Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:2 (0:2, 1:0, 1:0 - 1:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 05.03.2022, 01:08 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:14 Andrej SVEČNIKOV - 3:2
     
    63:14
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hurikáni nabídnutou přesilovou hru přetavili v gól, berou tedy bonusový bod navíc! Aho nabil do pravého kruhu Teräväinenovi, jehož ránu vyrazil DeSmith před sebe přímo na hokejku ANDREJE SVEČNIKOVA. Ruský útočník si věděl rady, pohotovou dorážkou nasměroval puk do pravého horního rohu. Asistence: Teuvo Teräväinen a Sebastian Aho.
    49:48 Jordan STAAL - 2:2
     
    49:48
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tolik šancí domácí neproměnili, aby nakonec vyrovnali ze zdánlivě nenápadné situace! Bear nahodil od modré spíše pod tlakem a byl to JORDAN STAAL, kdo šikovně ztečoval touš mimo dosah DeSmitha k pravé tyčce, připsal si tak dvou druhou trefu v zápase. Asistence: Ethan Bear.
    24:20 Jordan STAAL - 1:2
     
    24:20
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se dočkali, výsledkem zvýšeného tlaku je kontaktní gól, byť hodně šťastný! Fast nasměroval kotouč do brankoviště. Doputoval až k Niederreiterovi, jenž orazítkoval pravou tyčku a hrací předmět se následně šťastně odrazil k JORDANU STAALOVI, domácí kapitán propálil dvoučlennou obrannou zeď před brankovou čárou. DeSmith zůstal úplně ze hry. Asistence: Nino Niederreiter.
    13:53 Sidney CROSBY - 0:2
     
    13:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Jak je to jednoduché! Krásná, rychlá akce a hosté disponují dvoubrankovým náskokem! Rust na dlouhou hokejku prodloužil po levé straně puk na Guentzela, jenž si počkal na ideální okamžik a kolem těla padajícího Skjeie přihrál před bránu SIDNEYMU CROSBYMU, kapitán Pens v pokleku vypálil nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Jake Guentzel a Bryan Rust.
    04:28 Jake GUENTZEL - 0:1
     
    04:28
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Důležitý první gól střílí Tučňáci z Pittsburghu! Podstatným momentem byla už skutečnost, že Nečas nedokázal vyhodit z obranného pásma. Hosté mohli pokračovat v útočení a ve finále akce Pettersson parádní střílenou nahrávkou oslovil u levé tyče stojícího JAKEA GUENTZELA, jenž nasměroval touš do odkryté brány. Asistence: Marcus Pettersson a Sidney Crosby.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 25. J. Staal (Niederreiter), 50. J. Staal (Bear), 64. A. Svečnikov (T. Teräväinen, Aho) – 5. Guentzel (M. Pettersson, Crosby), 14. Crosby (Guentzel, Rust)


    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – Bear, Slavin (A), Pesce, Skjei, Chatfield, Cole – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – M. Nečas, Trocheck, Kotkaniemi – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Lorentz, Jarvis, Martinook (A).
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Pittsburgh Penguins: DeSmith (Jarry) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Friedman – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, B. McGinn – D. Simon, Boyle, Aston-Reese.
    Trenér: Mike Sullivan

    Rozhodčí: Rehman, Hebert – Kovachik, Fournier

    Diváci: 19 023
    bahis siteleri