Kometa Brno – Litvínov 1:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Mountfield HK 2:3 (2:4 po s.n.) | Plzeň – Vítkovice 3:1 (kon.)
Olomouc – Kladno 4:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:2 (kon.)
po s.n. (3:1)
Berani Zlín
6:5 (2:1, 0:4, 3:0 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 22.02.2022, 16:15 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina B
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je MARTIN VACULÍK.
     
    45:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno vážení! Po dvou gólech, které dělilo pět minut, se po 40 vteřinách od toho posledního prosazuje MICHAL ŘEZNÍČEK, který tak až fantasticky opět vyrovnává skóre. Asistence: Josef Hampl a Filip Kaláč.
     
    45:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, jakého utkání jsme svědky! O již devátou střelu tohoto zápasu se postaral ADAM KLIMEK, který výrazně přibližuje svůj celek bodům. Asistence: Jakub Heš.
     
    40:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je skvělý vstup do třetiny ze strany ševců! Po méně než půl minutě se prosazuje střelou od modré ADAM HAMRLA, který tak ještě pořádně dramatizuje celý zápas. Nutno ale dodat, že ševci hráli v početní výhodě. Asistence: Richard Marek a Zdeněk Urban.
     
    39:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto jsou doslova gólové žně, které nám nyní nabízí Jihlava! O další branku během pouhých dvou minut se postaral TOBIAS CHLUBNA, který tak vstřeluje již čtvrtou branku jeho celku v této třetině. Asistence: Jakub Modl.
     
    37:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto je skvělá hra, kterou nám předvádí hosté! Ani přes velký tlak se svého soupeře nezalekli a ihned při první příležitosti se prosazuje JINDŘICH HABERMANN. Nutno ale dodat, že mu přálo velké střelecké štěstí, jelikož při jeho zakončení trefil tyčku. Asistence: Robert Váňa.
     
    35:07
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak se nám stav utkání obrací! O další trest zbytečného faulu domácích se postaral DENIS JELETZ, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jan Hamřík a Václav Kudrna.
     
    26:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno dámy a pánové! Po několika po sobě jdoucích početních výhodách se hostům podařilo prosadit. Postaral se o to ADAM OŠMERA, který vyslal od modré jedovatou střelu, kterou trefil přesně pravý růžek brány. Asistence: Jakub Modl a Adam Topol.
     
    14:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak toto je poměrně dost rychlá odpověď ze strany Jihlavy! Po třech minutách od obdržené branky se totiž prosazuje MATĚJ VOJÁČEK, který opět snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Denis Jeletz.
     
    11:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme tady druhý gól! Ani přes tlak se Dukle nepodařilo prosadit, čehož po konci početní výhody využívá MARTIN VACULÍK. Díky tomu si svou druhou asistenci připisuje i Marek. Asistence: Richard Marek a Václav Pešák.
     
    01:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je vstup do utkání jako hrom! Po méně než dvou minutách hry se jako první prosazuje JOSEF HAMPL. Ten tak využil bleskového útoku jeho spoluhráčů, který zakončil střelou do poloodkyrté branky. Asistence: Richard Marek.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 2. Hampl (Marek), 12. Vaculík (Marek, Pešák), 41. Hamrla (Marek, Urban), 46. Klimek (Jakub Heš), 46. Řezníček (Hampl, Kaláč), rozh. náj. Vaculík – 15. Vojáček (Jeletz), 27. Ošmera (Modl, Topol), 36. Jeletz (Hamřík, Kudrna), 38. Habermann (Váňa), 40. Chlubna (Modl)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Matěj Vojáček (JIH)
    1:0   Adam Hamrla (ZLN)
    2. série:
    1:0   Dominik Löffler (JIH)
    2:0   Martin Vaculík (ZLN)
    3. série:
    2:1   Jakub Modl (JIH)
    3:1   Jakub Heš (ZLN)
    4. série:
    3:1   Adam Ošmera (JIH)


    Berani Zlín: Kowalczyk (Uherek) – Kotala, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Kopřiva, Špaňhel – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Kos, Marek, Pešák, Babulík (C), Kaláč, J. Heš, Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HC Dukla Jihlava: Sigmund (Uhrin) – Ošmera, Hamřík, Löffler, Jeletz, Topol (A), Vandas (C) – Modl (A), Váňa, Gutsu, Klapica, Coufal, Habermann, Vojáček, Chlubna, Jungwirth, Kudrna, Veselský
    Trenér: Marek Melenovský

    Rozhodčí: Blaha – Poláček, Peluha
    bahis siteleri