Florida – Nashville 4:6 (kon.) | Columbus – Toronto 4:3 (po pr.) | Ottawa – Minnesota 4:3 (kon.)
Philadelphia – St. Louis 1:4 (kon.) | Seattle – NY Islanders 2:5 (kon.) | Anaheim – San Jose 4:3 (2:0 po s.n.)
konec
Ottawa Senators
4:3 (2:0, 1:2, 1:1)
Minnesota Wild
Středa 23.02.2022, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:15 Thomas CHABOT - 4:3
     
    54:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators jdou do vedení 4:3! THOMAS CHABOT se přece jenom vykoupil ze své chyby u vyrovnávací branky, když se dostal z levé strany ke střele a jeho tvrdá rána skončila za zády Talbota. Asistence: Adam Gaudette a Erik Brännström.
    44:32 Jon MERRILL - 3:3
     
    44:32
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je srovnáno na 3:3! Thomas Chabot udělal chybu při rozehrávce, když přišel o kotouč, čehož využil JON MERRILL a zakončil z levé strany přesně do pravé šibenice. První střela hostů ve třetí periodě tak končí gólem. Bez asistence.
    36:22 Tim STÜTZLE - 3:2
     
    36:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek si bere vedení zpět! Connor Brown posunul kotouč Joshovi Brownovi, který vypálil zpoza modré čáry, ale jeho pokus byl zblokován, čehož využil TIM STÜTZLE a zakončil do odkryté svatyně. Asistence: Josh Brown a Connor Brown.
    32:40 Jared SPURGEON - 2:2
     
    32:40
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je srovnáno na 2:2! Hartman z levé strany posunul kotouč na střed JAREDU SPURGEONOVI, který měl dostatek místa a následně vypálil přesně do šibenice. Asistence: Ryan Hartman a Kevin Fiala.
    26:31 Kevin FIALA - 2:1
     
    26:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Po skvělých přihrávkách se dostal k puku v mezikruží KEVIN FIALA a zakončil nechytatelně k pravé tyči Forsbergovy svatyně. Asistence: Dmitrij Kulikov a Nick Bjugstad.
    17:05 Brady TKACHUK - 2:0
     
    17:05
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a jde do dvoubrankového vedení! Cam Talbot byl mimo své postavení, jelikož se rychle přesouval ke střele z levé strany a následně se puk dostal k BRADYMU TKACHUKOVI, který z druhé strany vystřelil do odkryté svatyně. Asistence: Thomas Chabot a Connor Brown.
    02:09 Thomas CHABOT - 1:0
     
    02:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí celek otevírá brankový účet už ve třetí minutě! Po několika přihrávkách dostal THOMAS CHABOT dostatek místa v levém kruhu a následně propálil Cama Talbota. Asistence: Arťom Zub a Chris Tierney.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 3. Chabot (Zub, Tierney), 18. B. Tkachuk (Chabot, C. Brown), 37. Stützle (J. Brown, C. Brown), 55. Chabot (Gaudette, Brännström) – 27. K. Fiala (D. Kulikov, Bjugstad), 33. Spurgeon (Hartman, K. Fiala), 45. Merrill


    Ottawa Senators: A. Forsberg (F. Gustavsson) – Zub, Chabot (A), N. Zajcev, Holden, J. Brown, Brännström – Gaudette, Stützle, B. Tkachuk (C) – C. Brown (A), N. Paul, Sanford – Ennis, Tierney, Formenton – Watson, Kastelic, P. Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Spurgeon (C), Goligoski, D. Kulikov, J. Brodin, Addison, Merrill – N. Sturm, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – Duhaime, Bjugstad, Dewar.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Furlatt, Chmielewski – Berg, Barton

    Diváci: 7 602
    thejrc.org