Washington – Carolina 1:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 5:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 6:1 (kon.) | Los Angeles – Seattle 1:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:6 (0:2, 1:3, 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 29.03.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky zámořské NHL! Dnes si proti sobě zahrají Washington Capitals a Carolina Hurricanes, tedy týmy, mezi kterými v posledních letech panuje menší rivalita.
     
    Washington Capitals

    Tým z hlavního města USA se už letos nepohybuje mezi nejužší špičkou ligy, ke které patřil nepřetržitě zhruba od roku 2015. I tak se ale Washington bezpečně dostane do play-off, neboť má s 84 body na 8. místě Východní konference náskok patnácti bodů na devátý Columbus. A nikdo by se nemohl divit, kdyby Capitals ve vyřazovací části došli daleko, neboť zkušeností mají dostatek. Pomoci může útočník Marcus Johansson, který před uzávěrkou přestupů přišel ze Seattlu za Daniela Spronga a volby ve čtvrtém kole letošního draftu a v šestém kole 2023. Z Arizony pak přibyl další Švéd Johan Larsson za třetí kolo draftu 2023.

    Poslední zápasy:

    Washington – New Jersey 4:3
    Buffalo – Washington 3:4 po náj.
    Washington – St. Louis 2:5
    Washington – Dallas 2:3
    Carolina – Washington 3:4 po náj.

    Nejproduktivnější hráči:

    Alexandr Ovečkin – 78 bodů (42+36)
    Jevgenij Kuzněcov – 65 bodů (22+43)
    John Carlson – 55 bodů (11+44)
     
    Carolina Hurricanes

    Hurricanes mají 93 bodů, které je řadí na 2. místo Východní konference a 3. místo celé NHL. Ještě nedávno ale byli rovnocenným sokem Coloradu v souboji o Prezidentovu trofej, což se změnilo pěti prohrami Caroliny v nedávných šesti duelech. Hlavním problém byla produktivita, vždyť téměř ve všech těchto případech měli Canes klidně dvojnásobek střel na branku oproti soupeřům, jenže nedokázali skórovat. Posledně si však konečně zlepšili náladu výhrou 7:2 nad St. Louis Blues. Při pondělní trade deadline příliš aktivní nebyli, získali pouze Maxe Domiho a mladého Tylera Inamota z Columbusu. Téměř nic za ně ovšem nedali, takže pro Carolinu byl skvělý trejd.

    Poslední zápasy:

    St. Louis – Carolina 2:7
    Carolina – Dallas 3:4 po náj.
    Carolina – Tampa Bay 3:2
    Carolina – NY Rangers 0:2
    Carolina – Washington 3:4 po náj.

    Nejproduktivnější hráči:

    Sebastian Aho – 64 bodů (28+36)
    Andrej Svečnikov – 57 bodů (25+32)
    Teuvo Teräväinen – 51 bodů (16+35)
     
    Vzájemné zápasy

    19.03.2022 Carolina – Washington 3:4 po náj.
    04.03.2022 Washington – Carolina 4:0
    28.11.2021 Carolina – Washington 2:4
    29.07.2020 Washington – Carolina 3:2
    14.01.2020 Washington – Carolina 2:0
     
    Česká a slovenská stopa

    Vítek Vaněček (WSH) – 91,7 % úspěšnost zákroků, 2,45 inkasovaných gólů na zápas
    Martin Fehérváry (WSH) – 12 bodů (5+7)
    Michal Kempný (WSH) – 2 body (1+1)

    Martin Nečas (CAR) – 32 bodů (11+21)
     
    Úvodní sestavy:

    Washington Capitals: Vaněček (Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Mantha – Marcus Johansson, McMichael, Sheary – Hathaway, Eller, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Domi.
    Trenér: Rod Brind'amour.

    Rozhodčí: Rank, Lambert – Barton, Cormier.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    Jordan Staal sám zavezl puk do útočného pásma po levé straně a z ostrého úhlu pozdravil Vítka Vaněčka střelou zápěstím.
     
    01:30
    Carolina dál drží útočné pásmo bez střely, o puk nakonec přišel Martin Nečas, když se mu nepovedla klička v pravém rohu.
     
    02:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po Domiho křižné přihrávce Kotkaniemimu vůbec nepovedla střela z pravého kruhu, puk pouze pomalu posunul před branku. To však bylo pro všechny nečekané, protože kotouč klouzal přesně k DEREKU STEPANOVI, který zakončil do prázdné klece. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Max Domi.
    02:41 Derek STEPAN - 0:1
     
    03:30
    Výborná přihrávka naslepo šla od Nina Niederreitera zprava Jordanu Staalovi, jenž se díky ní ocitl sám před Vaněčkem. Střelu mezi betony však český gólman pokryl.
    03:30 Šance – Jordan STAAL
     
    04:40
    Domácí se také hrnou dopředu, v útočném pásmu jim ale dělá problém usadit se a rozvinout kombinaci.
     
    06:50
    Canes ztratili kotouč před obrannou modrou čárou, jenže ani z toho Washington nic nevytěžil. Obráncí Caroliny poměrně rychle puk zase převzali díky tvrdému přístupu.
     
    07:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tři hostující hráči měli v útočném pásmu dostatek času proti dvěma osamělým obráncům Washingtonu. Střelu Svečnikova z pravého kruhu vyrazil Vaněček před sebe, kde číhal Trocheck. Ten okamžitě posunul doleva MARTINU NEČASOVI, který se zakončením neměl problém. Asistence: Vincent Trocheck a Andrej Svečnikov.
     
    08:32
    Brett Pesce zkoušel jednoduchou střelu od modré, Vaněček ji vyrazil do rohu. Domácí rychle otočili do protiútoku, který z uctivé vzdálenosti zakončoval nahozením Axel Jonsson Fjällby.
     
    09:47
    Washington byl sice celkem dlouho v útočném pásmu, ovšem ani tentokrát z toho nevytěžil žádnou pořádnou střeleckou příležitost. Už zase vyváží puk Derek Stepan.
     
    10:40
    Sólově to chtěl uspět Jevgenij Kuzněcov pomocí obrovské rychlosti podél pravého mantinelu. Klička do forhendu před Frederikem Andersenem začala dobře, chybělo zakončení.
     
    11:50
    Po posledním útočném snažení domácích se u Andersenovy branky strhla mela, kterou inicioval hlavně čtvrtý útok Washingtonu. Hosté se však nenechali vyprovokovat, a tak rozhodčí nemusí vylučovat.
     
    12:20
    Nick Jensen objížděl branku, aby se na pravém kruhu svižně otočil a překvapivě vypálil. Puk ale posílal po ledě a velmi nepřesně, takže nemohl uspět.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brendan Smith – 2 min., krosček).
     
    14:25
    Alexandr Ovečkin už na své oblíbené přesilovkové pozici mohl střílet, rozhodl se ale místo toho poslat nebezpečnou žabičku Oshiemu. Ten puk nedokázal tečovat.
     
    14:38
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (T. J. Oshie – 2 min., sekání).
     
    15:42
    Před Oshieho vyloučením si rozhodčí nevšimli jasného faulu Jordana Staala, což fanoušci na stadionu nesou velmi nelibě. Výrazně proto teď oceňují tvrdou hru domácích.
     
    15:51
    Carolina hraje v plném počtu, začíná její zkrácená přesilovka.
     
    16:25
    Hurricanes sice kontrolují kotouč, avšak nejsou schopní usadit se ke klasické přesilovkové kombinaci.
     
    16:38
    Washington hraje v plném počtu.
     
    17:49
    Caps se štěstím udrželi puk za útočnou modrou, čehož chtěl využít Michal Kempný nadějnou střelou za jízdy. Andersen si povyjel a ukryl puk v lapačce.
     
    18:01
    Krásně sehraný přechod středního pásma vylepšil Trocheck prohozením Brettu Pescemu. Ten na levé straně udělal krátký oblouček směrem k brance, na kterou slušně vypálil.
     
    18:42
    Ian Cole sice z dálky vůbec netrefil branku, jenže se puk od zadního mantinelu odrazil přesně k Vincentu Trocheckovi u druhé tyčky. Hostující útočník ovšem nestihl zasunout kotouč do sítě kvůli skvělému přesunu Vítka Vaněčka.
     
    19:30
    Carolina mohla dohrát první třetinu v útočném pásmu, Staal byl ale za brankou zbrklý. Poslal odtamtud prudký pas k modré, minul však své obránce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Domácí Washington první třetinu zcela zaspal. Carolina se nejen dostala do brzkého dvoubrankového vedení, mimoto i po téměř celou dvacetiminutovku kontrolovala hru. Především se to ukazovalo při jistém bránění, díky kterému brankář Frederik Andersen neměl těžkou práci.

    Druhá třetina začne přibližně ve 2:03.
     
    Statistiky po 1. třetině

    Střely na branku 5:10
    Zblokované střely 9:2
    Zákroky gólmanů 8:5
    Vyloučení 1:1
    Využití přesilovek 0:0
    Hity 23:7
    Vhazování 6:9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:45
    Domácí začali druhou třetinu krátkým pobytem v útočném pásmu, který Carolina bez problémů přerušila. Když však Canes rozehrávali od vlastní branky, byli sami překvapeni, že Capitals vůbec nenapadají.
     
    21:30
    Jevgenij Kuzněcov si kličkou na osu hřiště vylepšil pozici pro nebezpečnou střelu. Chtěl situaci ještě vyšperkovat pasem k modré, což se neukázalo jako ideální řešení.
     
    22:40
    Zatím se ve druhé části jen jednou přerušovalo, hra se velmi rychle přelévá z jednoho konce kluziště na druhý, aniž by jeden nebo druhý tým střílel.
     
    23:55
    Třetí útok Caroliny se dostal k dobré příležitosti, nebezpečnější ale byla ještě následná rána Iana Colea od modré čáry.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Martin Nečas – 2 min., faul loktem).
     
    25:10
    Do první šance se překvapivě dostali oslabení Hurricanes. Jordan Staal jel velmi pomalu, takže se domácí obránce stihl vrátit a zachytit žabičku směřující na Trochecka.
     
    25:40
    Alexandr Ovečkin dvakrát pálil z levého kruhu, jednou z nápřahu, jednou zápěstím. Frederik Andersen si s oběma pokusy poradil.
     
    26:41
    Carolina hraje v plném počtu.
     
    26:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrana hostů zůstala trochu rozhozená, čehož chtěl střelou z mezikruží využít Orlov. Andersen pokus vyrazil a snažil se ho okamžitě odmést hokejkou, jenže byl poblíž TOM WILSON, na nějž tak zívala prázdná síť. Bez asistence.
    26:47 Tom WILSON - 1:2
     
    26:51
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Max Domi – 2 min., krosček).
     
    27:17
    Nicklas Backström se u pravé tyčky otočil s pukem a nahrál ho skrz brankoviště sjíždějícímu Ovečkinovi. Andersen se bleskově přesunul, aby předvedl výborný zákrok.
    27:17 Šance – Alexandr OVEČKIN
     
    28:02
    Další ránu pálil domácí kapitán z větší dálky, Andersen neměl zakrytý výhled, a tak tentokrát zakročil lapačkou.
     
    28:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nádherná sólová akce ve vlastním oslabení! SEBASTIAN AHO dojel puk vyhozený po pravém mantinelu, přesprintoval Marcuse Johanssona, před Vaněčkem si přehodil kotouč na forhend a propašoval ho pod betonem. Asistence: Teuvo Teräväinen, Ian Cole.
    28:35 Sebastian AHO - 1:3
     
    28:51
    Carolina hraje v plném počtu.
     
    29:32
    Ihned bylo dusno na druhé straně, protože Frederiku Andersenovi propadla střela z dálky, takže se o dorážku ochotně snažil Conor Sheary.
     
    29:56
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Connor McMichael – 2 min., tahání za vlasy, helmu nebo mřížku).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brendan Smith – 2 min., krosček).
    Následuje hra ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    30:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Z početného souboje u levého mantinelu puk vyplaval k Skjeiovi, který okamžitě přihrával ke koncové čáře Teräväinenovi. Finský forvard na nic neváhal a hledal před brankou BRETTA PESCEHO, jenž z první přehodil přesouvajícího se Vaněčka. Asistence: Teuvo Teräväinen a Brady Skjei.
    30:38 Brett PESCE - 1:4
     
    30:42
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Alexandr Ovečkin – 2 min., podrážení).
     
    31:16
    Carolina se konečně usadila v útočném pásmu, Svečnikov nalevo nabíjel nad sebe Teräväinenovi, jehož rána nenadělala domácímu gólmanovi potíže.
     
    31:56
    McMichael i Smith jsou na ledě, pokračuje klasická přesilová hra Caroliny.
     
    32:42
    Washington hraje v plném počtu.
     
    33:28
    Hurikáni paradoxně až po skončení přesilové hry obývají delší dobu útočnou třetinu, kde Brady Skjei posílá jednu střelu za druhou. Domácí obrana je pozorná, a tak pokusy zvládá pokrýt.
     
    34:30
    Jonsson Fjällby na levém kruhu zabrzdil, aby zadovkou nabil na osu hřiště Anthonymu Manthovi. Obránce Ian Cole ovšem tento úmysl přečetl a puk zachytil.
     
    35:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Max Domi si u levého mantinelu všiml díry v obraně Washingtonu, do které se řítil MARTIN NEČAS. Přihrál mu tedy přesně na hokejku, Vítek Vaněček se rychle přesunul přes celé brankoviště, jenže Nečas byl uprostřed pásma. Rychle tedy zakončil k levé tyči, čímž dnes podruhé překonal svého krajana. Asistence: Max Domi a Jaccob Slavin.
    35:39 Martin NEČAS - 1:5
     
    37:35
    Caps jsou překvapivě v útoku úplně jaloví. Vypadá to, jako by dnes ani nechtěli vyhrát, neboť Nicklas Backström byl v útočném pásmu zcela sám.
     
    38:20
    Vaněček se kvůli zákroku proti ráně od modré dostal úplně mimo pozici, ovšem puk mu propadl. Hosté proto ihned doráželi, ale obránci Washingtonu udrželi puk v bezpečí.
     
    38:40
    Na druhé straně vymyslel krásnou zadovku zpoza branky Connor McMichael. Tím nabil Axelu Jonsson Fjällbymu, jenže Frederik Andersen situaci ukázkově přečetl, takže se nenechal nachytat.
    38:40 Šance – Axel JONSSON FJÄLLBY
     
    39:48
    Domácí už chtěli dohrát třetinu s klidnou kombinací ve vlastním pásmu, Sebastian Aho jim ovšem stále nenechává ani trochu klidu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    V prostřední dvacetiminutovce se Washingtonu nejprve podařilo snížit na rozdíl jediné branky, takže se dalo čekat, že zápas dostane šťávu. Domácí tým mohly povzbudit i přesilové hry, jenže v jedné z nich naopak sám inkasoval. To zase vrátilo sebevědomí Carolině, která od té doby opět kontrolovala hru podobně jako v první třetině, především ale přidala další dva góly. Capitals tedy bude mít v poslední části těžkou práci, pokud chce s utkáním ještě něco udělat.

    Třetí třetina začne přibližně ve 2:58.
     
    Statistiky po 2. třetině

    Střely na branku 20:23
    Zblokované střely 10:5
    Zákroky gólmanů 18:19
    Vyloučení 3:4
    Využití přesilovek 0:0
    Góly v oslabení 0:1
    Hity 38:17
    Vhazování 14:21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Washington Capitals: ze hřiště odchází Vítek Vaněček, přichází Ilja Samsonov.
     
    40:20
    Hosté se okamžitě dostávají do útočného pásma a zlehka vítají Ilju Samsonova na ledě.
     
    41:00
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brady Skjei – 2 min., podrážení).
     
    41:42
    Ovečkin při pokusu o svižnou přihrávku padá, takže se Canes zmocnili puku a okamžitě ho vyhodili přes celé kluziště.
     
    42:32
    Washington se stále v této přesilovce nedostal ke střele na branku a vzhledem k dalšímu vyhození Caroliny to už nevypadá na zlepšení.
     
    43:00
    Carolina hraje v plném počtu.
     
    43:36
    Sudí přerušili hru kvůli zásahu puku vysokou holí uprostřed hřiště a tvrďák Tom Wilson rychle shodil rukavice, aby se popral s Brendanem Smithem. Ten o souboj ale vůbec neměl zájem, takže situace působila celkem komicky.
     
    43:36
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 2 min., nesportovní chování).
     
    44:32
    Svečnikov z pravé strany vymyslel střílenou nabídku na teč, k teči ale nedošlo, takže Samsonov neměl práci.
     
    44:55
    Naopak Kuzněcov dobře napadá po vyhození puku a připravil střeleckou příležitost pro svého spoluhráče. Andersen předvedl nelehký zákrok lapačkou.
     
    45:36
    Washington hraje v plném počtu.
     
    46:18
    Derek Stepan vzešel vítězně z osobního souboje za Samsonovovou brankou, a tak hrnul bekhendem puk do brankoviště. Z druhé strany přijížděl Jesper Fast, ovšem na kotouč nedosáhl.
     
    47:45
    Vincent Trocheck z vlastní poloviny zajímavě napálil kotouč na vzdálený zadní mantinel, protože Andrej Svečnikov měl dobrou rychlost. Byl proto u puku první a zabránil zakázanému uvolnění, ale Hurricanes se v útočném pásmu dlouho neudrželi.
     
    48:25
    Lépe to pro hosty dopadlo po dalším souboji na levém mantinelu, po němž z levého kruhu pálil Max Domi. Ilja Samsonov v pohodě zakročil lapačkou.
     
    49:19
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Tom Wilson – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Brendan Smith – 5 min., bitka).
    49:19 Bitka – Tom WILSON vs. Brendan SMITH
     
    49:37
    Alexandr Ovečkin sám vedl útok po levé straně, udělal tempo na střed a skryl nepříjemnou jedovku za obránce. Andersen puk udržel.
     
    49:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    V dlouhém osobním souboji byli za hosty Trocheck s Nečasem a právě Martin Nečas nakonec puk vyvezl až na BRADYHO SKJEIE. Americký obránce od modré ihned pálil, Samsonov měl zakrytý výhled, a tak mu puk propadl. Asistence: Martin Nečas a Vincent Trocheck.
    49:57 Brady SKJEI - 1:6
     
    51:40
    Capitals jsou nastěhovaní v útočném pásmu, jenže se tam zase ukazuje to, co skoro celý dnešní zápas. Obrana Caroliny je velmi pozorná, přistupuje k soupeřům rychle, a tak jim ani nedovoluje zakončení.
     
    52:50
    Michal Kempný z obrany zkoušel zavézt puk sám po levém mantinelu, objel i Andersenovu branku, avšak u Maxe Domiho s akcí skončil.
     
    53:30
    Hosté jsou rychle na druhé straně, Vincent Trocheck u modré čáry mocně napřáhl a vystřelil. Ilja Samsonov tentokrát neměl se zákrokem proti daleké ráně potíže.
     
    54:50
    Hra už se uklidnila, protože je zápas dávno rozhodnutý a dokonce i Tom Wilson je spokojený. Týmy si tak předávají kotouče z jedné strany na stranu a nesnaží se tolik o skvělé útočné akce.
     
    55:38
    O jednu solidní akci se snažil Washington, jenže ji razantním hitem před vlastní brankou zneškodnil Anthony DeAngelo.
     
    56:23
    Ovečkinův útok doplněný o Conora Shearyho vyslal na Frederika Andersena dvě střely od levého mantinelu, ani v jednom případě se však nejednalo o nic neřešitelného.
     
    58:25
    Carolina měla v útočném pásmu čas na kombinaci, jenže rozhodčí posílají hru do střední třetiny kvůli zásahu puku vysokou holí.
     
    59:25
    Lars Eller ještě vymyslel nádhernou zadovku od levého hrazení do mezikruží, odkud z první zakončoval Axel Jonsson Fjällby.
     
    59:58
    Lars Eller ve vlastním pásmu dvě sekundy před koncem úplně nepochopitelně sejmul Jesperiho Kotkaniemiho do hlavy. Kotkaniemi byl v jiném souboji a o Ellerovi vůbec nevěděl, co je však nejdůležitější, že finský mladík se sotva zvednul z ledu a za pomoci ošetřovatelů dokulhal do kabiny.
     
    59:58
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Lars Eller – 2 min., vražení na hrazení).
     
    Konec zápasu.
     
    Poslední vzájemné utkání těchto dvou soupeřů v základní části letošní sezony mělo zcela odlišnou náplň než předchozí tři střetnutí. Carolina od začátku diktovala tempo hry, Washington působil dost ospale. Záblesk naděje dal domácím fanouškům Tom Wilson ve druhé třetině gólem na 1:2, brzy ale tuto naději sfoukl Sebastian Aho gólem v oslabení. To byl zřejmě zlomový bod zápasu, protože od té doby až do konce Hurricanes nepouštěli soupeře do velkých šancí, naopak sami nasázeli dostatek gólů.
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku 26:29
    Zblokované střely 10:8
    Zákroky gólmanů 23:25
    Vyloučení 6:6
    Vyloučení v minutách 15:15
    Využití přesilovek 0:0
    Góly v oslabení 0:1
    Hity 45:27
    Vhazování 19:30

    Utkání v Capital One Arena sledovalo 18 573 diváků.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Vítek Vaněček (WSH) – 18 zákroků, 5 OG, úspěšnost 78,3 %, odchytal 40:00
    Ilja Samsonov (WSH) – 5 zákroků, 1 OG, úspěšnost 83,3 %, odchytal 20:00

    Frederik Andersen (CAR) – 25 zákroků, 1 OG, úspěšnost 96,2 %, odchytal 60:00
     
    Česká a slovenská stopa

    Vítek Vaněček (WSH) – 18 zákroků, 5 OG, úspěšnost 78,3 %, odchytal 40:00
    Martin Fehérváry (WSH) – 0+0, -3 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 18:55
    Michal Kempný (WSH) – 0+0, -1 účast, 1 střela na bránu, 0 TM, čas na ledě 18:26

    Martin Nečas (CAR) – 2+1, +2 účast, 4 střely na bránu, 2 TM, čas na ledě 15:58
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Martin Nečas (CAR) 2+1
    2. Frederik Andersen (CAR) 25 zákroků, úspěšnost 96,2 %
    3. Sebastian Aho (CAR) 1+0
     
    Děkuji vám za pozornost, přeji klidnou noc či dobrý den a všem Taťánám vše nejlepší k svátku! (03:51:22)

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 27. T. Wilson – 3. Stepan (Kotkaniemi, Domi), 8. M. Nečas (Trocheck, A. Svečnikov), 29. Aho (T. Teräväinen, Cole), 31. Pesce (T. Teräväinen, Skjei), 36. M. Nečas (Domi, Slavin), 50. Skjei (M. Nečas, Trocheck)


    Washington Capitals: Vaněček (41. Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Mantha – Marcus Johansson, McMichael, Sheary – Hathaway, Eller, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Domi.
    Trenér: Rod Brind'amour.

    Rozhodčí: Rank, Lambert – Barton, Cormier.
    bahis siteleri