Liberec – Vítkovice 6:1 (kon.) | Mountfield HK – Motor ČB 2:1 (po pr.) | K. Vary – Litvínov 3:1 (kon.)
Olomouc – Kometa Brno 2:0 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:3 (po pr.)
Zlín – Pardubice 0:3 (kon.)
po prodl.
BK Mladá Boleslav
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 08.03.2022, 17:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga • 60. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:08 Patrik HREHORČÁK - 2:3
     
    64:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    PATRIK HREHORČÁK v prodloužení udělil Bruslařům lekci z produktivity. Kotouč zavěsil do horní části branky. Asistence: Petr Vrána.
    38:30 Ondřej KOVAŘČÍK - 2:2
     
    38:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři jeli vpřed ve dvou a u levého kruhu se ONDŘEJ KOVAŘČÍK rozhodoval, zda bude střílet, nebo přihrávat. Zvolil to první a úspěšně prostřelil Jana Růžičku. Je vyrovnáno! Asistence: Miloš Roman, Marek Mazanec.
    25:29 Vladimír DRAVECKÝ - 2:1
     
    25:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce se domácím nepovedla, navíc ujeli dva Oceláři, z nichž VLADIMÍR DRAVECKÝ najížděl po pravé straně a ze střední vzdálenosti prostřelil Gašpera Krošelje mezi betonem a lapačkou. Oceláři se tak dočkali kýženého snížení. Asistence: David Kofroň.
    20:07 David ŠŤASTNÝ - 2:0
     
    20:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tam, kde první třetina končila, druhá začíná. Bruslaři se s tím nepárali a puku se hned po buly ve středu kluziště chopil DAVID ŠŤASTNÝ, jenž se přiblížil k levému kruhu a nekompromisní tvrdou střelou trefil díru v postoji Marka Mazance. Asistence: David Moravec.
    19:01 Jan STRÁNSKÝ - 1:0
     
    19:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tu úvodní gól a zároveň gól do šatny. Hra se dostala před Mazance, na kterého si přišel JAN STRÁNSKÝ poté, kdy sebral soupeři připravujícího rozehrávku puk. Pak brankáři od bližšího kraje pravého kruhu pověsil puk do horní části brány. Nechytatelné. Bez asistence.
    Marken.cz

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 20. J. Stránský, 21. D. Šťastný (D. Moravec) – 26. Dravecký (Kofroň), 39. O. Kovařčík (Miloš Roman, Marek Mazanec), 65. Hrehorčák (P. Vrána)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (34. J. Růžička) – D. Moravec, Ševc (C), Pavel Pýcha, Pláněk (A), Lintuniemi, Fillman, Jánošík – Adam Raška I, Kotala, D. Šťastný – O. Flynn, O. Najman, P. Kousal – Lunter, Fořt, Kelemen – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský (A).
    Trenér: Radim Rulík

    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, Zahradníček – Svačina, P. Vrána (C), Bakoš – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Hrehorčák, Miloš Roman, Chmielewski – Kofroň, Dravecký (A).
    Trenér: Václav Varaďa

    Rozhodčí: Svoboda, Micka – Kajínek, Axman

    Diváci: 1589
    bahis siteleri