Freiburg – Hertha 3:0 (kon.) | Fürth – Kolín nad Rýnem 1:1 (kon.) | Leverkusen – Bielefeld 3:0 (kon.)
Mönchengladbach – Wolfsburg 2:2 (kon.) | Union Berlín – Mohuč 3:1 (kon.) | Frankfurt – Bayern 0:1 (kon.)
konec
Borussia Mönchengladbach
2:2 (1:2)
VfL Wolfsburg
Sobota 26.02.2022, 15:30 • Borussia-Park, Mönchengladbach • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (17:46:10)
     
    Tenhle zápas byl pořádně zajímavý. Wolfsburg díky své perfektní efektivitě uzmul z půdy Mönchengladbachu aspoň bod, byl ve všech statistických ohledem tím horším, méně nebezpečným, a za konečný výsledek se rozhodně zlobit nemůže. Domácí možná budou po zápase řešit hlavně moment z 90. minuty, kdy jim nebyla uznána, zřejmě správně, vítězná branka. A je pravda, že za svou aktivitu by si výhru možná i zasloužili, zkrátka ovšem vsítili jen dva góly.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:14.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Obrovská možnost pro Gladbach, který se snaží stále dopracovat k vítězství a je daleko hladovější. Ale Casteels fantasticky zakročil. Embolo či Binsibajní na něj zkrátka nevyzrál.
     
    90+3
    Gerhardt (WOF) na závěr vypjatého klání inkasoval žlutou kartu. Sudí Reichel má problém všechny aktéry na hrací ploše uklidnit.
     
    90
    Tak nakonec branka nebyla uznána. VAR poradil hlavnímu arbitrovi Reichelovi, aby se podíval na video, a tam uviděl, že bránící Herrmann si pomohl faulem předtím, než jeho spoluhráči podnikli klíčovou gólovou akci. Skóre se tak nemění, skórující Ginter byl hodně rozhořčený.
     
    85
    Aktuální výsledek je asi zcela logickým vyústěním na hřišti. Gladbach si rozhodně prohrát nezasloužil. Wolfsburg musí být za současnou remízu rád, přežil několik opravdu kritických momentů.
     
    82
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tohle je rozhodně zasloužená odměna pro domácí celek. Wolfsburg se bránil jen s vypětím všech sil a nyní už přece kapituloval. Střídající BREEL EMBOLO si naběhl na centr z pravé strany od Pléy a hlavou překonal Casteelse. Asistence: Alassane Pléa.
     
    81
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Stefan Lainer, přichází Patrick Herrmann.
     
    80
    Těsně po svém střídání se okamžitě Embolo dostal do parádní možnosti, ale Casteels znovu odolal. Gladbach navyšuje tlak každou minutou. VfL má v zadních liniích pořádný kus práce.
     
    78
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Max Kruse, přichází Renato Steffen.
     
    78
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Marcus Thuram, přichází Breel Embolo.
     
    77
    Fantazie gólmana Casteelse! Zlikvidoval během krátké chvíle hned tři střelecké pokusy, ten poslední vyslal na něj z vyložené pozice Pléa, ale z blízkosti na něj nevyzrál, zřejmě zamířil jen nad bránu. Gladbach na soupeře tlačí, co to jde, ale zatím bez úspěchu. Předchozí dvě rány vyslali Koné s Ginterem.
     
    76
    Casteels (WPF) uviděl žlutou kartu za zdržování hry.
     
    75
    Binsibajní bránu netrefil. Je ale vidět, že Gladbach vyloučení soupeře dostalo do varu. A Wolfsburg zřejmě bude čelit velkému tlaku.
     
    73
    Uvidíme, jak velkou komplikaci bude pro hosty znamenat tohle oslabení. Rozhodně vůbec ne příznivá zpráva zhruba dvacet minut před koncem tohoto mače.
     
    71
    Tohle je velká nepříjemnost pro Wolfsburg! Červenou kartu totiž vyfasoval Lacroix, který zastavil vyloženou šanci soupeře jen za cenu hry rukou. Do akce musel vstoupit i VAR.
     
    68
    Vlci jsou v obraně stále velmi kompaktní. Gladbach opravdu jen stěží hledá nějaký recept. Čas se přitom domácím krátí a krátí.

    Patrik Sandev

    Branky: 42. Thuram (Pléa), 82. Embolo (Pléa) – 6. Wind (Baku), 33. Bornauw (Philipp)

    Karty:   34. Sommer (MNC), 65. Beyer (MNC) – 37. Philipp (WOF), 37. Baku (WOF), 76. Casteels (WOF), 90+3. Gerhardt (WOF)   71. Lacroix (WOF)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:14.
    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Ginter, Elvedi, Beyer – Lainer (81. Herrmann), Kramer (61. Koné), Neuhaus, Binsibajní – J. Hofmann, Pléa – Thuram (78. Embolo).
    Náhradníci: Sippel – Scally, Embolo, Netz, Herrmann, Noss, Bénes, Bennetts, Koné.

    Trenér: Hütter

    VfL Wolfsburg: Casteels – Lacroix, Bornauw, Brooks – Baku (58. Mbabu), Arnold, Vranckx (58. X. Schlager), Roussillon – Philipp (46. Gerhardt), M. Kruse (78. Steffen) – Wind.
    Náhradníci: Pervan – Waldschmidt, X. Schlager, Lukebakio, Mbabu, F. Nmecha, Gerhardt, Białek, Steffen.

    Trenér: Kohfeldt

    Rozhodčí: Reichel – Bandurski, Blos
    bahis siteleri