Kobra – Klatovy 5:4 (po pr.) | Tábor – Písek 6:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Opava 4:1 (kon.)
Nový Jičín – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – SHK Hodonín 9:4 (kon.) | Kometa Brno B – Žďár n/S 1:2 (kon.)
Děčín – Mostečtí Lvi 3:5 (kon.) | Bílina – Letňany 1:10 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Nová Paka 9:2 (kon.)
Jablonec n/N – Hronov 3:5 (kon.) | Příbram – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | Řisuty – Cheb 6:2 (kon.)
konec
HC Děčín
3:5 (1:2, 1:1, 1:2)
Mostečtí Lvi
Středa 23.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 41. kolo
Partner:
     
    56:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    Daniel Volráb poslal pas na rozjetého RADKA FOJTA, jenž si sjel do samostatného úniku a poté pohotovým zakončením nedal Hosnedlovi šanci – 3:5. Asistence: Daniel Volráb.
     
    53:23
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Moc hezká akce hostů a ti vedou rozdílem tří gólů. Pavel Smolka přenechal kotouč IVANU ŘEHOŘOVI, který si sjel skrze obranu Medvědů až před Skokana a z bekhendového blafáku tak pověsil puk pod víko jeho klece -2:5. Asistence: Pavel Smolka.
     
    43:22
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté domácím odskakují na rozdíl dvou branek. Po přihrávce od Josefa Stříbrného skóroval JAKUB PROCHÁZKA – 2:4. Asistence: Josef Stříbrný.
     
    27:20
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté jdou opět do vedení. JAN PAČAN nevěděl, co s pukem, tak ho z dálky spíše nahodil jen před děčínskou klec, kotouč ale nakonec propadl za Skokana a ten se už jen bezmocně otáčel za sebe – 2:3. Bez asistence.
     
    21:50
    Děčín právě vstřelil branku!
    A nyní už je vyrovnáno. Hezky sehranou kombinaci zakončil povedenou střelou DAVID ČERNÝ a začíná se znovu od začátku – 2:2. Asistence: Radek Fojt.
     
    19:26
    Děčín právě vstřelil branku!
    V závěru prvního dějství se Medvědi dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. David Černý posunul puk na TADEÁŠE SVOBODU, ten se dostal do prostoru mezi kruhy a táhlou střelou pak prostřelil Lukáše Hosnedla – 1:2. Asistence: David Černý.
     
    12:18
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    A hosté vedou rozdílem dvou branek. Po sehrané kombinaci Lvů zakončoval PAVEL SMOLKA a Ondřej Skokan tak loví podruhé puk ze své sítě – 0:2. Asistence: Ivan Řehoř a Roman Fučík.
     
    10:19
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Řehoř jel v tandemu se spoluhráčem, klepal si o přihrávku, ale nakonec se VOJTĚCH KYSELA rozhodl na levém kruhu sám zakončit. Kotouč pak prošel mezi betony Skokana a nakonec se došoural za jeho záda – 0:1. Asistence: Ivan Řehoř a Pavel Smolka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Svoboda (Černý), 22. Černý (Fojt), 57. Fojt (Volráb) – 11. Kysela (Řehoř, Smolka), 13. Smolka (Řehoř, Fučík), 28. Pačan, 44. Procházka (Stříbrný), 54. Řehoř (Smolka)


    HC Děčín: Skokan (Kácha) – Loukota, Kučera, Kaltenböck, Ferbas, F. Černohorský, Arnold, V. Tůma, Molnár – Šilar, Ineman, Fojt, Zajan, Ekrt, T. Svoboda, Zika, Volráb (C), Černý, Faigl, Hruška
    Trenér: Vladimír Kýhos

    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Šoustek, Havlůj (C), Urbánek, Šesták, Fučík, Hoffmann, Dohnal, Stříbrný, Kysela, Procházka, Kýhos (A), Smolka, Řehoř, J. Svoboda, Pačan
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Zmeškal
    bahis siteleri