Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
HC Oceláři Třinec
Čtvrtek 24.02.2022, 17:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina A
Partner:
     
    51:56
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto, třetí využitou přesilovkou vedou domácí už o tři branky! JAKUB NAAR si po přihrávce na pravou stranu od Peričky našel prostor kudy střílet, počkal si na vhodný moment a z prostoru nad kruhy propálil Švančaru nad betonem – 5:2! Asistence: Tomáš Perička, Lukáš Pajer.
     
    45:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá druhou přesilovku a LUKÁŠ PAJER táhne domácí za důležitými body! Nejprve nastřelil kotouč z levého kruhu do clonících hráčů, což úspěch nepřineslo. Útočná akce Východočechů ale pokračovala a Pelda vrátil puk Pajerovi na modrou. Střelec třetího hradeckého gólu tak zkusil vypálit znova a puk proletěl až do branky, Švančara téměř nic neviděl – 4:2! Asistence: Marek Pelda, Matěj Beneš.
     
    42:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    I na začátku třetí třetiny padá brzký gól a Hradec si bere vedení zpět! Hosté zachybovali ve středním pásmu, přišli o kotouč a Idžan od mantinelu našel přesným pasem rozjetého LUKÁŠE PAJERA, před nímž byl otevřený prostor. Útočník se zkušenostmi z extraligy si najel až mezi kruhy a Švančarovi napálil kotouč vedle masky, přesně pod víko – 3:2! Asistence: Vito Idžan.
     
    38:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Avšak Švančara si teď nevybral nejlepší chvilku, což má za následek srovnání Hradce! Lang přistrčil podél prken pro JAKUBA NAARA, který ze středního pásma nabral velkou rychlost a dostal se až téměř do oblouku. Poté ale svůj pohyb změnil, natlačil se na bližší tyč a poslal puk na branku, načež to nevypadalo, že by Švančara měl kapitulovat. Ale hostující gólman byl již v pohybu k protější tyči a pod rukou mu puk propadl do branky – 2:2! Asistence: Kryštof Lang, Tomáš Perička.
     
    22:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hradci se dobře rozjetý zápas rozpadl pod hokejkami za necelé tři minuty! Jobánek vytáhl hru po vyhraném buly na pravém křídle až do útočného pásma domácích, načež přistrčil rychlejšímu OSKARU HAASOVI. Autor rozhodujícího gólu v zápase Ocelářů proti Třinci mířil z kruhu na zadní tyč a o Sajdlovo rameno se puk dostal až do branky – 1:2! Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    20:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenže vepředu nic domácí nevytěžili, a tak je srovnáno! Oceláři podnikli rychlý výpad, který po pravém křídle táhl Michal Ramik. Následně přihrál na protější stranu pro RICHARDA PĚTNÍKA, tomu se povedlo dostat přes obránce a mezi rukou a tělem prostřelit Sajdla, kterému proskákal kotouč až za brankovou čáru – 1:1! Asistence: Michal Ramik.
     
    14:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Parádní hokej pokračuje a Hradec se dostává v 15. minutě do vedení! Rozházené obrany vlivem oboustranných tutovek využil na domácí straně PAVEL ŠIMEK, z pravého křídla se natlačil až před Švančaru a s velkým štěstím zasunul puk mezi gólmanovy betony. Hrůzek sice vytahoval kotouč z branky a chtěl hrát dál, puk byl ale již celým objemem za lajnou – 1:0! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 15. Šimek, 39. Naar (Lang, Perička), 42. Pajer (Idžan), 46. Pajer (Pelda, Matěj Beneš), 52. Naar (Perička, Pajer) – 21. Pětník (Ramik), 23. Haas (Jobánek)


    Mountfield HK: Sajdl (Burda) – Červenka, Boukal, Pinkas, Havlíček, Naar (A), Perička, Pelda – Matěj Beneš, Kašpar (C), Lang, Pajer, Šimek, Novotný, Idžan, Šedivý (A), Pilný, Michal Beneš
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Oceláři Třinec: Švančara (Klimek) – Andrle, Chovaniak (A), Kareš, Ročák, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Šutý, Wardas (C), Haas, Pětník, Geidl, Ullrych, Matěj (A), Ramik, Kozlík, Jobánek
    Trenér: René Mucha

    Rozhodčí: Čáp, Micka – Klouček, Zedníková
    bahis siteleri