Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
8:5 (2:0, 2:3, 4:2)
Ottawa Senators
Sobota 05.03.2022, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:26 Dysin MAYO - 8:5
     
    56:26
    Arizona právě vstřelila branku!
    Keller se na modré čáře efektní kličkou uvolnil a přesným pasem našel z druhé vlny najíždějícího DYSINA MAYA, jenž si svou střelu dlouho chystal a vymetl horní roh branky. Druhou asistenci si připsal Nick Schmaltz, pro kterého to je sedmý bod v dnešním utkání. Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.
    54:53 Shayne GOSTISBEHERE - 7:5
     
    54:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Teď už jsou Kojoti velice blízko dvěma bodům. Nick Schmaltz svou další skvělou přihrávkou našel v mezikruží volného SHAYNEA GOSTISBEHERA, který střelou zápěstím překonal Murrayho. Asistence: Nick Schmaltz.
    46:57 Lawson CROUSE - 6:5
     
    46:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona využívá přesilovku a bere si vedení zpět. Keller z levého kruhu poslal puk přes osu na volného LAWSONA CROUSE, Murray se proti jeho střele nestihl přesunout a puk končí v síti. Asistence: Clayton Keller, Nick Schmaltz.
    44:07 Clayton KELLER - 5:5
     
    44:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Murrayho za brankou, gólman Ottawy se nechal obrat o puk Nickem Schmaltzem, jenž ho předložil před branku a CLAYTON KELLER se do úplně odkryté svatyně nemýlil. Asistence: Nick Schmaltz.
    41:55 Nick PAUL - 4:5
     
    41:55
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak nejen vyrovnání, už i regulérní obrat je dokonán. Holden poslal puk do vřavy před brankovištěm, kde se nejlépe zorientoval NICK PAUL a uklidil puk sítě. Asistence: Nick Holden, Zachary Sanford.
    40:56 Alex FORMENTON - 4:4
     
    40:56
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vyrovnání je dokonáno. Ottawa střílí již čtvrtou branku v řadě. Střílenou přihrávku Tima Stützleho usměrnil do branky ALEX FORMENTON. Asistence: Tim Stützle, Adam Gaudette.
    36:06 Parker KELLY - 4:3
     
    36:06
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neskutečná pasáž v podání Senátorů, kteří se během chvíle dostali na dostřel jedné branky. Connor Brown našel na levém kruhu PARKERA KELLYHO, který střelou z první překonal Wedgewooda. Asistence: Connor Brown, Thomas Chabot.
    35:11 Josh NORRIS - 4:2
     
    35:11
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa využívá přesilovku. Chabot od modré čáry nabil na pravý kruh, odkud vyslal nechytatelnou dělovku k tyči JOSH NORRIS. Asistence: Thomas Chabot, Tim Stützle.
    33:54 Parker KELLY - 4:1
     
    33:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Přichází rychlá gólová odpověď Senátorů. Nenápadná střela PARKERA KELLYHO z levého mantinelu propadla Wedgewoodovi mezi betony, na tuhle situaci nebude domácí gólman vzpomínat v dobrém, střela to byla chytatelná. Asistence: Thomas Chabot, Nikita Zajcev.
    32:35 Matias MACCELLI - 4:0
     
    32:35
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kesselovu střelu z levého kruhu dokázal ještě Murray vyrazit, na následnou dorážku MATIASE MACCELIHO byl však krátký. Mladý útočník si natáhl puk na bekhend a mezi nohy gólmana vstřelil svůj první gól v NHL. Asistence: Phil Kessel.
    22:50 Nick SCHMALTZ - 3:0
     
    22:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Obrovských zmatků v rozehrávce Sens využil NICH SCHMALTZ, který se na pravém kruhu zmocnil kotouče, vykoupal Murrayho a zavěsil do sítě. Bez asistence.
    13:53 Clayton KELLER - 2:0
     
    13:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti jsou aktivnější a zaslouženě vedou 2:0. Gostisbeherova tvrdá rána příklepem z horní části levého kruhu trefila hokejku CLAYTONA KELLERA, od níž se puk odrazil do tyče, pohotový forvard ale neváhal a puk doklepl do branky. Asistence: Shayne Gostisbehere, Nick Schmaltz.
    04:10 Nick SCHMALTZ - 1:0
     
    04:10
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká využitá přesilovka! Schmaltz vyhrál buly a poslal puk na modrou čáru, odkud střílel Shayne Gostisbehere. Jeho střela se zastavila ve slotu o jednoho z obránců a volný kotouč zametl do sítě NICK SCHMALTZ. Asistence: Shayne Gostisbehere.

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 5. N. Schmaltz (Gostisbehere), 14. Keller (Gostisbehere, N. Schmaltz), 23. N. Schmaltz, 33. Maccelli (Kessel), 45. Keller (N. Schmaltz), 47. Crouse (Keller, N. Schmaltz), 55. Gostisbehere (N. Schmaltz), 57. Mayo (Keller, N. Schmaltz) – 34. P. Kelly (Chabot, N. Zajcev), 36. Norris (Chabot, Stützle), 37. P. Kelly (C. Brown, Chabot), 41. Formenton (Stützle, Gaudette), 42. N. Paul (Holden, Sanford)


    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Chychrun (A), Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk, Maccelli – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Crouse, Ch. Fischer, Roussel.
    Trenér: André Tourigny

    Ottawa Senators: M. Murray (A. Forsberg) – N. Zajcev, Chabot (A), Zub, Holden, J. Brown, Brännström – Sanford, Norris, B. Tkachuk – C. Brown, Stützle, Formenton – Gaudette, Colin White, N. Paul (A) – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Walsh – Suchánek, Hunt.

    Diváci: 11810
    bahis siteleri