Washington – Carolina 1:6 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Chicago – Buffalo 5:6 (kon.)
Edmonton – Arizona 6:1 (kon.) | Los Angeles – Seattle 1:6 (kon.)
konec
Washington Capitals
1:6 (0:2, 1:3, 0:1)
Carolina Hurricanes
Úterý 29.03.2022, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:57 Brady SKJEI - 1:6
     
    49:57
    Carolina právě vstřelila branku!
    V dlouhém osobním souboji byli za hosty Trocheck s Nečasem a právě Martin Nečas nakonec puk vyvezl až na BRADYHO SKJEIE. Americký obránce od modré ihned pálil, Samsonov měl zakrytý výhled, a tak mu puk propadl. Asistence: Martin Nečas a Vincent Trocheck.
    35:39 Martin NEČAS - 1:5
     
    35:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Max Domi si u levého mantinelu všiml díry v obraně Washingtonu, do které se řítil MARTIN NEČAS. Přihrál mu tedy přesně na hokejku, Vítek Vaněček se rychle přesunul přes celé brankoviště, jenže Nečas byl uprostřed pásma. Rychle tedy zakončil k levé tyči, čímž dnes podruhé překonal svého krajana. Asistence: Max Domi a Jaccob Slavin.
    30:38 Brett PESCE - 1:4
     
    30:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Z početného souboje u levého mantinelu puk vyplaval k Skjeiovi, který okamžitě přihrával ke koncové čáře Teräväinenovi. Finský forvard na nic neváhal a hledal před brankou BRETTA PESCEHO, jenž z první přehodil přesouvajícího se Vaněčka. Asistence: Teuvo Teräväinen a Brady Skjei.
    28:35 Sebastian AHO - 1:3
     
    28:35
    Carolina právě vstřelila branku!
    Nádherná sólová akce ve vlastním oslabení! SEBASTIAN AHO dojel puk vyhozený po pravém mantinelu, přesprintoval Marcuse Johanssona, před Vaněčkem si přehodil kotouč na forhend a propašoval ho pod betonem. Asistence: Teuvo Teräväinen, Ian Cole.
    26:47 Tom WILSON - 1:2
     
    26:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Obrana hostů zůstala trochu rozhozená, čehož chtěl střelou z mezikruží využít Orlov. Andersen pokus vyrazil a snažil se ho okamžitě odmést hokejkou, jenže byl poblíž TOM WILSON, na nějž tak zívala prázdná síť. Bez asistence.
     
    07:47
    Carolina právě vstřelila branku!
    Tři hostující hráči měli v útočném pásmu dostatek času proti dvěma osamělým obráncům Washingtonu. Střelu Svečnikova z pravého kruhu vyrazil Vaněček před sebe, kde číhal Trocheck. Ten okamžitě posunul doleva MARTINU NEČASOVI, který se zakončením neměl problém. Asistence: Vincent Trocheck a Andrej Svečnikov.
    02:41 Derek STEPAN - 0:1
     
    02:41
    Carolina právě vstřelila branku!
    Po Domiho křižné přihrávce Kotkaniemimu vůbec nepovedla střela z pravého kruhu, puk pouze pomalu posunul před branku. To však bylo pro všechny nečekané, protože kotouč klouzal přesně k DEREKU STEPANOVI, který zakončil do prázdné klece. Asistence: Jesperi Kotkaniemi a Max Domi.

    Ondřej Mikušek

    Branky a nahrávky: 27. T. Wilson – 3. Stepan (Kotkaniemi, Domi), 8. M. Nečas (Trocheck, A. Svečnikov), 29. Aho (T. Teräväinen, Cole), 31. Pesce (T. Teräväinen, Skjei), 36. M. Nečas (Domi, Slavin), 50. Skjei (M. Nečas, Trocheck)


    Washington Capitals: Vaněček (41. Samsonov) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, Kempný – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Mantha – Marcus Johansson, McMichael, Sheary – Hathaway, Eller, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Peter Laviolette.

    Carolina Hurricanes: F. Andersen (Raanta) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Brendan Smith, Cole – Jarvis, Aho (A), T. Teräväinen – M. Nečas, Trocheck, A. Svečnikov – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – Stepan, Kotkaniemi, Domi.
    Trenér: Rod Brind'amour.

    Rozhodčí: Rank, Lambert – Barton, Cormier.
    bahis siteleri