Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:4 (3:0, 0:3, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 24.02.2022, 16:30 • Winning Group Arena • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    59:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovská euforie na domácí straně! Domácí střílí pátý gól, ten bude s velkou pravděpodobností vítězný! Střelu Bartese gólman Krátký neudržel a pouze ji vyrazil před sebe. Této skutečnosti využil IVO SEDLÁČEK, jenž neváhal a rovněž z bekhendové strany nasměroval puk do odkryté pravé poloviny brány! Asistence: Sebastian Bartes a Jan Sedláček.
     
    56:31
    Bílí Tygři Liberec B právě vstřelili branku!
    Hosté se dočkali, z velkého tlaku střílí čtvrtý gól a vyrovnávají! Od modré napřáhl ke střele Kovář a PETR GAJDA zdařilou tečí nasměroval kotouč k pravé tyči mimo dosah smutně hledícího Schnattingera. Asistence: Filip Kovář a Lukáš Plos.
     
    55:07
    Mezi kruhy dostal nabito Adam Zajíček. Michael Schnattinger včas zareagoval a střelu k pravé tyči udržel ve výstroji! Výborný zákrok domácího gólmana.
     
    42:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ukázkově provedený protiútok a Kometa znovu vede! Nesim Harmim nezazmatkoval a našel TADEÁŠE HRNČÍŘE. I on zachoval chladnou hlavu a po zpracování vypálil z levého kruhu neomylně do vzdálené šibenice. Asistence: Nesim Harmim a Viktor Nesvadba.
     
    38:54
    Závěr druhé třetiny stráví Kometa v přesilovce, samozřejmě pokud ji nevyužil. Za nedovolené bránění odjíždí na lavici hanby Jan Hampl.
     
    30:10
    Výbornou práci odvedl Jan Sedláček. Domácí kapitán vyrazil na zteč a vymohl si na Petru Gajdovi faul. Hra pokračuje ve čtyřech na obou stranách, následně může trvat přesilovka Komety až 55 sekund.
     
    29:46
    Kometu zachránil od inkasovaného gólu Patrik Fajmon! Jeden z hostujících hokejistů dorážel bekhendem za dezorientovaného Schnattingera, avšak právě Fajmon skvěle zareagoval a puk odpálil do bezpečí kousek před brankovou čárou.
     
    29:15
    Komplikace pro brněnské mužstvo. Jan Holemý byl vyloučen za krosček a to znamená, že má Liberec k dispozici 43 vteřin dlouhou přesilovku 5 na 3.
     
    27:58
    Liberec má šanci dokonat parádní obrat v přesilové hře. V obranném pásmu hrál proti pravidlům Viktor Nesvadba, rozhodčí jej vyloučili na dvě minuty za napadení.
     
    25:30
    Bílí Tygři Liberec B právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Od pravého mantinelu napřáhl kousek za modrou čárou FILIP KOVÁŘ. Kotouč napálil nechytatelně do levého horního růžku, ke gólu výraznou měrou přispělo i břevno. Schnattinger neměl šanci. Asistence: Jan Hampl.
     
    23:31
    Bílí Tygři Liberec B právě vstřelili branku!
    Rozdíl ve skóre už je pouze jednogólový! Mezi betony brankáře propasíroval touš do brány JAKUB ZAJÍČEK. Rozhodčí nejprve rozpažil, ale po konzultaci s kolegy rozhodnutí přehodnotil a ukázal do středového kruhu. Asistence: Lukáš Nezbeda a Adam Měchura.
     
    21:53
    Bílí Tygři Liberec B právě vstřelili branku!
    Přichází snížení! Po propadnutí domácí defenzivy ujížděl po levé straně Filip Kříž. Křižnou střelu vyrazil Schnattinger levým betonem příhodně pro PETRA GAJDU, který střelou po ledě uspěl, brankáři nepomohl ani tygří skok. Asistence: Filip Kříž a Lukáš Plos.
     
    20:01
    Mezi třemi tyčemi liberecké brány evidujeme změnu. Nejistého Štěpána Vopravila nahrazuje Čeněk Krátký, kouč Lobo si od této změny slibuje určitě i nový impulz pro své svěřence.
     
    19:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa střílí gól do šatny, v první třetině zatím těží z minima maximum! Za brankou sebral kotouč ADAM BOLTVAN, vybruslil s hracím předmětem před ní a podél levého Vopařilova betonu jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Sebastian Bartes a Jan Holemý.
     
    17:14
    Skvělý Michael Schnattinger! Jakub Zajíček dostal k pravé tyčce napříč pásmem parádní nahrávku od Měchury, ale na fantasticky se přesunuvšího brankáře nevyzrál ani nadvakrát!
     
    16:40
    Hra v pěti dlouho nevydržela. Menší dvouminutový trest vyfasoval domácí zadák František Němec, když na obranné modré nedovoleně zabránil v pohybu Měchurovi.
     
    15:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče Zachrly odskakují do dvoubrankového vedení! Nahození Jana Sedláčka z velkého úhlu vyrazil Vopravil pouze před sebe. Volný kotouč sebral TADEÁŠ HRNČÍŘ a pohotovou dorážkou dnes podruhé rozvlnil libereckou síť. Asistence: Jan Sedláček.
     
    13:45
    Po roztržce mezi Matějem Lednem a domácím Ivem Sedláčkem sáhl rozhodčí k dvouminutovému trestu pro oba hráče. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    08:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    K radosti fanoušků se vedení ujímá brněnská Kometa! Před bránu nahodil kotouč Matěj Bělohlav a byl to ROBIN RAKUS, kdo zvládl puk nasměrovat za zády bezmocného Vopravila! Skvělé střídání hráčů povolaných z dorostu! Asistence: Matěj Bělohlav a Patrik Fajmon.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Rakus (Bělohlav, Fajmon), 16. Hrnčíř (J. Sedláček), 20. Boltvan (Bartes, Holemý), 43. Hrnčíř (Harmim, Nesvadba), 60. I. Sedláček (Bartes, J. Sedláček) – 22. Gajda (Kříž, Plos), 24. Zajíček (Nezbeda, Měchura), 26. Kovář (Hampl), 57. Gajda (Kovář, Plos)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Grauer, Fajmon, Holemý (A), Ulbricht, J. Sedláček (C), Němec – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, I. Sedláček, Bělohlav, Rakus, Kos, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    Bílí Tygři Liberec: Vopravil (21. Krátký) – Kollert, Starý, Kovář, Hampl, Hladík, Dvořák (A) – Leden, Nezbeda (C), Jansa, Pavlík, Kříž, Jiruš, Měchura (A), Plos, Jenčovský, Zajíček, Gajda.
    Trenér: Richard Lobo

    Rozhodčí: Obadal, Kohoutek – Otáhal, Smetková

    Diváci: 77
    bahis siteleri