HC Slovan – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Nové Zámky 3:1 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 4:3 (kon.)
Zvolen – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Košice – Spišská N. Ves 4:3 (po pr.) | Prešov – Michalovce 3:2 (1:0 po s.n.)
po prodl.
HC Košice
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Úterý 08.03.2022, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:55
    Košice dali gól!
    Hrdinom večera sa stáva PAVOL KLHŮFEK. Ten vypálil päť sekúnd pred koncom a jeho tvrdá rana skončila v sieti Suráka. Asistencie: Luc Snuggerud, Allan McPherson.
     
    45:03
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Stáva sa to, v čo Spišiaci pred 36. minútou snáď ani len nedúfali. Rysy zo Spiša vyrovnávajú na 3:3, o čo sa postaral DANTE SALITURO. Asistencie: Otto Nieminen, Filip Vrábeľ.
     
    37:59
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Tak sa na to pozrime. Hoci hostia počas doterajšieho priebehu veľa neukázali, dostávajú sa na dostrel Košíc. Po nastrelení nemal Košarišťan puk pod kontrolou, čo zúročil OTTO NIEMINEN. Asistencie: Jérémy Oulelet-Beaudry, Dávid Romaňák.
     
    36:00
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Nádherný gól MATICA PODLIPNIKA. Ten si puk potiahol do lepšej palebnej pozície a strelou k žrdi nedal Košarišťanovi najmenšiu šancu na úspešný zákrok. Asistencie: Matej Giľák, Peter Ordzovenský.
     
    29:30
    Košice dali gól!
    Ruská spolupráca slávi úspech. Košičania využívajú skrátenú presilovú hru, a to vďaka VADIMOVI PERESKOKOVI. Ten zúročil prihrávku svojho parťáka Paršina. Asistencie: Denis Paršin, Colton Saucerman.
     
    13:46
    Košice dali gól!
    Domáci sa dostali do pásma, kde to vyskúšal strelou z ľavej strany MICHAL CHOVAN. Strela to nebola tvrdá, ale presná. Surákovi vypadla a dokotúľala sa do bránky. Asistencie: Eduard Šedivý, Luc Snuggerud.
     
    08:14
    Košice dali gól!
    Aj keď domáci počas presilovej hry nič zaujímavé nevymysleli, dostávajú sa do vedenia. Puk sa dostal za kruhy, odkiaľ pálil bez prípravy presne COLTON SAUCERMAN. Asistencie: Vadim Pereskokov, Denis Paršin.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 9. Saucerman (Pereskokov, Paršin), 14. Chovan (Šedivý, Snuggerud), 30. Pereskokov (Paršin, Saucerman), 65. Klhůfek (Snuggerud, McPherson) – 36. Podlipnik (Giľák, Ordzovenský), 38. Nieminen (Oulelet-Beaudry, Romaňák), 46. Salituro (Nieminen, Vrábeľ)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) – Snuggerud, Novota, Cibák, Saucerman, Jacko, Šedivý – Klhůfek, Chovan, Rogoň – McPherson, Ihnačák, Bartánus – Paršin, Slovák, Pereskokov – Jokeľ, Mrázik, Milý – Havrila
    Trenér: Dan Ceman

    HK Spišská Nová Ves: Surák (Jančura) – Malina, Atwal, Romaňák, Beaudry, Podlipnik, Ordzovenský, Chatrnúch, Česánek – Salituro, Vrábeľ, Nieminen – Rapáč, Kuru, Giľák – Hamráček, Vartovník, Štrauch – Džugan, Ščurko, Tomala
    Trenér: Miroslav Mosnár

    Rozhodčí: Smrek, Snášel – Beniač, Valo (všetci SVK)
    bahis siteleri