Malajsie – Írán 3:7 (kon.) | Kyrgyzstán – Singapur 15:0 (kon.)
konec
Malajsie
3:7 (2:2, 1:2, 0:3)
Írán
Pondělí 07.03.2022, 12:00 • Biškek, Gorodskoy Katok • Mistrovství světa - IV. Divize
Partner:
     
    Já se s Vámi loučím, přeji krásné odpoledne a užijte si ho třeba ve společnosti našeho webu. Děkuji za pozornost a těším se na další přenosy. (14:14:19)
     
    Celkový výsledek 7:3 pro Írán. Dlouho to ovšem bylo vyrovnané. Zápas se lámal ve druhé periodě, gól na 4:3 Íránu v poslední vteřině, jakoby dodal dodatečnou energii pro třetí periodu. Tam už Írán udělal z vyrovnaného duelu duel vítězný. Byl lepší, lépe kombinoval, nenechal soupeře chodit do brejků. Využil chyby, byl důsledný před brankou, dorazil kotouče za Chowa a zaslouženě dnes bere tři body. V tabulce se tak posouvá na první místo, alespoň do odpoledne, kdy hraje Kyrgyzstán, který ho může opět předehnat. Blízkovýchodní země si navíc vylepšila skóre, má ho nyní kladné – 22:20. Zápasy má všechny odehrané a nyní bude čekat, co soupeři. Írán končí turnaj se třemi výhrami a 1 prohrou, kdy nestačil právě na silný a domácí Kyrgyzstán.
     
    Íránští mohutně slaví. Skáčou, ruce kolem ramen a ve středním kruhu hopsají radostí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Írán znovu v útoku, ani na konci nemá dost a chce stále útočit. Malajsie už ví, že toto je ztracené. Írán si užívá slávu.
     
    59:02
    Valná hromada hráčů před Chowem. Sudí puk nevidí, je totiž na jeho vzdálenější straně, Chow ho sice nedrží, ale rozhodčí píská a přerušuje hru.
     
    58:53
    Boj o puk ve středním pásmu.
     
    57:24
    Írán tímto gólem definitivně pohřbil šance Malajsie na body v tomto utkání.
    57:24 Amir HEIDARI - 3:7
     
    57:24
    Írán právě vstřelil branku!
    Autorem branky je AMIR HEIDARI. Střela ze slotu, Chow nepodržel kotouč, dorážka a gól Íránu. Asistence: Jalal Keyhanfar.
     
    57:10
    Írán ale těží ze skvělého bruslení a nedává protivníkovi naději na vyrovnání.
     
    56:25
    Malajsie se nevzdává! Dokáže to ještě srovnat?
     
    55:58
    Domácí v tlaku.
     
    55:29
    Malajští ještě zvyšují nasazení, agresivitu a snahu. Uvidíme, jestli zápas ještě zdramatizují
     
    53:55
    Krásná akce domácího hráče, natáhl a pálil, ovšem Mahdavi udržel koncentraci a puk absorboval.
     
    53:37
    Vyloučení v týmu Írán (Mehraban – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě).
    52:12 Amin KOHEREI - 3:6
     
    52:12
    Írán právě vstřelil branku!
    Autorem branky je AMIN KOREHEI. Asistence: Jalal Keyhanfar, Arsha Ghafoori. Puk se dostal přihrávkou na modrou, obránce pálí a puk výtečně a duchapřítomně tečuje hráč na levé straně branky. Černý knedlík tak procedil ještě u první tyčky brankáře Chowa.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 2. Aisar, 16. Mohammad (Versluis, Goh), 23. Zul – 12. Korehei (Ghafoori, Moghadasi), 17. Aghamohammadi (Ghorbani), 25. Ghorbani, 40. Bagheri (Ghorbani), 45. Houshidari (Keyhanfar), 53. Koherei (Keyhanfar, Ghafoori), 58. Heidari (Keyhanfar)


    Malajsie: Chow (Haikal) – Prakash, Goh, Shaharudin, Raja, Shahabuddin – H. Mohammad, A. Versluis, D. Versluis – Azhar, Aiman, Muhammad – Muhd, N.H. Mohammad – Ong, CH.E.A. Goh, J.H. Low
    Trenér: Tan Khia Peng

    Írán: Hassanzadeh (Mahdáví) – Houshidari, Bahri, Ghafoori, Ghorbani, Dehghani, Mahdiyoun, Abdollahi, Poorhashemi – Mehraban, Keyhanfar, Aghamohammadi – Korehei, Bagheri, Moghadasi – Ghahar, Sheikhjafari, Heidari
    Trenér: Kaveh Sedghi

    Rozhodčí: Suslov – Jadrišniko, Abdykalykov
    bahis siteleri