Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Detroit – Ottawa 2:5 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 0:5 (kon.) | New Jersey – Florida 6:7 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:2 (kon.)
po prodl.
Edmonton Oilers
6:5 (4:1, 1:2, 0:2 - 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 02.04.2022, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:11 Connor MCDAVID - 6:5
     
    61:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na jedné straně neuspěl Thomas a následně se puku zmocnil Nurse, který ho posunul do jízdy Draisaitlovi. Ten si všiml lépe postaveného CONNORA MCDAVIDA před brankou a kapitán domácích se v této šanci nemýlil a prostřelil Hussa a domácí vítězí.
    48:36 Ivan BARBAŠEV - 5:5
     
    48:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Saad se vytočil zpoza brány a vystřelil na Smithe. Do jeho rány ještě vložil hůl IVAN BARBAŠEV, který tečoval puk mimo Smithův dosah a zařizuje vyrovnaný stav. Asistence: Brandon Saad a Robert Bortuzzo.
    42:06 Pavel BUČNĚVIČ - 5:4
     
    42:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Po kombinaci hostů se puk dostal až k PAVLU BUČNĚVIČOVI, který ho poslal do odkryté brány. Asistence: Colton Parayko a Robert Thomas.
    37:13 Darnell NURSE - 5:3
     
    37:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DARNELL NURSE si nejprve vyměnil puk s Kanem, který vystřelil na Hussa a Nurse se dostal k dorážce a poslal puk do odkryté brány. Asistence: Evander Kane a Cody Ceci.
    35:27 Brayden SCHENN - 4:3
     
    35:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Po chybě domácích v rozehrávce se puku zmocnilo St. Louis a BRAYDEN SCHENN se v předbrankovém prostoru před Smithem nemýlil. Asistence: Ivan Barbašev a Justin Faulk.
    21:54 Robert THOMAS - 4:2
     
    21:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ROBERT THOMAS dostal nahrávku do předbrankového prostoru od Saada a střelou nad beton prostřelil Smithe. Asistence: Brandon Saad a Colton Parayko.
    13:30 Connor MCDAVID - 4:1
     
    13:30
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Puljujärviho střelu ještě Binnington vyrazil, ale na dorážku CONNORA MCDAVIDA z předbrankového prostoru byl krátký. Asistence: Evander Kane a Tyson Barrie.
    10:07 Evander KANE - 3:1
     
    10:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    EVANDER KANE se trefuje v oslabení! Původně chtěl nahrávat svému lépe postavenému spoluhráči před branku, ale trefil pouze stojícího obránce Blues před sebe a z další střely už Kane Binningtona překonal. Asistence: Kailer Yamamoto a Cody Ceci.
    04:59 Zach HYMAN - 4:1
     
    04:59
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď domácích! Dnes podruhé skóruje ZACH HYMAN, jenž si vyjel zpoza brány a tvrdou střelou z levého kruhu nedal Binningtonovi k zákroku. Bez asistence.
    04:29 Pavel BUČNĚVIČ - 4:1
     
    04:29
    St. Louis právě vstřelilo branku! Samostatnou akci předvedl PAVEL BUČNĚVIČ, který se vytočil zpoza brány a dokázal překonat Smithe střelou z úhlu a srovnává na 1:1. Bez asistence.
    01:50 Zach HYMAN - 0:0
     
    01:50
    Edmonton právě vstřelil branku! Prvním střelcem utkání je ZACH HYMAN, který po pěkné kombinaci, kterou začal Draisaitl prostřelil Binnigtona a domácí vedou! Této kombinaci předcházela chyba St. Louis v rozehrávce, kterou domácí potrestali. Asistence: Kailer Yamamoto a Leon Draisaitl.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 2. Hyman (Yamamoto, Draisaitl), 5. Hyman, 11. E. Kane (Yamamoto, Ceci), 14. McDavid (E. Kane, Barrie), 38. Nurse (E. Kane, Ceci), 62. McDavid (Draisaitl, Nurse) – 5. Bučněvič, 22. R. Thomas (Saad, Parayko), 36. B. Schenn (I. Barbašev, Faulk), 43. Bučněvič (Parayko, R. Thomas), 49. I. Barbašev (Saad, Bortuzzo)


    Edmonton Oilers: M. Smith – Ceci, Nurse, Barrie, Kulak, Bouchard, Keith – Puljujärvi, McDavid (C), E. Kane – Yamamoto, Draisaitl (A), Hyman – Kassian, Nugent-Hopkins (A), Brassard – J. Archibald, R. McLeod, Foegele.
    Trenér: Woodcroft

    St. Louis Blues: Binnington – Parayko, Leddy, Faulk, M. Scandella, Bortuzzo, C. Rosén – Perron, R. O'Reilly, Saad – Tarasenko, R. Thomas, Bučněvič – Toropčenko, B. Schenn, I. Barbašev – N. Walker, L. Brown, MacEachern.
    Trenér: Berube

    Rozhodčí: Hebert, South
    bahis siteleri