Tampa – Detroit 3:1 (kon.) | NY Rangers – New Jersey 3:1 (kon.) | Columbus – Los Angeles 3:4 (po pr.)
Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Buffalo – Minnesota 5:4 (kon.) | Winnipeg – Dallas 3:4 (po pr.)
Anaheim – Vegas 4:5 (kon.) | NY Islanders – St. Louis 2:1 (kon.) | Philadelphia – Chicago 4:3 (kon.)
Arizona – Ottawa 8:5 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:3, 1:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Sobota 05.03.2022, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    56:33
    Málem jsme viděli pátou branku i na druhé straně! Do slotu si vybruslil Adam Měchura, který následně vypustil táhlou střelu, která skončila až na levé tyči Schnattingerovy klece. Puk se následně odrazil k jeho zádům a dlouho jej neměl pod kontrolou. Ani jedna z dorážek Tygrů však nepřinesla branku.
     
    53:44
    Obrovský závar před brněnskou klecí! Gajda odvezl pozornost na sebe k levému mantinelu, čímž udělal prostor pro Šedivého na pravém kruhu. Tomu také nahrál a Šedivý vypálil, ale musel si puk srovnat a Schnattinger se tak stihl bez problému přesunout a následně i zasáhnout. Kotouč však vyrazil pouze před sebe a v nepřehledné situaci nebylo daleko od srovnání.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Malý – 2 min., krosček).
     
    48:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovku! ADAM MĚCHURA dostal pas zpoza brány od Nezbedy a následně ukázkově vymetl horní roh Schnattingerovy brány. Asistence: Lukáš Nezbeda.
     
    46:31
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Hrnčíř – 2 min., podrážení).
     
    42:10
    Jansa od levého kruhu nahrával přes osu na volného Zajíčka, Schnattinger se však dokázal na poslední chvíli přesunout a zasáhnout!
     
    38:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu rychlou odpověď! ADAM MĚCHURA dostal u levého mantinelu kotouč od Nezbedy, následně obkroužil brněnskou klec a střelou z otočky mezi betony Schnattingera snížil stav utkání. Asistence: Lukáš Nezbeda, Jakub Hladík.
     
    37:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Po velkém tlaku domácích přichází chyba v jejich defenzivě, kterou zužitkoval po samostatném úniku EDUARD ŠALÉ, jenž proměnil svůj nájezd střelou mezi betony. Asistence: Ivo Sedláček, Adam Boltvan.
     
    34:03
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (J. Sedláček – 2 min., držení).
     
    32:48
    Gajda vyslal po pravém mantinelu do šance Zajíčka, který se prosmýkl až před brněnského gólmana, avšak jeho pokus těsně minul pravou tyč jeho klece!
     
    29:44
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Boltvan – 2 min., hákování).
     
    25:45
    Po křižném pasu od Kováře na pravý kruh velmi tvrdě vypálil z první Nezbeda, po jehož střele zvonila tyč!
     
    23:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zaváhání v liberecké defenzivě Kometa potrestala. NESIM HARMIM zavěsil po zisku kotouče do horního rohu domácí branky. Asistence: Adam Boltvan.
     
    20:50
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., hrubost).
     
    20:35
    Vysokou rychlost nabrali Měchura s Jirušem, dojeli až do útočného pásma, kde první jmenovaný nahrával přes brněnského beka na Jiruše. Ten zakončoval hned dvakrát, ale ani jeden jeho pokus neskončil za Schnattingerem.
     
    17:50
    Cikhart málem využil zaváhání hostujícího brankáře Schnattingera, který nezadržel kotouč, ale Cikhart do puku pouze dloubl a ten tak nemohl doklouzat až za brněnského brankáře.
     
    15:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa právě udeřila v oslabení! Do úniku dva na jednoho se dostal JAKUB MALÝ, který překonal Krále střelou mezi ruku a tělo. Asistence: Eduard Šalé, Jan Holemý.
     
    15:27
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Bartes – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    12:23
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Pavlík bude chtít objet branku, ale poslal kotouč na LUKÁŠE PLOSE, který vyrovnal. Asistence: Šimon Pavlík, Mikuláš Jenčovský.
     
    10:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa jde do vedení! V přečíslení dva na jednoho unikal ADAM BOLTVAN spolu s Jakubem Malým a první jmenovaný zavěsil do horního rohu liberecké branky. Asistence: Jakub Malý, Nesim Harmim.
     
    08:15
    Jakub Šedivý dostal na pravém kruhu křižný pas téměř na hranici brankové čáry, ale k jeho pokusu se stihl brněnská gólman přesunout.
     
    07:35
    Jansa dostal na útočné modré čáře dlouhou nahrávku až z obranného pásma a jel téměř sám na Schnattingera, avšak nedokázal plnohodnotně zakončit, jelikož byl obtěžován brněnskou obranou.
     
    06:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    A máme tu rychlé vyrovnání! Po dobře sehrané akci a výměně kotouče Eduarda Šalé s Janem Sedláčkem na pravém kruhu se u levého kruhu dostal ke kotouči IVO SEDLÁČEK. Asistence: Jan Sedláček, Eduard Šalé.
     
    04:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Střela Hampla od levého mantinelu si našla cestu až k brance hostí. Puk následně uklidil do brněnské klece JAKUB ZAJÍČEK. Asistence: Petr Gajda, Jan Hampl.

    Jan Kordík

    Branky a nahrávky: 5. Zajíček (Gajda, Hampl), 13. Plos (Pavlík, Jenčovský), 39. Měchura (Nezbeda, Hladík), 49. Měchura (Nezbeda) – 7. Sedláček (Sedláček, Šalé), 11. Boltvan (Malý, Harmim), 16. Malý (Šalé, Holemý), 24. Harmim (Boltvan), 38. Šalé (Sedláček, Boltvan)


    Bílí Tygři Liberec: Král (Vopravil) – Hampl, Šedivý, Kovář, Hladík, Dvořák (A), F. Patzelt – Nezbeda (C), Jansa, Pavlík, Kříž, Jiruš, Měchura (A), Plos, Cikhart, Jenčovský, Zajíček, Gajda.
    Trenér: Richard Lobo

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Holemý, Ulbricht, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Horký, Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, I. Sedláček, Bělohlav, Malý (A), Pigl, Boltvan, Nesvadba, Harmim.
    Trenér: Jan Zachrla

    Rozhodčí: Úlehla, Pilný – Kis, Bohuněk
    bahis siteleri