Pittsburgh – Columbus 5:1 (kon.) | Carolina – Tampa 3:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 7:4 (kon.)
Washington – St. Louis 2:5 (kon.) | Detroit – Philadelphia 6:3 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:0 (kon.)
Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.) | Dallas – Edmonton 5:3 (kon.) | Calgary – San Jose 3:4 (kon.)
Arizona – Seattle 2:4 (kon.) | Los Angeles – Nashville 6:1 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:5 (2:2, 0:2, 0:1)
St. Louis Blues
Středa 23.03.2022, 00:08 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 David PERRON - 2:5
     
    59:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Od Schenna dostal na obrannou modrou nahrávku DAVID PERRON. Zpracování levou bruslí zvládl na jedničku, stejně tak střelu do odkryté soupeřovy klece. Asistence: Brayden Schenn.
    37:13 Brayden SCHENN - 2:4
     
    37:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina patří Blues! BRAYDEN SCHENN se vytočil před bránu, odkud napoprvé Vaněčka neprostřelil. Třicetiletý Kanaďan ovšem dostal možnost dorážky a dokonale využil faktu, že do vlastního gólmana najel Sheary, bezmocně sedícímu českému brankáři forhendem zametl hrací předmět neomylně k pravé tyči. Asistence: Jordan Kyrou a Pavel Bučněvič.
    30:31 Nathan WALKER - 2:3
     
    30:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vaněček neudržel střelu Schenna v lapačce, což se ukázalo jako klíčové. Kanadský forvard totiž puk dojel a přes Jensena nahrál před prázdnou bránu NATHANU WALKEROVI, jedinému Australanovi v NHL nedělalo moc starostí vstřelit gól svému bývalému zaměstnavateli. Asistence: Brayden Schenn a Colton Parayko.
    17:15 Ryan O'REILLY - 2:2
     
    17:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Početní převaha využita, máme opět vyrovnáno! Tvrdou ránu Perrona od levého mantinelu vyrazil Vaněček před sebe. Chladnou hlavu zachoval Saad, který z těžké pozice nezakončoval, naopak nahrál před prázdnou bránu RYANOVI O'REILLYMU a na hostujícího kapitána už čekala snadná práce, trefit prázdnou bránu. Asistence: Brandon Saad a David Perron.
    13:01 Tom WILSON - 2:1
     
    13:01
    Washington právě vstřelil branku!
    Nerozhodné skóre dlouho nevydrželo, domácí jsou znovu o krok napřed! Mantha vyrazil do přečíslení dvou na jednoho. Zachoval se nesobecky a vymyslel ideální pas na TOMA WILSONA, jenž svižným pokusem mezi lapačku a levý beton Hussa zaznamenal první gól proti St. Louis v kariéře. Asistence: Anthony Mantha.
    11:48 Brandon SAAD - 1:1
     
    11:48
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Velkou parádu si dovolil BRANDON SAAD! V obranném pásmu u levého mantinelu nejprve zastavil rozehrávku soupeře, aby se následně vydal na útočný výlet. S velkou lehkostí se procpal za Orlova, načež si bekhendem roztáhl Vaněčka a v pravý čas českému gólmanovi poslal touš mezi betony. Bez asistence.
    08:22 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    08:22
    Washington právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra, Caps se ujímají vedení! Z pravého kruhu vystřelil JEVGENIJ KUZNĚCOV a Hussovi smolně puk přes lapačku přeletěl přes hlavu, načež Parayko ve snaze odvrátit inkasovaný gól kotouči ještě pomohl za brankovou čáru. Asistence: John Carlson a Tom Wilson.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 9. Kuzněcov (Carlson, T. Wilson), 14. T. Wilson (Mantha) – 12. Saad, 18. R. O'Reilly (Saad, Perron), 31. N. Walker (B. Schenn, Parayko), 38. B. Schenn (Kyrou, Bučněvič), 60. Perron (B. Schenn)


    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný, Irwin – Marcus Johansson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – T. Wilson, Bäckström (A), Mantha – McMichael, Sheary, Hathaway – Eller, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Peter Laviolette

    St. Louis Blues: Husso (Binnington) – Parayko (A), Leddy, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Bučněvič, B. Schenn (A), Kyrou – Toropčenko, I. Barbašev, N. Walker – L. Brown, MacEachern.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Schlenker, Pollock – Tobias, Smith

    Diváci: 18 573
    bahis siteleri