útočné tažení ale příliš dlouhého trvání nemělo, jelikož se jeden ze zlínských hráčů dostal přes modrou dříve než puk.
     
    14:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto je poměrně dost rychlá odpověď ze strany Jihlavy! Po třech minutách od obdržené branky se totiž prosazuje MATĚJ VOJÁČEK, který opět snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Denis Jeletz.
     
    15:01
    Svou velkou bojovnost nyní předvedl Martin Holba, který zuby nehty udržel útočné pásmo, díky čemuž se Beranům podařilo dostat svého soupeře pod pořádný zámek. Toho využívá Adam Hamrla, který ale minul horní tyč.
     
    16:00
    Tak toto byla velká smůla, která nepřála Tomáši Mikelovi. Ten po přihrávce po modré vyslal prudkou metelici vstříc svatyni soupeře. Jeho mířidla ale nasměřovala kotouč jen těsně mimo ideální prostor, kvůli čemuž orazítkoval pouze tyčku.
     
    16:59
    Na vhazování u brány Dukly získal kotouč jeden z její hráčů. Následné nahození ale skončilo pouze na holích soupeře. Díky tomu se k zakončení od modré dostal Kotala.
     
    17:58
    Tlak ševců se stále neblíží ke svému konci. Nakonec se ale jednomu z obránců podařilo obětavou žabičkou zastavit přihrávku přes obranu.
     
    18:08
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Alexandr Gutsu – 2 min., hákování).
     
    19:07
    Již několikrát byli Berani blízko vstřelení veledůležité branky do kabiny. Ani jednomu z hráčů na ledě se ale zatím nepodařilo vyzrát na skvěle chytajícího Sigmunda.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:03.
     
    Během úvodní dvacetiminutovky jsme byli svědky rovnou tří branek, z čehož se dvě podařilo vsítit Beranům. I přesto se ale jednalo o velmi vyrovnaný průběh utkání, ve kterém měli dokonce někdy navrch i hosté. V jejich počínání je ale na začátku druhé třetiny bude brzdit ještě krátké oslabení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:44
    Na úvodním buly druhé části získali kotouč, což je pro ně ještě víc důležité, než obvykle, jelikož hrají pouze ve čtyřech. Po krátkém souboji za bránou ale získávají puk domácí.
     
    21:43
    Po zisku kotouče se pokusil založit útočné tažení Richard Babulík. Ten ale přihrával pod poměrně dost velkým tlakem, a tak kotouč skončil pouze za svatyní soupeře.
     
    22:12
    Na vhazování po pravici Marka Uherka získal kotouč jeden z jeho spoluhráčů. I přesto se ale k zakončení dostal Modl, který našel pouze lapačku gólmana.
     
    22:35
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Josef Hampl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:34
    Ihned na začátku početní výhody přišla Dukla o puk, a to kvůli prohranému buly. Následně na to se ale ke střele od modré dostal Robert Váňa. Jeho pokus ale zastavil brankář betony.
     
    24:33
    Rovnou dvakrát od modré čáry pálil Adam Veselský. V tom prvním případě ale netrefil ani bránu, v tom druhém pak nastřelil pouze jednoho ze clonících obránců.
     
    25:32
    Ani přes ubráněné oslabení není trenér Radek Pšurný s výkony svých svěřenců spokojený. Ti se ale nyní nachází v útočném pásmu. Nakonec se jim ale ani jednou nepodařilo dostat k nějaké střele.
     
    25:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Holba – 2 min., držení).
     
    26:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno dámy a pánové! Po několika po sobě jdoucích početních výhodách se hostům podařilo prosadit. Postaral se o to ADAM OŠMERA, který vyslal od modré jedovatou střelu, kterou trefil přesně pravý růžek brány. Asistence: Jakub Modl a Adam Topol.
     
    27:08
    A hosté jsou opět v útočném pásmu. Díky tomu se dostal ke střele od modré Denis Jeletz. V jeho případě se mu ale nepodařilo napodobit jeho spoluhráče, jelikož trefil jednoho z obránců.
     
    28:12
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Matěj Vojáček – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    29:11
    Tak toto byla obrovská šance, do které se dostal Martin Vaculík. Jeden z jeho spoluhráčů ho našel výbornou přihrávkou přes půlku hřiště, díky čemuž se dostal do samostatného úniku. Jeho zakončení mezi betony mu ale vůbec nevyšlo.
     
    30:10
    Početní výhoda se ševcům nenávratně chýlí ke svému konci a vypadá to, že ani tentokrát se ji nepodaří domácímu celku využít. Ten navíc bude bojovat o kotouč na buly po zakázaném uvolnění.
     
    31:09
    Zpoza vlastní svatyně založil útočnou akci Jan Kopřiva. Pobyt jeho formace před bránou soupeře ale netrval příliš dlouho, jelikož v rohu kluziště prohrál souboj Holba.
     
    32:08
    Do samostatného úniku se dostal Kevin Coufal! Nakonec se mu ale nepodařilo dostat k zakončení, jelikož ho čistě poslal k zemi jeden z dotírajících obránců. I přesto ale kotouč natropil Uherkovi pořádné problémy.
     
    33:07
    Na druhé straně se do obdobně velké šance dostal s jedním ze svých spoluhráčů Filip Kaláč. Právě jmenovaný hráč se i dostal k zakončení do poloprázdné brány. K jeho smůle ale trefil pouze tyčku.
     
    33:23
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Martin Vaculík – 2 min., sekání).
     
    34:22
    Po vhazování před svatyní žlutomodrých se dostal ke střele Tobias Chlubna. Jeho pokus ale skončil pouze mezi betony brankáře. Po opětovném zisku útočného pásma se o zakončení z prostoru mezi kruhy postaral Jindřich Habermann.
     
    35:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak se nám stav utkání obrací! O další trest zbytečného faulu domácích se postaral DENIS JELETZ, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Hamřík a Václav Kudrna.
     
    36:06
    Za bránou soupeře po opravdu dlouhém souboji vybojoval kotouč Vaculík. Díky tomu se následně dostal k rychlé střele od modré Jakub Heš. Ten ale neměl ani chvilku na zklidnění, a tak ani netrefil bránu.
     
    37:05
    Oproti minulému dějství patří závěr této třetiny ševcům. Těm se podařilo zamknout svého soupeře v útočném pásmu, díky čemuž se jim podařilo vybojovat už dvě zakázané uvolnění.
     
    37:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto je skvělá hra, kterou nám předvádí hosté! Ani přes velký tlak se svého soupeře nezalekli a ihned při první příležitosti se prosazuje JINDŘICH HABERMANN. Nutno ale dodat, že mu přálo velké střelecké štěstí, jelikož při jeho zakončení trefil tyčku. Asistence: Robert Váňa.
     
    38:32
    Na hráčích domácího celku jde vidět, že se po několika inkasovaných brankách jen stěží soustředí. Důkazem toho je i nepřesná rozehrávka, která končí zakázaným uvolněním.
     
    39:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto jsou doslova gólové žně, které nám nyní nabízí Jihlava! O další branku během pouhých dvou minut se postaral TOBIAS CHLUBNA, který tak vstřeluje již čtvrtou branku jeho celku v této třetině. Asistence: Jakub Modl.
     
    39:33
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Modl – 2 min., faul kolenem).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:55.
     
    Během druhé dvacetiminutovky jsme byli svědky velkého herního selhání zlínských dorostenců, což nám přineslo skvělou hru ze strany Dukly, která vsítila svému soupeři rovnou čtyři góly. Díky tomu se tak skóre obrátilo ze 2:1 na 2:5.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je skvělý vstup do třetiny ze strany ševců! Po méně než půl minutě se prosazuje střelou od modré ADAM HAMRLA, který tak ještě pořádně dramatizuje celý zápas. Nutno ale dodat, že ševci hráli v početní výhodě. Asistence: Richard Marek a Zdeněk Urban.
     
    41:24
    Za bránou soupeře získal puk Robert Váňa. Následně na to ho ale poslal k zemi jeden z obránců soupeře, který tak poměrně ostře vybojoval puk pro své spoluhráče.
     
    42:23
    Po vysunutí svatyně z její ideální pozice se dostal k zakončení na druhé straně Jindřich Habermann. Jeho střela ale nebyla vůbec ideální, což aj dává poměrně znatelně svému okolí najevo.
     
    43:22
    Tak toto byla fantasticky přečtená přihrávka od Martina Holby. Ten tak potrestat riskantní rozehrávku soupeře, čehož ale následně nedokázal využít.
     
    44:01
    Tak toto je velmi nepříjemná situace pro celý celek Beranů. Po obětavém skoku narazil tvrdě do hrazení Jan Kopřiva. Ten sice zneškodnil akci soupeře dva na jednoho, na druhou stranu to ale vypadá, že utkání pro něho končí.
     
    44:28
    Před bránu se pokusil dostat individuální akcí Adam Veselský. Jeho průnik přes několik obránců ale končí celkem neslavně, a to ztrátou kotouče.
     
    44:47
    Do brankoviště Dukly se pokusil poslat kotouč Richard Babulík. Jeho ambiciózní nabídka ale skončila pouze na holích soupeře, což ho ale nemuselo ani tak příliš mrzet, jelikož se před bránou nikdo nenacházel.
     
    45:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, jakého utkání jsme svědky! O již devátou střelu tohoto zápasu se postaral ADAM KLIMEK, který výrazně přibližuje svůj celek bodům. Asistence: Jakub Heš.
     
    45:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno vážení! Po dvou gólech, které dělilo pět minut, se po 40 vteřinách od toho posledního prosazuje MICHAL ŘEZNÍČEK, který tak až fantasticky opět vyrovnává skóre. Asistence: Josef Hampl a Filip Kaláč.
     
    45:49
    Oddechový čas pro hosty.
     
    46:48
    K dalšímu gólu ševců měl nyní blízko Josef Hampl. Jeho pokus od pravého kruhu ale skončil pouze na vyrážečce gólmana, od které se kotouč odrazil do ochranné sítě.
     
    47:47
    Zdá se, že ani oddechový čas hostům příliš nepomohl. Skvěle hrajícímu Zlínu, který je nyní v jednom ohni, zatím nestojí nic v cestě, což dokazuje svou střelou od pravého kruhu i Dominik Kos.
     
    48:46
    Velkému vyčerpání hostů nepomáhá ani tlak soupeře, který navíc nyní bude prodloužen o zakázané uvolnění. Po něm se ale dostal do úniku rovnou dva na nikoho se svým spoluhráčem Jindřich Habermann. Právě zmíněný hráč se dostal k zakončení, které ale zastavil svou lapačkou bravurně Uherek.
     
    49:45
    Po vhazování po pravici Sigmunda získal puk Jan Kopřiva, který se dostal ke střele od modré. Jeho pokus ale zablokoval dotírající obránce, kvůli čemuž se kotouč dostal do středního pásma.
     
    50:44
    Do akce dva na tři vystartoval Tobiáš Chlubna. Ten se následně pokusil poslat kotouč před bránu soupeře, kde ale našel pouze jednoho z obránců Zlína.
     
    51:43
    Z vlastního obranného pásma zakládá útočnou akci Špaňhel. Díky tomu se téměř k brance dostal Richard Babulík, který ale smolně trefil pouze tyčku.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Kopřiva – 2 min., hákování).
     
    53:42
    Tak tato početní výhoda Jihlavě zatím vůbec nevychází. Během její první půle si na své konto nepřipsala ani jednu střelu, naopak se jí podařilo již jedno zakázané uvolnění.
     
    54:41
    Nekonečný souboj v rohu kluziště nakonec přece jenom končí, a to hvizdem sudího. Po následném buly se dostal ke střele Adam Veselský, který ale trefil pouze jednoho z obránců, který se obětavě položil do jeho zakončení.
     
    55:10
    Tak nyní měl Alexandr Gutsu obrovské štěstí. Po nahození soupeře před jeho bránu se kotouč od jeho hole odrazil směrem za záda Sigmunda. Ten ale nakonec dokázal pohotově vystrčit svůj beton.
     
    55:26
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Václav Kudrna – 2 min., držení).
     
    56:25
    K ostré střele od modré se dostal Hamrla, jeho pokus následně dorážel ještě Richard Babulík. Ani jednomu z nich se ale nepodařilo prosadit. Následně na to se po křižné přihrávce pokusil vstřelit branku Richard Marek, ani on ale nevyzrál na gólmana soupeře.
     
    57:24
    Tak už to přece jenom vypadalo na další využitou početní výhodu ševců, nakonec ale sudí rozpažil, jelikož se předtím dostala brána ze své ideální pozice. Ani přesto ale kanonáda ševců nekončí.
     
    57:44
    Do obrovské šance se nyní dostal Richard Babulík, který mohl tečovat kotouč do zcela prázdné brány. K jeho smůle mu ale kotouč přejel těsně před čepelí.
     
    57:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Václav Pešák.
     
    58:55
    Obrovskou šanci na pozdní gól mají hosté, a to v podobě zbytečného vyloučení z řad soupeře. Díky tomu se dostal k teči Jindřich Habermann, který ale trefil pouze střed těla gólmana.
     
    59:12
    Tak toto byl skvělý obranný zákrok, který předvedl Adam Hamrla. Ten zastavil zakončení jednoho ze soupeřů, který se pokoušel objet bránu. Ten by s největší pravděpodobností zakončoval do zcela prázdné svatyně, jelikož gólman na druhé straně brankoviště po zákroku spadl.
     
    59:35
    Oddechový čas pro domácí.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Prodloužení začne přibližně v 18:35.
     
    Během třetí třetiny jsme byli svědky naprosto jiné hry v podání obou celků, které nám přinesly další gólové hody, díky kterým se ševcům nejen podařilo vyhrát třetinu, ale i poslat zápas do prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:44
    Na úvodním buly této pětiminutovky získali puk ševci, kteří ho od té doby zatím nespustili ze své moci. Nyní ale přišla nepřesná přihrávka Jakuba Heše, po které oba celky střídají.
     
    61:43
    A máme tady snad první zakončení prodloužení. Postaral se o něj od pravého kruhu Adam Ošmera, který nic nevymýšlel a prostě vystřeli. Na následném vhazování se ale dostávají ke kotouči opět Berani.
     
    62:42
    Na druhé straně se k poměrně více nebezpečnému pokusu dostal Miroslav Špaňhel. Ani jeho zakončení ale nestačilo na gólmana soupeře.
     
    63:41
    Před brankovištěm domácího celku se nyní pokusil najít své spoluhráče Denis Jeletz. Před svatyni si ale nikdo z jeho týmu nenajížděl, a tak jeho nabídka skončila pouze na holích žlutomodrých.
     
    64:28
    O další zakončení od pravého kruhu se rovnou dvakrát postaral Jakub Modl. V tom první případě ale trefil pouze betony gólmana, v tom druhém pak jeho vyrážečku.
     
    65:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Nájezdy začnou přibližně v 18:47.
     
    Během prodloužení jsme byli svědky pouze pár střel na obou stranách. Ani jeden z celků si ale nedokázal vytvořit takovou příležitost, aby vyzrál na jednoho z gólmanů.
     
    Samostatné nájezdy začínají.
     
    1. série
    0:0
    Matěj VOJÁČEK neproměňuje.
     
    1. série
    1:0
    Adam HAMRLA proměňuje.
     
    2. série
    1:0
    Dominik LÖFFLER neproměňuje.
     
    2. série
    2:0
    Martin VACULÍK proměňuje.
     
    3. série
    2:1
    Jakub MODL proměňuje.
     
    3. série
    3:1
    Jakub HEŠ proměňuje.
     
    4. série
    3:1
    Adam OŠMERA neproměňuje.
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je MARTIN VACULÍK.
     
    Konec zápasu.
     
    Během nájezdů jsme byli svědky naprosto jistých zakončení ze strany žlutomodrých, kteří ze čtyř nájezdů neproměnili pouze jeden. Na druhé straně ale naprosto selhala Dukla, která vyzrála na gólmana ševců pouze jednou.
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:52:36)

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 2. Hampl (Marek), 12. Vaculík (Marek, Pešák), 41. Hamrla (Marek, Urban), 46. Klimek (Jakub Heš), 46. Řezníček (Hampl, Kaláč), rozh. náj. Vaculík – 15. Vojáček (Jeletz), 27. Ošmera (Modl, Topol), 36. Jeletz (Hamřík, Kudrna), 38. Habermann (Váňa), 40. Chlubna (Modl)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matěj Vojáček (JIH)
    1:0   Adam Hamrla (ZLN)
    2. série:
    1:0   Dominik Löffler (JIH)
    2:0   Martin Vaculík (ZLN)
    3. série:
    2:1   Jakub Modl (JIH)
    3:1   Jakub Heš (ZLN)
    4. série:
    3:1   Adam Ošmera (JIH)


    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Špaňhel – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Kos, Marek, Pešák, Babulík (C), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Uhrin) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol (A), Vandas (C) – Modl (A), Váňa, Gutsu, Klapica, Coufal, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Peluha
    bahis siteleri