Pittsburgh – Columbus 5:1 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 7:4 (kon.)
Washington – St. Louis 2:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:0 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:3 (kon.) | Calgary – San Jose 3:4 (kon.)
Arizona – Seattle 2:4 (kon.) | Los Angeles – Nashville 6:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 23.03.2022, 00:08 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:52
    Domácím výrazně komplikuje honbu za vyrovnáním Tom Wilson. V momentě, kdy se Washington ubránil a směřoval do útoku, člen druhého útoku krosčekoval MacEacherna.
     
    37:44
    Po zákroku Hussa a přerušení hry došlo k rozmíšce, v níž hlavní roli sehráli Anthony Mantha a Justin Faulk. Muži v pruhovaném obě horké hlavy vyloučili za hrubost, hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    32:31
    Přestože se Anthony Mantha hodně zlobí, tak menší trest pro svou osobu jen těžko změní. U mantinelu v obranném pásmu viditelně přidržel Paraykovi hokejku, což zpozorovalo i bystré oko rozhodčího.
     
    28:00
    Výsledkem tlaku hostujícího mužstva je faul z domácích řad. A opět hrál proti pravidlům Michal Kempný, jednatřicetiletý rodák z Hodonína za bránou podrazil Toropčenka.
     
    21:05
    První přesilovku domácí využili, jak si povedou s druhou? Menší dvouminutový trest vyfasoval Alexej Toropčenko za podrážení Ellera, kromě toho dostali dvě minuty za hrubost Bortuzzo s Hathawayem za menší potyčku před bránou Blues.
     
    16:37
    Český zadák Michal Kempný je vzápětí poslán na trestnou lavici. V přebrankovém prostoru si počínal nedovoleně proti Walkerovi a bude doufat, že na lavici hanby vydrží kompletní dvě minuty.
     
    08:10
    První přesilovou hru si zahraje domácí Washington. Proti pravidlům hrál Robert Bortuzzo, jehož první atak Hathawaye byl v pořádku, ale nedal si říct a napodruhé téhož hráče atakoval krosčekem.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Kuzněcov (Carlson, T. Wilson), 14. T. Wilson (Mantha) – 12. Saad, 18. R. O'Reilly (Saad, Perron), 31. N. Walker (B. Schenn, Parayko), 38. B. Schenn (Kyrou, Bučněvič), 60. Perron (B. Schenn)


    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný, Irwin – Marcus Johansson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), Mantha – McMichael, Sheary, Hathaway – Eller, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Peter Laviolette

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Bučněvič, B. Schenn (A), Kyrou – Toropčenko, I. Barbašev, N. Walker – L. Brown, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Schlenker, Pollock – Tobias, Smith

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri