NY Rangers – St. Louis 5:3 (kon.) | Toronto – Buffalo 1:5 (kon.) | Dallas – Los Angeles 4:3 (kon.)
Seattle – Nashville 4:3 (kon.)
konec
Seattle Kraken
4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
Nashville Predators
Čtvrtek 03.03.2022, 04:25 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:19 Colin BLACKWELL - 4:3
     
    43:19
    Seattle právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují v oslabení a jdou do vedení 4:3! Obrovskou žízeň po gólu ukázal COLIN BLACKWELL, který za spolupráce Gourda vybojoval kotouč a pak na třikrát dotlačil kotouč za Sarose, který dostal jen malou pomoc od svých obránců. Asistence: Yanni Gourde.
    34:36 Matt DUCHENE - 3:3
     
    34:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators jsou zpět ve hře, je vyrovnáno na 3:3! Hosté nahodili puk do pásma a pak se jim ho povedlo u mantinelu vybojovat. Prvotní střelu Fabbra tečoval Tolvanen. Branku sice netrefil, ale kotouč se pak odrazil příhodně pro MATTA DUCHENA, který měl před sebou prázdnou branku, kterou už nemohl minout. Asistence: Eeli Tolvanen, Dante Fabbro.
    30:02 Yanni GOURDE - 3:2
     
    30:02
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken jsou nezastavitelní a bleskově otáčí skóre zápasu na 3:2! Blackwell předložil kotouč bekhendem pro YANNIHO GOURDA, který z mezikruží rychlou střelou zápěstím překonal Sarose. Asistence: Colin Blackwell, Vince Dunn.
    28:58 Calle JÄRNKROK - 2:2
     
    28:58
    Seattle právě vstřelil branku!
    S góly se nám roztrhl pytel a rázem je vyrovnáno! Seattle už dnes poněkolikáté získal kotouč v útočném pásmu a teď už konečně tuto chybu soupeře dokázal využít. Eberle našel před brankou CALLEHO JÄRNKROKA, který tváří v tvář překonal finského brankáře Nashvillu. Asistence: Jordan Eberle, Morgan Geekie.
    27:23 Alexander WENNBERG - 1:2
     
    27:23
    Seattle právě vstřelil branku!
    Po 21 sekundách od druhého gólu Nashvillu je to zase pouze o gól, prosazují se také domácí! Seattle se dostal do situace dva na jednoho, Johansson dokázal okolo obránce přihrát bekhendem ALEXANDERU WENNBERGOVI, a ten střelou pod břevno z blízka překonal přesunujícího se Sarose. Asistence: Marcus Johansson, Kole Lind.
    26:54 Matt DUCHENE - 0:2
     
    26:54
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté využívají první přesilovku v utkání a zvyšují své vedení na 2:0! Nashville nepředvedl typickou přesilovkovou kombinaci. MATT DUCHENE převzal od Josiho kotouč a hned vypálil. Driedgera překonal přesnou střelou na vyrážečku do horní části branky. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen.
    13:13 Philip TOMASINO - 0:1
     
    13:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators sice nebyli na začátku utkání moc výrazní, ale nyní otevírají skóre! Dobrou práci za brankou odvedl Josi a puk poté před branku poslal McCarron. Tam byl připravený PHILIP TOMASINO, který z blízka procpal puk za Driedgera. Asistence: Michael McCarron, Roman Josi.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 28. Wennberg (Marcus Johansson, Lind), 29. Järnkrok (Jordan Eberle, Geekie), 31. Gourde (Blackwell, Vince Dunn), 44. Blackwell (Gourde) – 14. Tomasino (McCarron, Josi), 27. Duchene (Josi, Johansen), 35. Duchene (Tolvanen, Fabbro)


    Seattle Kraken: Driedger (Grubauer) – Soucy, Giordano (C), A. Larsson (A), Oleksiak, Lauzon, Vince Dunn – Jordan Eberle, Järnkrok, Geekie – Blackwell, Gourde, Appleton – Donskoi, Sheahan, Donato – Lind, Wennberg, Marcus Johansson.
    Trenér: Hakstol

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Fabbro, Josi (C), Benning, Ekholm (A), P. Myers, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund (A), F. Forsberg – Kunin, Johansen, Jeannot – Luff, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Tolvanen.
    Trenér: Hynes

    Rozhodčí: Pochmara, Walsh – Mills, Rody
    bahis siteleri