Jihoafrická rep. – Thajsko 5:2 (kon.)
konec
Jihoafrická republika
5:2 (0:0, 2:2, 3:0)
Thajsko
Úterý 15.03.2022, 18:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
    55:57 Reinhard VENTER - 5:2
     
    55:57
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Je zřejmě rozhodnuto! REINHARD VENTER napadal za brankou soupeře a za svou snahu je odměněn. Puk se k němu trochu záhadně odrazil od zadního mantinelu a Venter z bezprostřední blízkosti nezaváhal – 5:2. Bez asistence.
    52:08 Luke CARELSE - 4:2
     
    52:08
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Po závaru před hostující brankou se puk ocitl za brankovou čarou! Hlavní sudí Oosterling nejprve rozpažil, ale následně si vyslechl brankového rozhodčího a gól uznal! Za jeho autora je označen LUKE CARELSE – 4:2. Asistence: Marc Giot.
    44:01 Dion PHAKATHI - 3:2
     
    44:01
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácí otáčejí skóre! Hráči Jižní Afriky se drželi dobrou minutu v útočném pásmu. Nakonec to na sebe vzal obránce DION PHAKATHI, jehož dělovka od modré čáry zapadla až za brankáře Kleinechaye – 3:2. Asistence: Reinhard Venter a Wesley Krotz.
    39:51 Marc GIOT - 2:2
     
    39:51
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají pouhých 9 sekund před přestávkou! V závěru třetiny se ještě nadechli k náporu. Po první nepřesné střele nahrál Uthman Samaai na levý kruh MARCOVI GIOTOVI a ten zápěstím našel recept na brankáře Kleinechaye – 2:2. Asistence: Uthman Samaai.
    28:18 Luke VIVIER - 1:2
     
    28:18
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    A konečně se mohou radovat i domácí fanoušci! Hráči Jižní Afriky předvedli rychlou akci. Kotouč rychle dostali z vlastní obranné třetiny do útočné. Poté následovala přihrávka Camerona Birrella z pravé strany na vzdálenější tyčku, kde byl LUKE VIVIER a Kleinechay se už nestihl včas přemístit – 1:2. Asistence: Cameron Birrell a Reinhard Venter.
    26:06 Jan ISAKSSON - 0:2
     
    26:06
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Je to o dva góly! JAN ISAKSSON využil zaváhání hráče soupeře, který na modré čáře upadl. Isaksson mu tak sebral puk a z levé strany najížděl na Boyda. Situaci zakončil přesně mířenou střelou – 0:2. Bez asistence.
    21:32 Nathaphat LUCKANATINAKORN - 0:1
     
    21:32
    Thajsko právě vstřelilo branku!
    Jako první dnes skóruje Thajsko! Po přihrávce Jana Isakssona se dostal mezi kruhy k puku NATHAPHAT LUCKANATINAKORN. Ten měl i dost času na zamíření a střelou na lapačku poslal svůj tým do vedení. Asistence: Jan Isaksson a Ken Kindborn.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 29. Vivier (Birrell, R. Venter), 40. Giot (Samaai), 45. Phakathi (Venter, Krotz), 53. Carelse (Giot), 56. R. Venter – 22. Luckanatinakorn (Isaksson, Kindborn), 27. Isaksson


    Jihoafrická republika: Boyd (Bywater) – Birrell (A), J. Venter, Magmoed, Phakathi, Verwey, Cerff – Giot, Carelse, Samaai (C) – van Doesburgh (A), Compton, Kluyts – Vivier, Obery, R. Venter – Krotz, Valadas
    Trenér: Björn Kinding

    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattanasuk) – Kindborn, Nagajama (C), Thanakroekkiat, Harnchaipibulgul, Chan-Urai, Kalrat, Vatanapanyakul – Isaksson (A), Forstner (A), Suwachirat – Khuhakaew, Kitajama, Phasukkijwatana – Luckanatinakorn, Phatigulsate, Jaradwuttipreeda – Patong, Hongswadhi.
    Trenér: Juhani Ijäs

    Rozhodčí: Oosterling (NED) – Al Farsi (UAE), Bojadžijev (BUL)

    Diváci: 280
    bahis siteleri