Buffalo – Nashville 4:3 (kon.) | Tampa – Chicago 5:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 0:3 (kon.)
Detroit – Ottawa 2:5 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:5 (po pr.) | Seattle – Vegas 2:5 (kon.)
Arizona – Anaheim 0:5 (kon.) | New Jersey – Florida 6:7 (po pr.) | Colorado – Pittsburgh 3:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:1 (0:0, 0:1, 3:0) Stav série: 1:1
HC Škoda Plzeň
Sobota 02.04.2022, 12:45 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • Play-off DHL extraligy juniorů • Semifinále
Partner:
     
    Máme dobojováno! Sparťané třemi góly ve třetí třetině překlopili zápas na svou stranu a po výhře 3:1 si připsali první bod v semifinálové sérii. Plzeňští hráči si z Prahy odváží cenný bod. Série se nyní přesouvá na západ Čech, kde bude pokračovat v úterý a ve středu. To je ode mě pro dnešek vše, děkuji všem za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (14:47:39)
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Mácha – 2 min., podrážení).
     
    59:55
    Tohle už hosté nestihnou. Krupička se ještě málem dostal ke střele před prázdnou brankou, ale hosté na poslední chvíli zasáhli. Následuje ještě jedno přerušení.
     
    58:51
    Sparťané oslabení ustáli a brankář Vondraš přeci jen ještě míří do na plzeňskou střídačku. Domácí hokejisté brání svůj náskok a nepouští Plzeň do tlaku.
     
    58:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    O vítězi tohoto utkání je zřejmě rozhodnuto! MICHAL VITOUCH dojel kotouč v útočném pásmu a i přes seknutí jednoho z obránců hostí sparťanský hráč dopravil puk do sítě. Asistence: Jakub Červenka.
     
    57:41
    Sparťané se zatím brání velmi dobře a nepouští soupeře do velkých šancí. Plzeňští hráči musí začít nový útok až zpoza vlastní branky, hra pokračuje.
     
    56:58
    Vondraš je na střídačce, hosté to zkouší v šesti hráčích v poli. Kremláček servíruje přihrávky svým spoluhráčům, kteří se však ke střele zatím nedostali.
     
    56:50
    V témže čase si plzeňští trenéři vyžádali svůj oddechový čas na poradu, aby namalovali svým svěřencům pokyny na případné vyrovnání.
     
    56:50
    Komplikace pro Spartu. Na trestnou lavici usedl útočník Jakub Zembol (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za hrubost. Plzeň hraje přesilovku.
     
    56:25
    Ducháč poslal kotouč vysokým obloukem do středního pásma a sparťané založili další útočnou akci. Vitouch však v brankovišti nebyl úspěšný, hra porakčuje.
     
    56:11
    Konečného formace je zdržela hosty v jejich obranném pásmu a plzeňští hráči následně nemohli pokračovat v akci kvůli signalizovanému ofsajdu.
     
    55:55
    Další zákrok plzeňského brankáře. Hauserova svižná střela z mezikruží našla pouze připravenou náruč plzeňského brankáře, který vzápětí přerušil hru.
     
    55:30
    Vitouch se uvolnil na pravé straně kluziště a následně zkoušel prostřelit Vondraše na vzdálenější tyčku! Sparťanský útočník mířil nepřesně.
     
    55:13
    Michal Vitouch dostal kotouč k plzeňskému brankáři a útočník Zembol se už k případné dorážce nedostal. Brankář Vondraš přerušil hru, bude se vhazovat.
     
    55:02
    Plzeňští znovu v útočném pásmu! Houdkova rána od modré čáry zaplula přesně do lapačky brankáře Krbečka, který následně přerušil hru.
     
    54:24
    Václav Adamec si počkal na své spoluhráče ze střídačky a plzeňský útočník založil rychlou protiakci. Krbeček musel být v pohotovosti a poslal puk do bezpečí.
     
    53:54
    Konečný uspěl na vhazování v útočném pásmu a Vondraš následně zneškodnil nebezpečnou ránu od modré čáry. Hosté se dostávají do neutrální zóny.
     
    53:47
    Zembol přihrál Vitouchovi a sparťané znovu okupovali útočné pásmo. Brankář Vondraš tentokrát nemusel zasahovat, následně je hra přerušena.
     
    52:34
    Tomov vypálil od modré čáry a Vondraš raději přikryl kotouč ve své lapačce. Sparťané byli v dobrém tlaku v útočném pásmu, ale plzeňský gólman ukázal své kvalty.
     
    52:11
    Tomáš Pánek nahodil kotouč ze středního pásma do útočné zóny, kde už jsou připravení sparťané. Domácí hráči vyváží puk na druhou stranu kluziště.
     
    51:28
    Slanina našlápl ve středním pásmu, ale plzeňský útočník se až před branku Krbečka nedostal. Sparťané rychle otáčejí hru na druhou stranu kluziště.
     
    51:08
    Ondřej Hrabík svou střelou o mantinel poslal kotouč až do středního pásma a sparťané následně posílají na ledovou plochu čerstvé síly ze střídačky.
     
    50:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté poprvé v utkání a v celé sérii jdou do vedení! PETR HAUSER se dostal ke kotouči před brankou a sparťanský útočník dorazil kotouč do sítě. Vondraš byl už zcela mimo své pracoviště. Asistence: Jan Krupička, Jakub Konečný.
     
    50:23
    Teď měli hosté velké štěstí! Konečný se proháčkoval až před branku a svou následnou střelou trefil tyčku plzeňské branky.
     
    49:41
    Vitouch se neprobil přes dva bránící hráče, ale plzeňský brankář posléze musel zasáhnout proti střele od modré čáry. Vondraš znovu podržel svůj celek.
     
    49:24
    Červenka nezískal kotouč v útočném pásmu a následně hosté vyhazují puk pouze za cenu zakázaného uvolnění. Hra se vrátí zpátky před Jakuba Vondraše.
     
    48:55
    Konečný znovu v akci, tentokrát při hře pět na pět. Sparťanský forvard vystřelil po přejezdu útočné modré čáry a Vondraš podržel puk ve výstroji.
     
    48:25
    Jakub Konečný se rozjel celkem svižně, ale sparťanský útočník svou kličkou nevyzrál na plzeňského brankáře, který podržel svůj tým.
     
    48:25
    Pozor! Matěj Houdek (PLZ) fauloval v obranném pásmu unikajícího Jakuba Konečného a rozhodčí bez váhání nařizuje trestné střílení pro domácí tým!
     
    47:47
    Vondraš zastavil kotouč svými betony a plzeňští obránci uklidnili hru v obranném pásmu. Zembol se následně se střele už nedostal.
     
    47:23
    Slanina si obhodil útočníka Zembola, ale na dalšího protihráče už nevyzrál. Sparťané mají kotouč na svých hokejkách v obranném pásmu a míří dopředu.
     
    46:51
    Kopic v tísni posílal přihrávku svým spoluhráčům, ale plzeňští hráči se už k zakončení v dobré pozici před brankou nedostali. Sparťané obrací hru.
     
    46:08
    Další průjezd sparťanských hráčů do útočného pásma! Hauser zkoušel zasunout kotouč u bližší tyčky, ale domácí forvard nebyl úspěšný.
     
    45:26
    Zembol se prohnal s kotoučem na hokejce do útočného pásma po pravé straně kluziště a následnou svou střelou prověřil připraveného Vondraše.
     
    45:08
    Kremláček udělal oblouk v obranném pásmu a hosté založili další rychlou akci zpoza vlastního pásma. V útočném pásmu nemusel Krbeček zasahovat.
     
    44:40
    Sparta právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Tomek poslal doslova exkluzivní přihrávku PETRU TONOVI, který úplně sám tváří v tvář poslal kotouč podél betonu do plzeňské branky. Asistence: Tomáš Tomek.
     
    43:54
    Rozhodčí budou znovu vylučovat. Na trestnou lavici usedli útočník Matěj Korčák (PLZ) a Petr Hauser (SPA). Oba borci vyfasovali menší tresty za hrubost.
     
    43:33
    Hauser střílel od modré čáry nepřesně a Tomov se už k zakončení nedostal. Plzeňští trenéři ještě reklamovali postavení mimo hru na straně domácí Sparty.
     
    42:54
    Slanina si najížděl na přihrávku na levou stranu kluziště, nicméně útočník Krupička se vložil do plzeňské souhry a zastavil přihrávku na hostujícího hráče.
     
    42:21
    Malák poslal kotouč podél mantinelu do středního pásma, ale sparťané rychle otočili hru na druhou stranu. Vitouch se však ke střele od modré čáry nedostal.
     
    41:57
    Marek Kopic předal kotouč zadovkou Malátovi a plzeňští zaútočili středem kluziště. Zembolova formace byla však ve středním pásmu dobře pozorná.
     
    41:21
    Dáňa hlídkoval před brankou na případnou teč plzeňské střely od mantinelu, ale hostující útočník se před sparťanskou brankou k zakončení nedostal.
     
    40:41
    Petr Hauser uspěl a buly v útočném pásmu a Vondraš musel řešit ve svém pracovišti dvě nebezpečné střely z domácí strany. Plzeňský brankář podržel svůj tým.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování ve středovém kruhu a a zakládají útočnou akci zpoza vlastní branky. Sparťané jsou připravení ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Hráči už krouží po ledové ploše sportovní haly v Holešovicích, třetí třetina startuje za několik málo okamžiků.
     
    Další třetina začne přibližně v 14:13 hodin.
     
    Druhá třetina je úspěšně za námi a viděli jsme v ní jednu branku. Vladimír Kremláček svou šťastnou střelou od mantinelu prostřelil Krbečka poprvé v utkání a poslal Plzeň do jednobrankového vedení. Pokud chce Sparta dnes zvítězit, musí vstřelit minimálně dvě branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Ondřej Hrabík ještě číhal na případnou přihrávku od svých spoluhráčů zpoza branky, ale sparťané se ke střele v útočném pásmu už nedostali.
     
    39:08
    Poslední minuta druhé třetiny. Bareš se i díky dobré práci jednoho z plzeňských obránců nedostal ke střele a hosté mají kotouč na svých hokejkách.
     
    38:23
    Jan Krupička si najížděl do útočného pásma a sparťané se ještě udrželi před Vondrašem. Plzeňský brankář nakonec nemusel zasahovat, hra pokračuje.
     
    37:43
    Rychlé přečíslení dva na jednoho zakončil svou střelou Jan Slanina, který však narazil pouze na připraveného Krbečka.
     
    36:56
    Sparťané špatně rozehráli a Malát servíroval kotouč svým spoluhráčům na modrou čáru. Plzeňští hráči se však nakonec ke střele z dobrého prostoru nedostali.
     
    36:21
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na trestnou lavici usedl Daniel Kuchárik (PLZ) a Petr Hauser (SPA) Oba hráči vyfasovali "dvojku" za sekání.
     
    35:57
    Konečný uspěl na vhazování a střelu od modré čáry zastavil svým zákrokem brankář Vondraš. Plzeňští hokejisté se následně přesouvají na druhou stranu.
     
    35:51
    Václav Adamec nezpracoval prudkou přihrávku od svého spoluhráče ve středním pásmu a sparťané se dostali do útoku. Rozhodčí však přerušují hru.
     
    35:21
    Sparťané se mohli vrátit zpět do zápasu! Michal Vitouch zkoušel vyzrát na Vondraše svou bekhendovou kličkou, ale plzeňský brankář zasáhl.
     
    34:43
    Josef Dáňa nahodil kotouč vysokým obloukem do útočného pásma, ale sparťané rychle vyhnali svého soupeře zpět do neutrální zóny. Hra pokračuje dál.
     
    34:04
    Nino Tomov zvládl udržet kotouč v obranném pásmu proti dotírajícímu Kvasničkovi a sparťané založili rychlou akci. Vondraš zasáhl a hosté mají puk.
     
    33:42
    Malát předal kotouč na modrou čáru svému spoluhráči, který svou ranou prověřil sparťanského brankáře. Krbeček následně raději přerušil hru.
     
    33:18
    Tomek poslal kotouč bekhendem do hloubi útočného pásma, kde se však domácí borci dlouho neudrželi. Plzeňští hráči se přesouvají před Krbečka.
     
    32:54
    Senčák chtěl bekhendem poslat kotouč do neutrální zóny, ale plzeňský obránce zastavil puk v útočném pásmu. Následně se domácí už dostávají do bezpečí.
     
    32:22
    Vondraš zastavil nebezpečnou ránu jednoho z domácích hráčů a hosté následně přesunuli hru na druhý konec kluziště. Oba týmy následně střídají.
     
    31:43
    Sparťané se tlačili do další dobré šance v útočném pásmu, ale jeden z domácích hráčů se ke kotouči v mezikruží už nedostal. Hra pokračuje dál.
     
    31:30
    Tomek nyní tvrdě atakoval jednoho z protihráčů, který zůstal dlouho ležet na ledové ploše. Jeden z plzeňských hráčů odjíždí za pomoci spoluhráčů na střídačku.
     
    30:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení. Střelu VLADIMÍRA KREMLÁČKA si zřejmě ještě jeden z domácích borců nešťastně srazil do sparťanské branky. Plzeň jde v polovině utkání do jednobrankového vedení. Asistence: Daniel Malák.
     
    30:28
    Michal Vitouch napadal soupeřovu rozehrávku a kotouč se vzápětí dostal na sparťanské hokejky v obranném pásmu. Hosté ještě bojují o puk v rohu kluziště.
     
    29:54
    David neudržel kotouč ve středním pásmu, ale sparťané následně celou situaci zvládli a přenesli hru na druhou stranu kluziště. Vondraš nemusel zasahovat.
     
    29:48
    Hauser bojovala o puk v obranném pásmu a sparťanský útočník následně přesunul hru na druhou stranu. Plzeňský brankář zasáhl a raději přerušil hru.
     
    29:19
    Zembol v náznaku přečíslení tři na dva nahrnul kotouč bekhendovým pokusem do brankoviště a Vondraš chvíli nevěděl, kde má puk.
     
    28:52
    Jakub Tůma s Františkem Davidem byli u kotouče v obranném pásmu jako první, což znamená jediné. Hra se po zakázaném uvolnění přesune před Vondraše.
     
    28:15
    Dolhého prudká rána od modré čáry byla velmi svižná, ale brankář Krbeček si udělal dobrý výhled a ránu zastavil. Sparťané dostávají kotouč do bezpečí.
     
    27:55
    Další urputný souboj u mantinelu tentokrát vyhráli domácí, kteří se chtěli rychle přesunout na druhý konec kluziště. Rozhodčí však píská zakázané uvolnění.
     
    27:08
    Hraje se téměř bez přerušení, oba týmy chtějí co nejvíc útočit. Hauserova formace číhá ve středním pásmu na další případný atak z plzeňské strany.
     
    26:26
    Plzeňští se dostali do dalšího dobrého útoku! Malát se vymanil z rohu kluziště a svou střelou z mezikruží prověřil sparťanského brankáře.
     
    25:37
    Jakub Zembol si chtěl obhodit jednoho z plzeňských hráčů, ale sparťanský útočník nebyl při svém počínání úspěšný. Hra pokračuje dál, kotouč má Sparta.
     
    25:03
    Po urputném souboji u mantinelu v obranném pásmu hostí byli indiáni úspěšnější a dostávají hru až na druhou stranu kluziště k brankáři Krbečkovi.
     
    24:44
    Domácí hokejisté jsou znovu velmi aktivní a nepouští svého soupeře z jeho obranné třetiny. Plzeňský brankář znovu podržel svůj tým a přerušil divokou pasáž hry.
     
    24:04
    Michal Vitouch se dostal s kotoučem do mezikruží, odkud okamžitě vypálil. Vondraš za pomoci obránců kotouč vyrazil do bezpečí.
     
    23:41
    David Senčák se ještě natahoval svou dlouhou hokejkou, ale sparťanský útočník se před plzeňskou brankou už kotouče nedočkal. Domácí pokračují v tlaku.
     
    23:08
    Sparťané uspěli na vhazování v útočném pásmu a kotouč po střele jednoho z domácích borců orazítkoval tyčku.
     
    22:41
    Hosté se dostali poprvé v utkání do výraznějšího tlaku. Mácha schytal nebezpečnou ránu od jednoho z hostí a sparťanský útočník odkulhal na střídačku.
     
    21:51
    Ondřej Hrabík číhal na případnou přihrávku v obranném pásmu a sparťané znovu podnikli rychlý výpad dopředu. Na útočné modré čáře byli hosté připravení.
     
    21:45
    Červenkova formace uzamkla hosty v jejich obranném pásmu a tentokrát Vondraš raději podržel kotouč ve své lapačce. Bude se vhazovat po pravici plzeňského brankáře.
     
    21:18
    Filip Šindelek vystihl plzeňskou rozehrávku ve středním pásmu a sparťané rychle obrátili hru na druhou stranu kluziště. Vondraš zatím nemusel zasahovat.
     
    20:39
    Malát se dostal do šance před soupeřovou brankou, ale plzeňský útočník nebyl při svém bekhendovém zakončení úspěšný.
     
    20:10
    Michal Vitouch uspěl na buly ve středovém kruhu, nicméně domácí hokejisté se ještě zdrželi se svou rozehrávkou v obranném pásmu u brankáře Krbečka.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči už pomalu míří ze svých kabin zpátky na ledovou plochu, utkání může pokračovat!
     
    Další třetina začne přibližně ve 13:27 hodin.
     
    První třetina je u svého konce. Hauser se ještě pošťuchoval s protihráčem ve středním pásmu, ale nic výraznějšího to nebylo. V první třetině jsme navzdory několika šancím na obou stranách branku neviděli. Oba týmy odcházejí do kabiny za nerozhodného stavu 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Hauser nezpracoval rychlou přihrávku do protiútoku a sparťané vyhodili kotouč až na zakázané uvolnění. Hra se za chvíli vrátí před Jakuba Krbečka.
     
    19:21
    Poslední minuta první třetiny. Krupička ještě napadal plzeňskou rozehrávku v hloubi útočného pásma, ale sparťanský útočník se ke kotouči nedostal.
     
    18:34
    Dominik Soukup se těžce zvedal z ledové plochy a plzeňský útočník nakonec po svých odjel na hostující střídačku. Hra vzápětí může pokračovat.
     
    18:28
    Ducháč si udělal místo na modré čáře a sparťanský obránce následně vystřelil od modré čáře. Vondraš vyrazil kotouč do bezpečí podržel svůj tým.
     
    17:51
    Malát našlápl ve středním pásmu, ale plzeňský útočník svou následnou kličkou obránce Ducháče neobalamutil. Hra se přelévá rychle ze strany na stranu.
     
    17:02
    Slanina se dostal s kotoučem až před sparťanského brankáře, který však střelu plzeňského útočníka vyrazil do rohu kluziště.
     
    16:39
    Tomek číhal na modré čáře na případnou střelu, ale sparťanský obránce se už ke kotouči nedostal. Plzeňští mají kotouč na svých hokejkách a míří dopředu.
     
    16:11
    Formace Plzně se bude vrátit do obranného pásma, když se hosté provinili zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po pravici brankáře Jakuba Vondraše.
     
    15:42
    Matěj Houdek si zpracoval kotouč v obranném pásmu a hosté zaútočili. V mezikruží však byli sparťané připravení a posílají kotouč do středního pásma.
     
    15:04
    Domácí hráči byli teď pod mírným tlakem a sparťané následně vyhazují kotouč na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpátky před brankáře Jakuba Krbečka.
     
    14:29
    Velká možnost pro domácí! Tomkova prudká rána z mezikruží trefila pouze připravenou náruč brankáře Vondraše, který přerušil hru.
     
    14:13
    Daniel Malák ještě udržel hru v útočném pásmu, když bekhendem poslal kotouč podél mantinelu do hloubky útočného pásma. Tam však jsou domácí připravení.
     
    13:40
    David Senčák bojoval o kotouč ve středním pásmu, ale hosté byli nakonec úspěšnější. Kremláček nahodil puk do hloubi útočného pásma a hra pokračuje.
     
    13:27
    Sparťané rychle přenesli hru na druhou stranu a Vitouch zkoušel prostřelit Vondraše svou bekhendovou střelou. Plzeňský brankář podržel puk ve své výstroji.
     
    12:57
    Krbeček si připsal další úspěšný zákrok! Eremiáš střílel z rohu kluziště a sparťanský brankář vyrazil kotouč svou vyrážečkou do bezpečí. Hra pokračuje.
     
    12:31
    Sparťané svou další početní výhodu nevyužili a hosté hrají v plném počtu. Na druhou stranu kluziště spěchal Kuchárik, který se však ke kotouči nedostal.
     
    11:43
    Další útok Plzně ve vlastním oslabení. Kvasnička poslal zadovkou kotouč na Dominika Soukupa, který při snaze vystřelit trefil clonícího obránce domácích.
     
    11:17
    Ani tato početní výhoda se domácím hráčů příliš nedaří. Indiáni navíc zaměstnali Krbečka v jeho pracovišti a sparťanský brankář raději přerušil hru.
     
    10:29
    Malát se dostal ve vlastním oslabení do velké šance v útočném pásmu po pravé straně kluziště a jeho průjezd zastavil svým zákrokem Krbeček.
     
    10:12
    Konečný obdržel přesnou přihrávku na pravou stranu kluziště a sparťanský útočník chtěl rychle rozehrát na své spoluhráče. Sparťané následně přicházejí o pásmo.
     
    10:01
    Sotva početní výhoda domácích skončila, sparťané budou hrát za chvíli další početní výhodu. Ondřeje Hrabíka v šanci podrazil Jakub Hamšík (PLZ).
     
    09:34
    František David ukazoval svému spoluhráči, aby si dal pozor na vracejícího se Eremiáše z trestné lavice. Sparťané svou přesilovou hru nevyužili.
     
    08:51
    A znovu. Sparťané neudrželi kotouč v útočném pásmu a plzeňští obránci od vlastního brankáře poslali puk až na druhou stranu kluziště. Oba týmy střídají.
     
    08:37
    Téměř minuta ze sparťanské přesilovky je fuč a domácí se zatím nedostali k výraznějšímu ohrožení plzeňské branky. Indiáni posílají další kotouč až ke Krbečkovi.
     
    08:07
    Rána Tomova od modré čáry byla ještě zřejmě tečovaná, ale ani jeden hráčů v bílém dresu nebyl následně v brankovišti úspěšný. Hosté se osvobozují.
     
    07:38
    Sparťané si díky své aktivitě vykoledovali nedovolený zákrok ze strany hostí. Na trestnou lavici usedl pro změnu Adam Eremiáš (PLZ) za podrážení.
     
    07:18
    Plzeň je pod obrovským tlakem! Ton nyní střílel z pravé strany kluziště a plzeňský brankář i za pomoci svých obránců zastavil kotouč.
     
    06:40
    Domácí hokejisté se i nadále drží v útočném pásmu a hosté se nemohou dostat ke kotouči. Obránce Tomek ještě bojoval o kotouč v rohu útočného pásma.
     
    06:08
    Michal Vitouch poslal kotouč podél mantinelu do hloubi útočného pásma a následná Tonova rána z mezikruží neměla gólový úspěch.
     
    05:28
    Další dobrá rána v podání domácích. Vondraš byl znovu připravený na svém místě a plzeňský brankář vyrazil kotouč svými betony do bezpečného prostoru.
     
    05:17
    Petr Ton si sjel na útočnou modrou čáru, ale sparťanský útočník při snaze vystřelit nebyl úspěšný, jelikož první clonící hráč Škodovky zablokoval střelu.
     
    04:44
    Houdkova prudká rána od modré čáry vypadala velmi nadějně, ale hostující obránce nakonec nebyl při svém zakončení přesný.
     
    04:13
    Václav Adamec ukořistil kotouč a plzeňský útočník následně vyvezl černou gumu až na druhou stranu kluziště. Hosté už zároveň hrají v plném počtu na ledě.
     
    04:08
    Až nyní se domácí dostali do dobré akce. Tomkova rána od modré čáry zaplula přesně do náruče plzeňského brankáře, který vzápětí přerušil hru.
     
    03:28
    Domácí hokejisté se nemohou usadit v útočném pásmu. Kremláček poslal další vyhozený kotouč až na druhou stranu kluziště. Sparta to zkouší znovu.
     
    02:50
    Jakub Konečný se svými spoluhráči nevybojovali kotouč pro svůj tým a plzeňští hráči posílají kotouč až na druhou stranu kluziště k brankáři Krbečkovi.
     
    02:12
    Sparťané budou hrát první přesilovou hru. Na trestnou lavici usedl útočník Sebastian Malát (PLZ) na dvě minuty za hákování. Plzeň se musí bránit.
     
    01:44
    Michal Vitouch ještě napadal plzeňskou rozehrávku, ale hosté se i přesto dostali do útočného pásma. Přihrávka přes osu kluziště nebyla příliš přesná.
     
    01:08
    Jakub Červenka bojoval se svými spoluhráči o kotouč v rohu útočného pásma, ale indiáni se dostali s pukem na hokejkách alespoň do neutrální zóny.
     
    00:59
    Sparťané jsou v úvodní minutě tohoto utkání velmi aktivní a plzeňský brankář musel znovu předvést pohotový zákrok. Vondraš raději přerušil hru.
     
    00:54
    Rozhodčí přerušují hru, jelikož jeden z hostujících hráčů zůstal chvíli ležet u mantinelu po tvrdém hitu. Nyní už je vše v pořádku, hra může pokračovat.
     
    00:45
    První velká šance Sparty! Krupička vystihl špatnou rozehrávku hostí a svou střelou z mezikruží prověřil připraveného Vondraše.
     
    00:10
    Sparťané neuspěli na úvodním vhazováním ve středovém kruhu, ale domácí se i přesto vzápětí na chvíli dostali do útočného pásma. Vondraš nemusel zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči i arbitři jsou připraveni na ledové ploše k zahájení tohoto duelu, druhá semifinálová bitva mezi Spartou a Plzní může odstartovat!
     
    Rozbruslení obou týmů před malou chvílí skončilo, hráči naposledy před tímto zápasem zamířili do svých kabin. Utkání startuje už za necelých dvacet minut.
     
    Ještě jednou přeji všem hokejovým fandům krásné brzké sobotní odpoledne už přímo z pražské sportovní haly. Na ledě právě probíhá rozbruslení obou týmů a vy si mezitím můžete v klidu přečíst sestavy obou celků pro tento zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Kogler) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Mácha, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Bareš, Ton (A), M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Němeček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Kremláček, Vajner, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, D. Soukup, Slanina (A), Malát, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Hejduk, Mejzlík – Ondráček, Rampír.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Druhé semifinálové utkání mezi Spartou a Plzní je tady a domácí hokejisté dnes budou usilovat o vyrovnání této série. Uspějí sparťané nebo indiáni půjdou do trháku? Třaskavá bitva dvou velkých rivalů startuje už ve 12:45 hodin, přeji všem příjemnou hokejovou zábavu.
     
    Plzeň může být se svým vstupem do série relativně spokojená. Západočeši v prvních dvou třetinách proti Spartě vstřelili celkem tři branky a svému soupeři ve svém obranném pásmu žádný větší rozruch nedovolili. Ve třetí třetině však plzeňští hráči vypadli z role a sparťané se dostali do hry. Plzeňští inkasovali ve třetí třetině celkem třikrát a o zisku prvního bodu v sérii rozhodli až v prodloužení. V něm zařídil vítěznou trefu Jan Slanina, který v samostatném úniku překonal Krbečka střelou na bližší tyčku.
     
    Sparta prožila neúspěšný vstup do semifinále play off, když svěřenci Richarda Žemličky prohrávali v úvodním klání s Plzní 0:3. Pražané zapnuli na vyšší obrátky až ve třetí třetině, kdy třemi zásahy vyrovnali skóre zápasu. I přes několik dalších šancí se už sparťané v dalším průběhu utkání neprosadili a nakonec podlehli svému soupeři v prodloužení. Zatím poslední branku domácího týmu v této sérii obstaral obránce Tomáš Tomek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:45.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 45. Ton (Tomek), 51. Hauser (Krupička, Konečný), 59. M. Vitouch (Červenka) – 31. Kremláček (Malák)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Kogler) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Mácha, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Bareš, Ton (A), M. Vitouch, Zembol (A).
    Trenér: Richard Žemlička

    HC Škoda Plzeň: Vondraš (Němeček) – Houdek, Dolhý, Hamšík, Pánek, Kremláček, Vajner, Malák (C) – Kvasnička, Eremiáš, Kopic (A), Adamec, Korčák, D. Soukup, Slanina (A), Malát, Ženíšek, Kuchárik, Dáňa.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Hejduk, Mejzlík – Ondráček, Rampír
    Sparta 2 4 Plzeň
    #1 Pátek 01.04.2022 • 18:00
    Sparta - Plzeň 3:4 po prodl.
    #2 Sobota 02.04.2022 • 12:45
    Sparta - Plzeň 3:1
    #3 Úterý 05.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 4:3
    #4 Středa 06.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 3:1
    #5 Sobota 09.04.2022 • 14:00
    Sparta - Plzeň 4:2
    #6 Pondělí 11.04.2022 • 17:00
    Plzeň - Sparta 2:0
    bahis siteleri