Norwich – Chelsea 1:3 (kon.) | Wolverhampton – Watford 4:0 (kon.) | Southampton – Newcastle 1:2 (kon.)
Leeds – Aston Villa 0:3 (kon.)
konec
Southampton FC
1:2 (1:1)
Newcastle United
Čtvrtek 10.03.2022, 20:30 • St. Mary's Stadium, Southampton • Anglická Premier League • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+6. A znovu Dúbravka, který vyrazil ránu Armstronga!
     
    90+6
    Stuart Armstrong si navedl míč z pravé strany na hranici velkého vápna a vyslal ránu pod břevno svatyně United, kterou ale Martin Dúbravka vyráží na rohový kop.
     
    90+1
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Emil Krafth, přichází Javier Manquillo.
    89. Fantastický Dúbravka vyrazil zakončení Salisa!
     
    89
    Mohammed Salisu nyní dostal centr na zadní tyč a už posílal hlavičku do protipohybu Martina Dúbravky, jenž se však nyní protáhl jako kočka a rukou vyráží jasný gól Saints! Fantastický zákrok slovenského gólmana!
     
    86
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Mohamed Elyounoussi, přichází Moussa Djenepo.
     
    85
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Ryan Fraser, přichází Miguel Almirón.
    80. Salisu svou hlavičkou nepřekonal Dúbravku.
     
    80
    James Ward-Prowse nacentroval z pravé strany na zadní tyč a Mohammed Salisu mířil svou hlavičkou k bližší tyčce, tam se však objevily rukavice Martina Dúbravky, jenž předvedl dobrý zákrok.
     
    79
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Oriol Romeu, přichází Shane Long.
     
    78
    Stuart Armstrong a Adam Armstrong nyní kombinovali na pravé straně a posunuli míč do křídla, odkud vyslal střílený pas Valentino Livramento a Martin Dúbravka nakonec musel jeho střílený centr vyrazit zpod břevna své svatyně!
     
    77
    Ryan Fraser se dostal k míči jen kousek za šestnáctkou Southamptonu a vyslal ránu do středu brány, kterou však Fraser Forster celkem pohodlně chytá. Navíc na promáčeném trávníku uklouzl a upadl.
    75. Armstrong pálil mimo bránu Newcastlu.
     
    75
    Adam Armstrong se neuvedl špatně, dostal pas na pravou stranu hrací plochy, šikovně si obhodil obránce a pálil na zadní tyč svatyně United. Jenže mířidla ještě potřebují seřízení.
     
    73
    Střídání v týmu Southampton FC: ze hřiště odchází Armando Broja, přichází Adam Armstrong.
     
    72
    Jasná žlutá karta pro Jana Bednarka, ten možná pronikajícího Jacoba Murphyho nohou netrefil, ale určitě zmařil solidní šanci a kartonek si zaslouží.
     
    66
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Bruno Guimarães, přichází Sean Longstaff.
    54. Další závar ve vápně Saints neskončil gólem hostů.
     
    54
    Jako by byli Saints opaření svěcenou vodou, ačkoliv na ně normálně prší! Na pravé straně jejich šestnáctky byl volný Jonjo Shelvey, jenže jeho a následně i ránu Jacoba Murphyho a Ryana Frasera sráží obrana Southamptonu, při které stojí doslova všichni svatí!
    53. Bruno GUIMARÃES - 1:2
     
    53
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Po rohovém kopu otáčí Straky vývoj duelu! Centr od pravého rohového praporku šel na zadní tyč, kde balon před klec Saints vrátil hlavou Daniel Burn a BRUNO GUIMARAES akrobatickou patičkou poslal míč z bezprostřední blízkosti do sítě Southamptonu! Asistence: Daniel Burn.
    38. Che Adams napálil horní tyč!
     
    38
    Newcastle přežil vlastní smrt! Stuart Armstrong nyní přiťukl balon jen kousek dál od sebe, kde se na pravé straně šestnáctky United opřel do míče Che Adams, který svým projektilem pořádně rozdivočel břevno svatyně Dúbravky!
    33. Chris WOOD - 1:1
     
    33
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Newcastle z první pořádné akce vyrovnává na 1:1! Na levém křídle získal dost prostoru Jonjo Shelvey, jenž poslal krásný nadýchaný centr, který na malém vápně podskočil Mohammed Salisu a CHRIS WOOD tak neměl nejmenší problém umístit míč hlavou k bližší tyči, Fraser Forster byl bez šance! Straky srovnávají na 1:1! Asistence: Jonjo Shelvey.
    26. Stuart ARMSTRONG - 1:0
     
    26
    Southampton právě vstřelil branku!
    Saints se dostávají do vedení 1:0! Kyle Walker-Peters odcentroval z levé strany na zadní tyč, tam míč před klec Newcastleu vrátil hlavou Mohamed Elyounoussi a STUART ARMSTRONG už z bezprostřední blízkosti pohodlnou hlavičkou uklidil balon do sítě Strak! Southampton otevírá skóre a po zásluze vede!
     
    23
    Tutová šance pro Armanda Broju! TOmu poslal balon do pravého křídla Che Adams. Útočník Saints však ve vápně United nedokázal namířit svou ránu na klec, kterou střeží Dúbravka!
     
    21
    Saints zahráli míč na malé vápno, defenziva Strak jej zvládla dostat mimo pokutové území, jenže hned za jeho hranou stál Oriol Romeu, jenž tvrdou ranou poslal míč na kelc United. Tu však o dost minul.
     
    16
    Jacob Murphy nyní ostrým skluzem zastavil na levém křídle pronikajícího Kylea Walkera-Peterse a vidí za svůj zákrok žlutou kartu.

    Petr Šatalík

    Branky: 26. S. Armstrong – 33. Wood (Shelvey), 53. Guimarães (Burn)

    Karty:   72. Bednarek (SOT) – 16. Jacob Murphy (NEW)


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:1. Rohy: 12:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:7.
    Southampton FC: Forster – Livramento, Bednarek, Salisu, Walker-Peters – S. Armstrong, Ward-Prowse (C), Romeu (79. S. Long), M. Elyounoussi (86. Djenepo) – Ch. Adams, Broja (73. A. Armstrong).
    Náhradníci: Caballero – J. Stephens, Perraud, Valery, Smallbone, Djenepo, Diallo, S. Long, A. Armstrong.

    Trenér: Ralph Hasenhuttl.

    Newcastle United: Dúbravka – Krafth (90+1. Manquillo), Schär, Burn, Targett – Shelvey (C), Willock, Guimarães (66. S. Longstaff) – Jacob Murphy, Wood, Fraser (85. M. Almirón).
    Náhradníci: Darlow – P. Dummett, Lascelles, Manquillo, Ritchie, M. Almirón, S. Longstaff, De Bolle, Gayle.

    Trenér: Eddie Howe.

    Rozhodčí: K. Friend – S. Beck, E. Smart – G. Scott.
    bahis siteleri