Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Detroit – Ottawa 2:5 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 0:5 (kon.) | New Jersey – Florida 6:7 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
0:5 (0:3, 0:1, 0:1)
Anaheim Ducks
Sobota 02.04.2022, 04:30 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:25 Isac LUNDESTRÖM - 0:5
     
    47:25
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pokud ještě nyní měl někdo pochyby o vítězství Anaheimu, teď už je mít nemusí, protože hosté právě zvyšují už na 5:0. Podruhé se dnes z branky raduje ISAC LUNDESTRÖM, ke kterému se odrazil před brankou kotouč a on ho dokázal dotlačit do sítě. Gól ještě posvětil videorozhodčí, protože útočník Anaheimu sice nejprve kopl do puku, ale pak se ho ještě dotkl i hokejkou. Asistence: Zach Aston-Reese, Derek Grant.
     
    25:44
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují své vedení už na 4:0, svým osmým gólem v sezoně se prosadil obránce CAM FOWLER, který se po přihrávce Lundeströma trefil přesně nad beton a pod vyrážečku Kořenáře. Asistence: Isac Lundeström, Jamie Drysdale.
    09:42 Trevor ZEGRAS - 0:3
     
    09:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelnou branku právě vstřelil TREVOR ZEGRAS! Mladý útočník Anaheimu předvedl trik zvaný "Michigan". Za brankou Arizony nabral puk na čepel hokejky a takto ho vzduchem dopravil za překvapeného Vejmelku. Tady je český brankář bez viny, tohle bylo zkrátka úžasné. Asistence: Troy Terry, Cam Fowler.
    07:41 Gerald MAYHEW - 0:2
     
    07:41
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté se poměrně jednoduše dostávají do vedení 2:0! Ani tento gól si Vejmelka za rámeček rozhodně nedá, protože ho překonal GERALD MAYHEW střelou z pravého kruhu z poměrně velké vzdálenosti, na kterou navíc dobře viděl. Český brankář si sáhl na puk lapačkou, ale gólu nezabránil. Asistence: Max Comtois, Adam Henrique.
    03:38 Isac LUNDESTRÖM - 0:1
     
    03:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! ISAC LUNDESTRÖM dostal přihrávku mezi obránce a měl už před sebou jen Vejmelku, kterého překonal rychlou střelou pod lapačku. Tento gól si možná bude český brankář vyčítat, puk mu prošel mezi rukou a tělem. Asistence: Troy Terry, Andrej Šustr.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 4. Lundeström (T. Terry, Šustr), 8. Mayhew (Comtois, Henrique), 10. Zegras (T. Terry, Fowler), 26. Fowler (Lundeström, Drysdale), 48. Lundeström (Aston-Reese, D. Grant)


    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (10. Kořenář) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, Dineen, Koljačonok, Capobianco – N. Schmaltz, Galchenyuk, N. Ritchie – Kessel, T. Boyd, J. Jeník – L. Eriksson, Beagle, Hayton – Carcone, Maccelli, Fasching.
    Trenér: Tourigny

    Anaheim Ducks: Stolarz (J. Gibson) – Drysdale, Fowler, Shattenkirk, Vaakanainen, Šustr, Mahura – T. Terry, Zegras, Milano – Mayhew, Henrique, S. Carrick – Aston-Reese, Lundeström, D. Grant – D. Simon, Steel, Comtois.
    Trenér: Eakins

    Rozhodčí: Walsh, Rank – Daisy, Deschamps

    Diváci: 13 587
    bahis siteleri