K. Vary – Sparta 1:4 (kon.) | Vítkovice – Motor ČB 4:3 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 3:2 (kon.)
Kladno – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Zlín – Plzeň 3:2 (1:0 po s.n.) | Liberec – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Litvínov 3:0 (kon.)
po s.n. (1:0)
Berani Zlín
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 04.03.2022, 18:00 • Zimní stadion Luďka Čajky - Zlín • Tipsport extraliga • 58. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zdeněk OKÁL - 3:2
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Berani Zlín.
    Autorem vítězné branky je ZDENĚK OKÁL.
     
    64:22
    Bedřich Köhler míjí prázdnou klec o několik milimetrů!
     
    63:56
    Miroslav Svoboda odjíždí z branky, Plzeň hraje 5 na 3!
     
    Oddechový čas si tentokrát bere Plzeň, kterou čeká přesilovka 4 na 3!
     
    62:27
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ondřej Němec – 2 min., podrážení).

    Ondřej Němec zatáhl za záchranou brzdu a zastavil samostatný únik Martinše Dzierkalse.
     
    58:34
    Berani si berou timeout!
     
    58:34
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Sebastíán Malát – 2 min., podrážení).
     
    58:12
    Berani mohli rozhodnout! Nejdříve přišel faul na modré čáře, následně se domácí ještě hnali do přečíslení 3 na 1, zakončoval Darek Hejcman. Ševci jsou dále na puku a čerpají výhodu 6 na 5!
     
    55:36
    Pavel Makarenko a jeho tutovka! Ševci se hnali do přečíslení 2 na 1, Vojtěch Riedl předal právě na ruského chasníka, ten zpracoval v brankovišti, šel Svobodovi do protipohybu, s tímto backhandem si však beton brankáře v bílém poradil!
     
    54:20
    Daniel Huf není jen výborný brankář ale zároveň zdatný akrobat. Tentokrát se natáhl k pravé tyči a tělem zastavit vyloženou šanci!
    46:21 Pavel KUBIŠ - 2:2
     
    46:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Světe div se, začínáme od znovu! PAVEL KUBIŠ si dobře najel za obranu, dostal šikovný pas od Martina Novotného, ze vzduchu jej zpracoval a zvláštním dloubákem jej dopravil z a překvapeného Svobodu. Na zlínském zimáku vypukla čirá radost, je vyrovnáno – 2:2! Asistence: Martin Novotný a Matyáš Hamrlík.
     
    Pavel Sedláček je definitivně potvrzen jako střelec branky na 1:2!
    45:31 Pavel SEDLÁČEK - 1:2
     
    45:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    No a z ničeho nic je sníženo! Pavel Makarenko opět elegantně zavezl kotouč do pásma a předal jej na PAVLA SEDLÁČKA. Zlínský defenzivní centr vypálil, kotouč se bůh ví od koho odrazil mezi Svobodovy betony a končí v síti! Je klidně možné, že gól nakonec bude připsán Pavlu Makarenkovi, který kus černé gumy asi lízl. Podstatné však je, že stav je 1:2 a Berani jsou znovu ve hře. Asistence Pavel Makarenko a Radek Veselý.
     
    43:25
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Filip Suchý – 2 min., sekání).
    41:11 Michal BULÍŘ - 0:2
     
    41:11
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Takhle to dopadá když dáte prostor MICHALU BULÍŘOVI..... Plzeňský ostrostřelec dostal kotouč od Petera Čerešňáka na pravý kruh, tam si jej srovnal, pečlivě zamířil a vyslal nechytatelnou raketu směr Daniel Huf. A rána to byla skutečně výstavní! Puk vymetl "víko" zlínské klece, vyhnal všechny ubytované pavouky a zaplul do sítě. Po dlouhé době se dočkáváme branky, Škodovka odskakuje na příznivějších 2:0! Asistence: Peter Čerešňák.
     
    40:44
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Patriks Zabusovs – 2 min., sekání).
     
    38:53
    Daniel Huf králem situace! Mladý brankář ve žlutomodré nejdříve vyrazil, ač neudržel Thorellův pokus, aby následně vyřešil dorážky. Poté ještě přišla velmi nebezpečná střela Vojtěcha Budíka od modré, tu Huf zpacifikoval velmi elegantním zákrokem lapačkou.
     
    37:37
    A další tutovka, tentokrát na straně druhé! Štěpán Fryšara si počkal u střídaček, vychytal ideální okamžik, předal na Antonína Honejska, ten proskočil obranou a vyzval v souboji jeden na jednoho Miroslava Svobodu, který se však střelou mezi betony nenechal zaskočit.
     
    36:08
    Jan Dufek pelášil na Hufa! Nakonec se ukázalo že skutečně bude nejrychlejší, neměl však moc manévrovacího prostoru, brankář s číslem 57 zmenšil střelecký úhel, nenechal se rozhodit sebevědomým nápřahem a Dufka poslal i s pukem mimo své pracoviště, konkrétně do rohu.
     
    29:27
    Martinš Dzierkals – Michal Bulíř a obrovská šance nejproduktivnějšího Indiána z bezprostřední blízkosti. Huf kryje.
     
    29:10
    Pavel Sedláček za obranou v obrovské šanci pro změnu na straně Zlína! Zdálo se, že beraní centr byl v samostatném úniku zahákován, vylučovat se však nebude.
     
    28:17
    Střídání Martinše Dzierkalse! Lotyšský reprezentant se hned dvakrát dostal do vyložené šance, ta v pořadí druhá po fenomenální přihrávce Dominika Graňáka patřila do kategorie tutových. Vše řeší Daniel Huf! Za zmínku stojí ještě velká příležitost Petra Kodýdka, která byla na pořadu teprve před malou chvílí, i tehdy se vyznamenal brankář Ševců.
     
    26:25
    Tak pozor, Ludwig Blomstrand se po střetu s Pavlem Sedláčkem stále nezvedá! Těžko říci, která část těla je tou postiženou, každopádně švédský bomber nevypadá vůbec dobře!
     
    13:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Petr Kodýtek – 2 min., porušení postupu vhazování).
     
    08:19
    Plzeň v další příležitosti! Západočeši uzamkli soupeře v pásmu, Lukáš Kaňák si udělal ofenzivní výlet aby následně narýsoval nádherný pas směr Michal Bulíř! Ten však kotouč netrefil přesně a žlutomodrý brankář zasahovat nemusí.
     
    04:09
    Zdeněk Okál mohl vyrovnat! Známý zlínský bojovník se hnal do přečíslení, nejdříve chtěl nahrávat, následně vypálil, puk byl sražen, Okál si jej však znovu našel a z bezprostřední blízkosti prověřil Miroslava Svobodu. Ten se vyznamenal a udržel kus černé gumy v náručí.
    03:36 Vojtěch BUDÍK - 0:1
     
    03:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    VOJTĚCH BUDÍK a jeho krasojízda! Mladý obránce nabral puk na modré, projel se celým pásmem, z Jiřího Suhrady si udělal cvičný kužel, dojel až k Danielu Hufovi a další elegantní kličkou překonal i jej. Plzeň velmi rychle vede 1:0 a dělá první krok k splnění dnešního cíle – urvat důležité body! Asistence: Petr Kodýtek a Jan Dufek.
     
    Start utkání se nám o půl hodinku posune, hostující Plzeň má zdá se problémy s dopravou a do Baťova města dorazí později.

    Úvodní buly tedy bude nově vhozeno až v 18:00!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 46. P. Sedláček (Makarenko, R. Veselý), 47. Kubiš (M. Novotný, Hamrlík), rozh. náj. Okál – 4. Budík (Kodýtek, J. Dufek), 42. Bulíř (Čerešňák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Michal Bulíř (PLZ)
    0:0   Bedřich Köhler (ZLN)
    2. série:
    0:0   Petr Kodýtek (PLZ)
    0:0   Antonín Honejsek (ZLN)
    3. série:
    0:0   Filip Suchý (PLZ)
    0:0   Pavel Kubiš (ZLN)
    4. série:
    0:0   Adam Dvořák (PLZ)
    1:0   Zdeněk Okál (ZLN)
    5. série:
    1:0   Vojtěch Budík (PLZ)


    Berani Zlín: Huf (Šarman) – M. Novotný, Riedl, O. Němec, Talafa, Suhrada, Hamrlík, Kunst – Zabusovs, R. Veselý, Honejsek – D. Luža, Hejcman, Köhler – Okál, Makarenko, P. Sedláček – Fryšara, Chludil, Kubiš.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Škoda Plzeň: Miroslav Svoboda (Pavlát) – Kaňák, Čerešňák, Graňák, Kvasnička, Budík, Hamšík – Suchý, Kodýtek, Schleiss – M. Lang, Bulíř, Dzierkals – Blomstrand, G. Thorell, F. Přikryl – J. Dufek, Malát, Dvořák.
    Trenér: Václav Baďouček

    Rozhodčí: Jeřábek, Vrba – Ganger, Rampír
    bahis siteleri